Gæt en åbningsweekend - vandt du?

Hvor stort blev dødsspillet denne gang?
Billede
(© Nordisk Film)

The Hunger Games: Catching Fire indspillede i den amerikanske åbningsweekend hele 158,074,286 dollars.

Ud af 207 kvalificerede bud blev vinderne af konkurrencen Jeff Joseph og Frederikke Møller, der hhv. gættede på 158,5 og 157,8 millioner dollars.

Jeff og Frederikke har hver især to fribilletter på vej med posten. Tillykke!

--------------------------------------------------------------------------

Er du typen, der kan gætte en films åbningsweekend i USA? Så deltag i vores konkurrence med både fribilletter og ære på højkant.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller 'The Hunger Games: Catching Fire' i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 22. november til og med søndag den 24. november?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder hver især to fribilletter.

(Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er torsdag den 21. november kl. 23.59.)

The Hunger Games: Catching Fire får premiere i 4.100 amerikanske biografer og har allerede dansk premiere på onsdag den 20. november. Til sammenligning åbnede den første filmatisering af Suzanne Collins bestsellerserie, The Hunger Games, med 152,5 millioner dollars i samme antal biografer.

Weekendens endelige åbningsresultat kan ses her på siden om formiddagen tirsdag den 26. november, når weekendens nøjagtige tal er offentliggjort.