Cookie- og Privatlivspolitik
Skarsgård favorit til Fifty Shades-hovedrolle

Skarsgård favorit til Fifty Shades-hovedrolle

Skal svenskeren overtage fra Hunnam?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden kom det frem, at Charlie Hunnam har forladt filmatiseringen af E.L. James' 'Fifty Shades of Grey'. Nu står en række nye navne klar i kulissen til at overtage hans rolle som Christian Grey.

Alexander Skarsgård, der senest kunne opleves i dramaet What Maisie Knew, er det mest kendte navn på listen over filmskabernes favoritter.

Svenskeren er ikke bleg for at tage krævende roller som i Lars von Triers Melancholia, hvor han bl.a. spiller overfor sin far Stellan Skarsgård.

Derudover indeholder ønskelisten eftersigende Jamie Dornan (The Fall), Theo James (Underworld: Awakening) og Christian Cooke (TV-serien 'Magic City'). Men hvem instruktøren Sam Taylor-Johnson vælger i sidste ende, er endnu uvist.

Uvist er dog ikke, at hun har hyret manuskriptforfatteren Patrick Marber (Closer) til at give Kelly Marcels manus en finpudsning.

Fifty Shades of Grey, der handler om den litteraturstuderende Anastasia, som indleder et erotisk forhold til mangemillionæren Christian Grey, får dansk premiere den 31. juli 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Helle

Nej tak til begge to, så hellere Charlie Hunnam.

iben

Jeg elsker Alexander Skarsgård, men vil meget nødigt se ham som Christian Grey. Tror det ville være en meget dårlig beslutning da jeg heller ikke tror på filmen kan blive til noget overhovedet!!! Det ville fuldstændigt ødelægge Skarsgård!

Simon

Selvom 50 shades of Grey ikke tiltaler mig (hvis jeg skal se lummer erotisk thriller tror jeg hellere jeg vil gå efter Nymphomaniac), så anerkender jeg at der formentligt er mange penge at tjene på en filmatisering og at filmindustrien er en forretning. Det gælder særligt i Hollywood, hvor de ikke har filmstøtteordninger som vi har i DK.

Derfor forstår jeg godt at man vælger at lave en filmatisering. Hvad jeg ikke forstod var til gengæld hvorfor etablerede skuespillere som Charlie Hunnam eller Alexander Skarsgaard skulle tage rollen.

For dem er det et stort sats, da de risikerer at blive sat i bås resten af deres karriere og det er nok også det, der gik op for Hunnam. For Alexander Skarsgaard vedkommende gælder det også at han ikke kan optage film i november, da han allerede har en anden film, der skal optages i samme periode.

Et andet og mere pålideligt rygte er at Jamie Dornan skulle være den mest villige til at overtage rollen. Det giver god mening, da han på linje med Dakota Johnson kan se det som en mulighed for et stort gennembrud, i stedet for en risiko for fiasko. Han har ikke noget at miste til forskel fra Hunnam og Skarsgaard.

Louise

Han ville da være et oplagt emne til den rolle :)

Jacob

Fifty Shades of Grey er for tynd til at gøre til en film, og Hollywood øjner bare penge i en bog som skabte en smule postyr da den udkom. Det var bedre hvis man havde gjort det til en TV-serie, og i stedet havde sparet en plads til en anden film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

21 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden

Aktive debatter