Cookie- og Privatlivspolitik
De første Catching Fire-anmeldelser er kommet

De første Catching Fire-anmeldelser er kommet

Større, bedre og mere sulten

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Forventninger til den anden Hunger Games-film, med undertitlen 'Catching Fire', er store. Nu er de første anmeldelser af filmen udkommet online, og her er både ris og ros.

Verdens største filmmagasin, Empire, er positive og giver fire ud af fem stjerner. Deres bedømmelse går på, at filmen er både større og bedre end sin forgænger. Selvom den har fejl (hvoraf mange kommer fra bogen), er den grummere og mere stilsikker end etteren, skriver Empire Magazine.

Samme antal stjerner giver The Telegraph, som roser filmen for at være spændende og bygge videre på det gode stykke arbejde, der blev grundlagt i The Hunger Games.

Mindre begejstrede er Screen Daily, som kritiserer filmen for at ligne forgængeren for meget i struktur og handling, men de roser Jennifer Lawrences præstation i hovedrollen. Screen giver ikke stjerner, men man kan mærke, at anmelderen er skuffet og håber på mere tilfredsstillende efterfølgere.

The Hollywood Reporter giver heller ikke karakter, men pointerer, at filmen er en næsten 1:1-filmatisering af Suzanne Collins' bog, der vil glæde fans af franchisen. Igen roses Lawrence for skuespillet, ligesom hendes medspiller Josh Hutcherson fremhæves i anmeldelsen.

I løbet af de næste dage vil der dukke flere internationale anmeldelser af filmen op, og fra næste uge vil de danske anmeldelere give deres vurdering.

Du kan selv bedømme The Hunger Games: Catching Fire her på kino.dk, når filmen får premiere den 20. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sarah

Var inde og se filmen på midnatpremiere i går og kan kun sige at det var en helt fantastisk oplevelse.
Før jeg siger mere må jeg dog nævne at jeg selv har læst bøgerne mange år før der overhovedet var snak om at filmatisere serien og at jeg er en kæmpe fan af Collins univers.
Når det så er sagt må jeg rose filmen for at være så tro imod bogen. Det var en film for alle, ikke kun for os fans.
Arenaen er præcis som beskrevet i bogen og skuespillet er som sædvanligt fantastisk.
Jennifer lawrence er især talentfuld og er virkelig god i rollen som katniss selvom resten af castet også er helt fantastiske.
Så må man heller ikke glemme de forskellige kostumer hvor især Effie virkelig bærer nogle fantastiske kreationer.
Stemningen er i den grad mere dyster end 1'eren og ligger virkelig op til oprør.
De mange små klip fra President Snows liv giver desuden filmen alsidige vinkler og et billede på hvor alvorlig udviklingen er.
Selvom filmen er dyster er der en del humoristiske indslag, som letter stemningen en gang imellem.
Slutningen af filmen giver bare lyst til mere. En film som der bare er fuld knald på helt til slut. Jeg kan VARMT anbefale at tage en tur i biografen, helt klart en oplevelse.
Det eneste negative er at man nu skal vente et helt år på næste film i rækken.

Kaptajn Jack

Nu skal jeg ind og se filmen i morgen sammen med min kæreste og hendes ældste datter.. Så jeg er naturligvis spændt på resultatet.

Jeg vil egentlig blot komme med en meget vigtig pointe, som jeg har læst af en instruktør engang (kan ikke huske om det var Friedkin, Scott eller Scorsese).

Filmmediet er ikke skabt til at gengive samtlige begivenheder og eller detaljer, som en bog er i stand til. Det er et ganske andet fortælle-medie..

En film, som er skåret ud i pap ud fra en bog, ville blive et forfærdeligt makværk!!

Mathilde Dujardin

Det må være svært at leve op til forventningerne der er blevet opbygget til 2eren eftersom bøgerne er sådan et hit, men baseret på hvor godt hunger games levede op til bogen, er jeg ikke i tvivl om at catching fire vil gøre det samme:)

Tullemor76

Det ser ikke ud til at Screen Daily har læst bog 2 for der er jo netop det at den på nogen måder minder om bog 1(film 1). Dog synes jeg der sker meget mere i "Catching Fire"(bogen altså, har jo ikke set filmen endnu).

Line FS

Hvor er det bare FEDT at høre at den holder sig så tæt til bogen!! Det er jo altid en bog-elskers drøm! Og at Josh og Jens skuespil roses betyder virkelig meget - de to er fantastiske, og glæder mig sådan til at se dem igen!!
Nøj, kan ikke vente med at se filmen! Bliver så godt

Mathildeuser/1004493

Filmen er en næsten 1:1-filmatisering af Suzanne Collins' bog, der vil glæde fans af franchisen. Se det er jeg glad for at høre! :-D

Astrid

Jeg har da hørt rigtig mange steder at filmen havde præmiere som DET FØRSTE i Danmark..? Den skulle da have haft verdenspræmiere i Danmark :(

Dennis

hvis jeg læser IMDB rigtigt havde den premiere igår i london, hvorefter den udkommer den 15. i Brasilien og så kommer til DK den 20 ... så vi er en af de første :)

Jacob

Vi glæder os vel efterhånden alle sammen til filmen. Det er så lækkert at høre, at den nærmest er direkte lavet på bogen - men jeg kunne nu godt tænke mig at vide, hvad det er for nogle fejl, der bliver påpeget af Empire. Det bliver dog nok tydeligt, når man ser den.

Og selvfølgelig gør Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson det godt. De er jo talentfulde ud over al forstand. Særligt Lawrence - that girl could turn me!

Emilie

Jeg ville lige tjekke her den anden dag hvem der skulle spille Twill og Bonnie (de to piger der er flygtet fra distrikt 8) det viste sig så at de IKKE er med i filmen. Hvilket jeg hader, fordi det var virkelig et godt sted i bogen. Men det er ihvertfald en af tingene som ikke er med i filmen, men som er i bogen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nikolaj

Fedt portræt!

2 timer siden
Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

14 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Dejligt at se din liste - og bl.a. også lidt kærlighed til den en smule oversete ‘I Love You Phillip Morris’ :) Bjarke, kino.dk

16 timer siden
hakuninuser/15689
hakuninuser/15689

1. Evigt solskin i et pletfrit sind
2. Man on the Moon
3. The Truman Show
4. The Majestic
5. I Love You Phillip Morris

19 timer siden
Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

1 dag siden

Aktive debatter