Cookie- og Privatlivspolitik
Klip #5 - Nymphomaniac

Klip #5 - Nymphomaniac

Orgelmusik og eksplicit sex

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Zentropa har udsendt et nyt klip fra Lars von Triers kommende film 'Nymphomaniac', og denne gang er der ikke overladt meget til fantasien.

I flere af de fire foregående klip har der været tale om erotiske fantasier, men det nye klip "The Little Organ School" (dobbeltbetydningen går til i en dansk oversættelse) sparer ikke på den sex, som vi ved, filmen kommer til at indeholde en del af.

Via en splitscreen delt i tre får vi både stærke symbolske billeder og eksplicitte samlejesituationer mellem filmens personer - ledsaget af klassisk orgelmusik.

Filmen trailer har vi stadig til gode, men vi har tidligere vist klip fra Kapitel 1: The Compleat Angler, Kapitel 2: Jerôme og Kapitel 3: Mrs. H og Kapitel 4: Delirium.

Nymphomaniac har bl.a. Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf, Christian Slater og Jesper Christensen på rollelisten og får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesperuser/203149

Sjovt, som nogle mennesker har svært ved at acceptere at ikke alle kan falde på halen over Von triers film. Film er jo subektivt og smag og behag, så der er ikke nogen gylden sandhed,men SJOVT at Von Trierelskere skal kalde os andre for ignoranter, forudindtaget og andre ting, fordi vi ikke kan se det store i hans film.

I min verden er VonTrier Kejserens nye klæder. Han vil gerne fremstå som genial og arteur, men i virkeligheden, mener jeg at hans film er meget ordinære og middelmådige, og prøv at læg mærke til, at VonTrier altid skal opføre sig/ udtale sig kontroversielt, så det bringer fokus på ham og hans nye film. Hvis han virkelig var en dygtigt filmskaber som lavede flotte kunstneriske film, så kunne de jo stå alene uden hjælp fra Von Triers opførsel...

Jørenuser/447494

Forstår ikke helt din holdning om at films kvalitet er en subjektiv vurdering. Om man synes om et kunstværk eller ej er selvfølgelig en subjektiv vurdering, men ens personlige smag er vel ikke nødvendigvis en kvalitetsvurdering. En film er et stykke kunsthåndværk som man kan forsøge at vurdere objektivt, uden hensyn til personlig smag, ud fra æstetik, fortælleteknik, karakteropbygning osv.

Hvis alt er subjektiv holdning vil følgende udsagn vel også være fornuftige. Arnold Schwarzenegger er en bedre skuespiller end Robert De Niro. Uwe Bôll er en bedre film indstruktør end Michael Haneke.

Er ikke udpræget LVT fan, og vil ikke gå ind i en konkret debat om mandens evner. Den eneste af hans film jeg har set mere end en gang er Melankolia, så min mening ville være baseret på et ret tyndt grundlag.

Sara

På en måde minder Lars mig rigtig meget om Michael Kvium - det med, at vise de "dårlige" sider af os mennesker, de sider som man egentlig ikke taler om. Men jeg kunne aldrig finde på, at sætte mig ned og se hans film. Jeg synes det er en skam, at der ikke er særlig mange grænser i film mere - og jeg synes ikke, at Lars har nogle grænser - overhovedet.

Lisa

Det jo fint ikke at kunne lide Lars Von Triers film, han er sgu også en speciel gut!
Men hele meningen med hans film er jo at skabe provokation og gøre tabu emner synlige. Det er kunst film, alt kunst skal man jo heller ikke kunne forstå. Jeg er nu begejstret for at der findes folk som tester grænserne ;-)

Thomasuser/788040

Jeg synes det er fantastisk hvor mange forudindtagende meninger nogle mennesker har. Vent dog med at bedømme en film før de er ude og set - hvad enten det er godt eller dårlig kritik.

Og for den sags skyld burde folk også lade være med at brokke sig over film fra Lars Von Trier, fordi de indeholder sexscener. Hellere vovede film (med substans) end pengespindende Hollywood remakes af film der egentligt hverken behøver eller fortjener en remake.

Anonymuser/0

Hvis Lars´ film er kaviar er jeg vist mere til sovs og kartofler !
Går tit ud af biffen med en følelse af tilfredshed og det vil aldrig kunne ske med hans ´kunstfilm´ !!

Apeironuser/283208

Ignoranter og victorianere vil ALDRIG forstå en vovet film som Nymphomaniac!
I stedet vil de fortsætte fortsætte deres hyldest af middelmådige film uden substans.
Sande elskere af Art Movies skylder deres respekt til en original auteur som Trier.

Christian

er så fucked i sit hoved.

thomas

den ser nu ret klam ud

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

1 dag siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

2 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

3 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

5 dage siden

Aktive debatter