De første Catching Fire-anmeldelser er kommet

Større, bedre og mere sulten
Billede
(© Nordisk Film)

Forventninger til den anden Hunger Games-film, med undertitlen 'Catching Fire', er store. Nu er de første anmeldelser af filmen udkommet online, og her er både ris og ros.

Verdens største filmmagasin, Empire, er positive og giver fire ud af fem stjerner. Deres bedømmelse går på, at filmen er både større og bedre end sin forgænger. Selvom den har fejl (hvoraf mange kommer fra bogen), er den grummere og mere stilsikker end etteren, skriver Empire Magazine.

Samme antal stjerner giver The Telegraph, som roser filmen for at være spændende og bygge videre på det gode stykke arbejde, der blev grundlagt i The Hunger Games.

Mindre begejstrede er Screen Daily, som kritiserer filmen for at ligne forgængeren for meget i struktur og handling, men de roser Jennifer Lawrences præstation i hovedrollen. Screen giver ikke stjerner, men man kan mærke, at anmelderen er skuffet og håber på mere tilfredsstillende efterfølgere.

The Hollywood Reporter giver heller ikke karakter, men pointerer, at filmen er en næsten 1:1-filmatisering af Suzanne Collins' bog, der vil glæde fans af franchisen. Igen roses Lawrence for skuespillet, ligesom hendes medspiller Josh Hutcherson fremhæves i anmeldelsen.

I løbet af de næste dage vil der dukke flere internationale anmeldelser af filmen op, og fra næste uge vil de danske anmeldelere give deres vurdering.

Du kan selv bedømme The Hunger Games: Catching Fire her på kino.dk, når filmen får premiere den 20. november.