Samuel L. Jackson: Elizabeth Olsen skal spille Scarlet Witch

The Avengers har måske fået et nyt medlem
Billede
(© Disney Pictures)

Intet er helt på plads, før Disney melder noget ud officielt, men lige nu ser det ud til, at Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene) har fået rollen som Scarlet Witch i 'The Avengers: Age of Ultron'.

Samuel L. Jackson, der spiller Nick Fury i både The Avengers og den kommende efterfølger, bekræfter overfor The Wall Street Journals blog Speakeasy, at rygterne om Elizabeth Olsens rolle i filmen er sande:

- Jeg tror ikke, at vi kommer til at optage før marts næste år. Jeg ved, at vi skal optage i London, at James Spader er Ultron og bliver skurken, og at vi har tilføjet Ms. Olsen, som skal spille Scarlet Witch, men jeg ved ikke, hvad hun skal, om hun er med eller imod os. Jeg har ikke set manuskriptet endnu.

Som Jackson nævner, optræder Scarlet Witch - og hendes bror Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) - på begge sider af loven, så det vides endnu ikke, om de bliver rekrutteret af The Avengers eller skal hjælpe skurken Ultron. Måske endda begge dele?

Scarlet Witchs superkræfter består i at skabe en mystisk energi, som kan ændre virkeligheden og i nogle tilfælde skabe hele hære af væsner til at kæmpe for sig.

The Avengers: Age of Ultron får dansk premiere den 30. april 2015.