Cookie- og Privatlivspolitik
Preview 2014 - Gysere

Preview 2014 - Gysere

Guide til næste års uhyggelige film

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Over de næste par uger vil vi give en kort præsentation af næste års filmudvalg inddelt i genrer.

Da det lige nu er Halloween, synes det oplagt at starte med gysergenren, der i 2014 byder på en blanding af klassiske monstre, fortsættelser og enkelte nye historier.

Gysere har for vane dukke sent op på radaren, og derfor er der endnu ikke planlagt mange titler til dansk premiere. Forvent flere premieredatoer i løbet af 2014.
 
Klik på titlen og læs mere om filmene.

Paranormal Activity: The Marked Ones
Ikke at forveksle med Paranormal Activity 5, der også får biografpremiere i 2014. 'The Marked Ones' er til gengæld en spin-off på den populære franchise, der handler om en ung mand, som udsættes for uforklarlige ændringer.

Devil's Due
Instruktørparret bag et af segmenterne i 'V/H/S' spillefilmsdebuterer med 'Devil's Due', der blander found footage med et plot, der minder om klassikeren Rosemary's Baby.

I, Frankenstein
Der er vist tale om mere action end gys, når fortællingen om Frankensteins monster bliver opdateret til vore dage, hvor det ender som den centrale brik i en krig mellem gode og onde kræfter.

Når dyret vågner
Dansk gyser med Lars Mikkelsen, Sonja Richter og Sonia Suhl om en 16-årig pige, der opdager, at noget mystisk sker med hendes krop. Imens præger en række dødsfald det lille lokalsamfund.

Paranormal Activity 5
Som altid holdes plottet hemmeligt, når der er en ny Paranormal Activity-film på vej, og som altid er der tale om en found footage-gyser. Mon ikke vi kan forvente usynlige plageånder og dæmoniske kræfter?

Dracula Untold
Vampyren over alle vampyrer får endnu en film, men denne gang sættes fokus på hans fortid som den brutale Grev Vlad. Luke Evans, som også skal spille bueskytten Bard i den to sidste Hobbitten-film, er den bloddrikkende titelkarakter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Reader

Jeg ser ikke gysere hvad laver jeg her. Ej hej.

Mikkel Poulsen

http://www.youtube.com/watch?v=Y4isE5PjsxU&feature=c4-overview&list=UUfI... hvor en professor i 1974 eksperimere om at lave en poltergeist. Sammen med et team af unge mennesker ved så ikke om den udkommer i Danmark, men premieren på den i England er 25 April 2014!!http://www.hammerfilms.com/productions/film/filmid/364/the-quiet-ones

Rasmus

I stedet for alt de her møg film. Burde en rigtig god manuskriftforfatter sætte sig ned og se The Shining 10-15 gange og så skrive historien til hvad der egentlig skete på hotellet før Jack Nicholson dukker op.
Den oprindelig film fra 1980 fortæller jo en meget mystisk historie og stiller mange spørgsmål. Tror man kunne lave en rigtig god gyser, med at fortælle historien før det hele skete.

martinuser/906520

Come play with us og ifrankenstein er de eneste jeg gider, jeg er færdig med B filmene paranormal ligegyldig.

Anonymuser/0

I følger denne liste er 'Paranormal Activity 5' den eneste Gyserfilm jeg skal se næste år! 'Paranormal Activity: The Marked Ones' bliver set engang på DVD da den ikke virker som nogen "Must-See"!

Jian

Ser dårlig ud... meget dårligere end de forrige Paranormal Activity film

Ardimon

Læs lige igen før du kommenterer;-)... The marked ones er ikke en del af de andre paranormal film. Heldigvis

Jian

Ja, det har du ret i. Men stadigvæk ser den dårlig ud :)

Robin

hvilken film er det fra ?

AceVuser/351946

Find traileren til denne og de dukker op i hurtigt klip imod slutningen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter