Cookie- og Privatlivspolitik
Susanne Bier-drama får flere topnavne

Susanne Bier-drama får flere topnavne

Kaas, Thomsen, Bonnevie og May med i 'En chance til'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Nikolaj Coster-Waldau blev allerede bekræftet som hovedrollen i Susanne Biers næste filmprojekt, 'En chance til', for en måned siden. Nu følger en række andre skuespillere top.
 
Nikolaj Lie Kaas, der lige nu nyder succes med Kvinden i buret, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie (Reconstruction) og Lykke May Andersen er alle tilføjet til rollelisten.

Coster-Waldau spiller politibetjenten Andreas, mens Thomsen har fået rollen som hans bedste ven og kollega, Simon. Bonnievie skal spille Andreas’ kone Anne, og Lie Kaas er den utilregnelige Tristan.

Topmodellen Lykke May Andersen spillefilmsdebuterer med filmen i en endnu ukendt, men også stor rolle. Der er i øvrigt også blevet plads til veteranerne Kirsten Lehfeldt, Søs Egelind og Bodil Jørgensen.
 
En chance til får premiere den 4. september næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

14 timer siden
Anna

Pls go easy!!

19 timer siden
Anna

ahhahahaah crapique!

19 timer siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

1 dag siden
Antaeus

Kino, jeres youtube henvisninger for "From Russia with Love" og 'We Have All the Time in the World' er lidt uheldige for det er instrumental versio

1 dag siden

Aktive debatter