Cookie- og Privatlivspolitik
Samuel L. Jackson: Elizabeth Olsen skal spille Scarlet Witch

Samuel L. Jackson: Elizabeth Olsen skal spille Scarlet Witch

The Avengers har måske fået et nyt medlem

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Intet er helt på plads, før Disney melder noget ud officielt, men lige nu ser det ud til, at Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene) har fået rollen som Scarlet Witch i 'The Avengers: Age of Ultron'.

Samuel L. Jackson, der spiller Nick Fury i både The Avengers og den kommende efterfølger, bekræfter overfor The Wall Street Journals blog Speakeasy, at rygterne om Elizabeth Olsens rolle i filmen er sande:

- Jeg tror ikke, at vi kommer til at optage før marts næste år. Jeg ved, at vi skal optage i London, at James Spader er Ultron og bliver skurken, og at vi har tilføjet Ms. Olsen, som skal spille Scarlet Witch, men jeg ved ikke, hvad hun skal, om hun er med eller imod os. Jeg har ikke set manuskriptet endnu.

Som Jackson nævner, optræder Scarlet Witch - og hendes bror Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) - på begge sider af loven, så det vides endnu ikke, om de bliver rekrutteret af The Avengers eller skal hjælpe skurken Ultron. Måske endda begge dele?

Scarlet Witchs superkræfter består i at skabe en mystisk energi, som kan ændre virkeligheden og i nogle tilfælde skabe hele hære af væsner til at kæmpe for sig.

The Avengers: Age of Ultron får dansk premiere den 30. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anna

Tænkte egentlig at Elizabeth Olsen var en anelse ung til at spille Scarlet Witch, udover det er jeg da spændt på at se hende i rollen =) kom nu 2015 !!

Jacob

Jeg kender stadigvæk bedst Scarlet Witch og hendes bror Quicksilver som børn af mutantskurken Magneto fra X-Men. Men efterhånden er jeg begyndt at acceptere, at deres oprindelse ligger hos The Avengers. Og at de passer godt ind i forhold til, hvordan tingene efterhånden har udviklet sig. Men uanset om det drejer sig om X-Men eller The Avengers, så er de altid delte mellem det gode og det onde. Tror at de kommer til at gøre noget heroisk, og at mindst en af dem vælger at blive skurk. Det ville være et godt twist i historien. Kender ikke noget til Elizabeth Olsen, men bliver rygtet bekræftet af Disney er jeg ikke i tvivl om at de har gjort sig store overvejelser.

Maria

Hun spiller rigtig godt i "Martha Marcy May Marlene", så jeg har tiltro til hende. :)

Ambrodeluser/170397

Hvis vi skal tage tegneserierne i betragtning, så er der større chance for at Quicksilver vælger den onde side end Scarlet Witch gør. QS har altid haft et temperament der gav ham problemer og Avengers (i filmudgaven) mangler virkelig kvindelige medlemmer, så hvis Frk. Olsen gør det godt nok, får hun formentlig lov til at blive i det univers. Aaron derimod har sin plads som Kick-Ass og han vil derfor nemmere kunne skrives over i en skurkerolle og ud af fremtidige film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

2 uger siden

Aktive debatter