Cookie- og Privatlivspolitik
Justin Bieber-trailer

Justin Bieber-trailer

Første kig på dokumentarfilmen 'Believe'

Stem op!
10
Stem ned!
-7
(reset)

De danske Beliebers kan i starten af 2014 komme lidt tættere på deres unge idol, Justin Bieber, da en dokumentaristisk koncertfilm om superstjernen rammer de danske biografer.

Titlen er selvfølgelig 'Justin Bieber's Believe', og udgangspunktet er ifølge sangeren selv at undergrave de mange ondsindede rygter derude og vise, hvem Justin Bieber virkelig er.

Justin Bieber's Believe får dansk premiere den 2. januar - og nej, vi ved endnu ikke, hvornår billetsalget starter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line

Han er så guddommelig at den kun kan blive perfekt :')

Sabrina

Jeg elsker ham virkelig, og den film er jeg sikker på fortæller resten af historien som jeg virkelig har brug for at høre. Jeg glæder mig til at se filmen. <3

The Moviemaster

Er min kommentar slettet? O.o

Stine Teglgaard

Vi har slettet et par kommentarer herinde, der gik over stregen. Bl.a. et par om prostitution...

Man må mene, hvad man vil om ham Bieber, så længe man ikke bevidst prøver at fremprovokere ubehagelige reaktioner... det samme gælder for Bieber-fans :)

MVH Stine
kino.dk

The Moviemaster

Det er forståeligt, men min kommentar var ikke for at frem provokere nogen reaktion, men mere MIN mening om fyren, som nu engang har været sammen med en prostitueret.

Jeg forstår godt at i vil holde tonen ren, da i er Danmarks biograf side og skal passe på børns øjne og jeres om dømme :)

Men jeg ved med mig selv at min kommentar var ikke for at fremprovokere noget, men ren og skær give min mening i en syndflod af andre hvor største delen er tweens der der tilbeder ham som en gud.

Sarauser/1099426

Kan virkelig ikke vente til at se efterkommeren af Never Say Never som jeg syntes var en fantastisk film!

Og nu kommer Believe og jeg kan mære at der kommer flere nye hemmeligheder og ting fra hans verdens turné!

Mads Aagaard

Det her ser ikke slemt ud, han virker egentlig som en okay fyr. Synes det er mega fedt de tager det klip med hvor han flipper ud på en journalist, det viser i det mindste at de ikke prøver at få ham til at fremstå som perfekt :)

Jannie Nielsen

Jeg glæder mig så sindsygt meget uanset hvad folk nu siger og synes. Jeg elskede Never Say Never og det bliver så dejligt at følge ham nu hvor han er ældre og har udviklet sig på både den gode og dårlige måde.

Emma Corfixen

I er da godt nok hurtige til at dømme en dreng, som i garanteret ikke ved en skid om. Jo han har allerede lavet en film, men den var om tiden op til at han første gang skulle spille i Madison Square Garden. Denne her handler om HAM og hvad han har været igennem, alle rygterne og selvfølgelig om hans Believe turné. Som desuden var udsolgt alle steder han kom til, inklusive TO shows i Madison Square Garden, som blev udsolgt på 30 sekunder. Han har success, og han klarer det fandme godt. Bum.

Camillauser/138272

Justin Bieber har flere gange ladet fans betale i dyre domme for meet-n-greet billetter, hvorefter han er kommet voldsomt for sent. Hvis hans fans overhovedet bliver lukket ind, sørger hans bodyguards for at fans bliver smidt ud igen, før de overhovedet kan nå at spørge ham om noget eller få taget et billede.
Er det respektfuldt og beundringsværdigt?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anders

Ja, ja... Alle de mange mennesker der er på en moderne filmproduktion skal jo have noget at leve af.

1 minut siden
Stine Teglgaard

Det ved vi ikke endnu. Men tro mig, vi gør et stort nummer ud af det, når man kan :-)

MVH Stine
kino.dk

10 timer siden
Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

13 timer siden
Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

1 dag siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

2 dage siden