Cookie- og Privatlivspolitik
Batmans nye Robin?

Batmans nye Robin?

Warner Bros. har fundet sin favorit til rollen

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Adam Driver er pt. bedst kendt for sine roller i TV-serien 'GIRLS' samt indie-filmen Frances Ha, og kan inden længe ses i Coen-brødrenes Inside Llewyn Davis, hvor han fortsætter med at forme sin trademark slacker-karakter.

Nu er den 29-årige, 191 cm høje, mørkhårede skuespiller ifølge The Wrap på vej til en helt ny form for berømmelse. Sitet skriver, at Driver er favorit til rollen som Dick Grayson i Warner Bros.' kommende 'Batman vs. Superman'.

Grayson er, for de der ikke ved det, en forældreløs dreng, der bliver til Batmans loyale hjælper, Robin, og senere tager ny identitet som superhelten Nightwing.

Rygterne om Driver er ubekræftede, og samtidig er Olga Kurylenko fra Oblivion også helt ubekræftet på tale som Diana Prince - også kendt som Wonder Woman.

Batman vs. Superman er selvfølgelig med Henry Cavill og Ben Affleck i titelrollerne og får dansk premiere den 16. juli 2015.

Hvad siger I? Er Driver et godt bud… eller ville I have foretrukket Matt Damon til hver en tid?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

Lad os nu bare få nogle nye Batman film med en anden person i hovedrollen en anden instruktør og ny manuskript forfatter og en anden historie. Ja jeg kunne også godt lide The Dark Night Trilogien men ser også frem til at der kommer andet på bordet. Hvis han lavet flere så ville i nok også brokke jer på et tidspunkt fordi så er den kvaliteten dalende eller og bliver i så træt af Nolan's univers at i ikke gider det mere og filmene begynder at minde om hinanden der er ingen der kan overtage hans plads på de 3 film. Så lad dem blive ved de 3 og lad dem blive Superhelte klassiske film

Anonymuser/0

Ville ønske at folk snart stoppede med Joseph Gordon-Levitt. Udover samme producere har Dark Knight-trilogien og Man Of Steel intet at gøre med hinanden.

Nolan har oven i købet udtalt at i TDK-trilogiens univers er Batman den eneste superhelt der findes.

Desuden blev der lagt op til at Levitt's karakter skulle blive den nye Batman (i Nolan's univers, IKKE Snyder's) og IKKE Robin. Det er derfor han arver Bat-caven, det er derfor Wayne og Blake har samtalen om hvordan Batman er et symbol, ikke en person, og én af grundene til at titlen er THE DARK KNIGHT RISES :)

Og at Rises sluttede tvetydigt betød ikke nødvendigvis en sequel. Det var en slutning der gjorde at historien gik i full circle.

Desuden ville være ret dumt af Robin/Blake at bruge sit rigtige mellemnavn som superhelte alias.

Robin's rigtige navn er Dick Grayson eller senere Tim Drake. At Blake's mellemnavn var Robin var en hyldst til en klassisk karakter såvel som John Blake der fungerede som en slags Robin gennem hele TDKR (hjalp Batman, kendte hans identitet, osv). For ikke at tale om en ekstra "goodie" for fans.

Snyder og Man Of Steel 2 rebooter Batman. Derfor er Ben Affleck Batman og ikke Bale. Desuden ville det være en skam at blande Levitt ind i det trainwreck den franchise hurtigt er på vej imod at blive. Bare min mening :)

Pil

You said it bro!

Maria

Hørt, hørt! :)

Andrea

Håber virkelig meget på Joseph Gordon-Levitt!

Emil Andersen

Ville personligt hellere ha' Joseph Gordon-Levitt eftersom det blev lagt rimelig meget op til i The Dark Knight Rises ?

Behnamuser/82918

Har aldrig set ham gutten før, men mon ikke han bliver mere trænet før han overhovedet skal filme noget (hvis han bliver valgt)
Desuden har jeg endnu ikke hørt, at Nightwing eller Wonder Woman skal være med i filmen, det er jo ikke Justice League.
Filmen bliver lidt som the dark knight return (animations filmen) tror jeg

Anonymuser/0

Nightwing der har været Robin. Og Robin behøver ikke at være et barn. Jeg håber de gør noget superfedt med Nightwing Aka Dick Grayson. Men når jeg kigger på ham her, siger det ikke lige Nightwing. Undskyld, han er sikkert en god skuespiller, og en flink fyr, men han har lidt et hestefjæs. Hvis han får rollen giver jeg ham en chance, men lige nu er han ikke mit første valg. Og nu tilbage til Nightwing! En af de bedste tidspunkter i tegneserie-historien i mine øjne, er til sidst i Knightfall-serien, da Batman kommer tilbage efter Bane har brækket ryggen på ham, og han har givet sin plads til Azrael i mellemtiden. Så er Dick sur, og spørger hvorfor han ikke valgte ham, hvorefter Bruce svarer at der altid vil være nogen problemer mellem far og søn. Der fortæller han ham, at han er hans søn. Virkelig god scene i en tegneserie! Virkelig smukt skrevet!

Pil

OH NONONONONO! This is not happening. This is really.... not..... Læste nyheden i lingvistik timen, og måtte sendes uden for døren, pga. et gigantisk grineflip.

Then again.. Vi så hvad Snyder gjorde med Man of Steel. Han har valgt Ben Affleck til at spille Batman. Og hende Olga er kandidaten til Wonder Woman.

Der er vel kun én ting at sige..

"It's simple we kill Zack Snyder."

Anonymuser/0

Vent til filmen kommer. Hende der Olga et eller andet, bliver nok ikke Wonder Woman, måske Bruce Waynes kæreste, men så heller ikke andet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Inshapedk

Sød musik i mine øre Johnny. Disney skal man kun lave i lave doser.

11 timer siden
PernilleSolouser/16711
PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

13 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

Når The Snyder Cut kommer. Men også pga. Titans og Doom Patrol.

1 dag siden
Benjamin

The Snyder Cut kommer til HBO Max i 2021.

1 dag siden

Aktive debatter