Cookie- og Privatlivspolitik
Klip #5 - Nymphomaniac

Klip #5 - Nymphomaniac

Orgelmusik og eksplicit sex

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Zentropa har udsendt et nyt klip fra Lars von Triers kommende film 'Nymphomaniac', og denne gang er der ikke overladt meget til fantasien.

I flere af de fire foregående klip har der været tale om erotiske fantasier, men det nye klip "The Little Organ School" (dobbeltbetydningen går til i en dansk oversættelse) sparer ikke på den sex, som vi ved, filmen kommer til at indeholde en del af.

Via en splitscreen delt i tre får vi både stærke symbolske billeder og eksplicitte samlejesituationer mellem filmens personer - ledsaget af klassisk orgelmusik.

Filmen trailer har vi stadig til gode, men vi har tidligere vist klip fra Kapitel 1: The Compleat Angler, Kapitel 2: Jerôme og Kapitel 3: Mrs. H og Kapitel 4: Delirium.

Nymphomaniac har bl.a. Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf, Christian Slater og Jesper Christensen på rollelisten og får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sara

På en måde minder Lars mig rigtig meget om Michael Kvium - det med, at vise de "dårlige" sider af os mennesker, de sider som man egentlig ikke taler om. Men jeg kunne aldrig finde på, at sætte mig ned og se hans film. Jeg synes det er en skam, at der ikke er særlig mange grænser i film mere - og jeg synes ikke, at Lars har nogle grænser - overhovedet.

Lisa

Det jo fint ikke at kunne lide Lars Von Triers film, han er sgu også en speciel gut!
Men hele meningen med hans film er jo at skabe provokation og gøre tabu emner synlige. Det er kunst film, alt kunst skal man jo heller ikke kunne forstå. Jeg er nu begejstret for at der findes folk som tester grænserne ;-)

Thomasuser/788040

Jeg synes det er fantastisk hvor mange forudindtagende meninger nogle mennesker har. Vent dog med at bedømme en film før de er ude og set - hvad enten det er godt eller dårlig kritik.

Og for den sags skyld burde folk også lade være med at brokke sig over film fra Lars Von Trier, fordi de indeholder sexscener. Hellere vovede film (med substans) end pengespindende Hollywood remakes af film der egentligt hverken behøver eller fortjener en remake.

Anonymuser/0

Hvis Lars´ film er kaviar er jeg vist mere til sovs og kartofler !
Går tit ud af biffen med en følelse af tilfredshed og det vil aldrig kunne ske med hans ´kunstfilm´ !!

Apeironuser/283208

Ignoranter og victorianere vil ALDRIG forstå en vovet film som Nymphomaniac!
I stedet vil de fortsætte fortsætte deres hyldest af middelmådige film uden substans.
Sande elskere af Art Movies skylder deres respekt til en original auteur som Trier.

Christian

er så fucked i sit hoved.

thomas

den ser nu ret klam ud

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.