To Disney-film får premieredatoer

Hvornår kan du se 'Alice in Wonderland 2' og 'The Jungle Book'?
Billede
(© Disney Pictures)

Vi har tidligere skrevet, at Johnny Depps gale hattemager overvejer at genbesøge Eventyrland i en fortsættelse til Disneys Alice in Wonderland.

Nu har både Depp og Mia Wasikowska skrevet kontrakt, og filmen har tilmed fået en amerikansk premieredato den 27. maj 2016. Bliver der tale om en verdenspremiere, vil vi formentlig kunne se den herhjemme på samme tidspunkt.

Manusforfatteren Linda Woolverton, der stod bag den første meget succesfulde film, vender tilbage til posten, men det gør Tim Burton til gengæld ikke. I stedet har Muppet-instruktøren James Robin fået opgaven.

Samtidig har Disney løftet sløret for premieredatoen på Iron Man-instruktøren Jon Favreaus live action-version af Kiplings 'The Jungle Book' - en fortælling, som Disney allerede har spundet guld på med animationsfilmen fra 1967.

Den nye familiefilm er planlagt til at udkomme den 9. oktober 2015. Dermed skal Mowgli og Co. kæmpe mod et hav af superhelte, dinosaurer og lign. i, hvad der ligner et ekstremt hårdtpumpet biografår.