Cookie- og Privatlivspolitik
Klip fra Disneys 'Get A Horse!'

Klip fra Disneys 'Get A Horse!'

Første kig på Mickey Mouse-kortfilmen før 'Frost'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Når Disneys nye eventyr Frost får dansk premiere første juledag, serveres 3D-versionen med en seks minutters ekstra godbid.

Ligesom Pixars vanlige kortfilm før selve spillefilmen har underholdningsgiganten vækket selveste Mickey Mouse til live i den animerede 'Get A Horse!'.

Den lille film er opfundet og instrueret af veteranen Lauren MacMullan og byder på en humørfyldt ladvognstur med Mickey, Minnie, Sorteper og hele slænget. MacMullans film er først og fremmest en hyldest til samt videreudvikling af den originale stil fra 1928 og indeholder bl.a. Mickeys oprindelige stemme af selveste Walt Disney.

Undertegnede har set hele kortfilmen og kan godt afsløre, at løjerne i 'Get A Horse' udvikler sig til en imponerende - og ikke mindst charmerende - 3D-fest.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simone

Jeg elsker disney! Jeg skal ind og se frost i 3D med familien, så jeg glæder mig til at se denne kortfilm!

Pernille

Jeg er enig med at Disney og Pixars forhold er blevet for tæt, og deres stile efterhånden ligner hianden ret så meget, men jeg er helt uenig hvad angår Tagled. Det er godt nok en animeret film, men den er fantastisk lavet med en dejlig historie.

Desuden kan vi også se at Prinsessen og frøen fx ikke er animeret, så Disney må stadig have styr på bare lidt.

Men jo, de burde få en ny chef, og "Plains" burde høre hjemme i Pixars afdeling, men jeg elsker samarbejdet med Disney. Se bare på Wall-E og Monster inc. osv.

Wayne

Hov - du så mig ikke skrive at Tangled var en dårlig film, for det synes jeg ikke den er, tværtimod.

Jeg synes heller ikke at det er en fejl, at Disney opkøbte Pixar - de har jo haft et tæt samarbejde helt fra Pixars start.

Men de kreative ideer hos Pixar er desværre blevet færre, de seneste år - og det er nok fordi Disney har blandet sig for meget, og ikke har ladet Pixar fortsætte i samme ånd. Måske bliver det aldrig det samme igen, men man må håbe det.

Husk i øvrigt, at hvis du vil være sikker på at man opdager at du har skrevet en kommentar, så skal du trykke på "kommenter indlæg", så får vedkommende nemlig en besked om at du har skrevet ;-)

Jacob

Lyder faktisk som en oplagt idé, og tror da også på den virker original. Desværre er det endnu et bevis på, at de forskelle som der engang var mellem Disney og Pixar praktisk talt er væk. Er jeg den eneste der tænker, at Disney burde finde en ny chef og lade John Lasseter passe sin egen biks? Eller er udviklingen naturlig?

Wayne

Du har desværre ret.

Der er desværre mange ting som viser at Pixar er ved at blive ædt af Disney. Værste eksempel er Biler/Fly, hvor det ligner en Pixarfilm, men det er Disney som står som ophav.

Kreativiteten er desværre for stærkt nedadgående i Pixar og har været det i et par år. Man ser også tydeligt at der har været en vandring af folk fra Pixar til Disney, blandt andet i Tangled (To på flugt).

Pixar burde blive mere selvstændig, igen - helt enig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

14 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

14 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter