Nymphomaniac-plakater er svære at ignorere

Billede
(© Casper Sejersen)

Lars von Trier er godt i gang med at lægge sidste hånd på sit erotiske epos 'Nymphomaniac', og markedsføringsmaskinen er efterhånden ved at gå op i gear. Således er der i dag blevet frigivet intet mindre end 14 plakater fra den vovede film, og de er svære at ignorere.

I første omgang, fordi de involverede skuespillere er fanget i mere eller mindre kompromiterende situationer. Dernæst fordi det er slående, hvor mange store kanoner Trier faktisk har med i sin næste film.

Charlotte Gainsbourg spiller hovedrollen som Joe - en forslået pige, der findes af den ældre ungkarl Seligman. Han tager hende med hjem for at passe på hende, men overraskes, da hun begynder at fortælle om sin lange, seksuelle rejse.

Christian Slater, Willem Dafoe, Uma Thurman, Shia LaBeouf og (hans kæreste) den brasilianske fotomodel Mia Goth er alle en del af denne rejse - oftest uden særlig meget tøj på.

Det bliver spændende at se, hvad filmen egentlig byder på, for opmærksomheden er tårn høj. Vi er dog sikre på én ting: Hvis der er en film, du for alt i verden IKKE skal se sammen med din familie i år, så er det denne her. Venner? Okay. Familie? På eget ansvar.

Selv karakterplakaterne er af en sådan art, at det er helt okay hvis du får lidt røde kinder, når du ser nærmere på dem.

Nymphomaniac får dansk premiere d. 25. december, 2013.

Men hvad mener du om disse plakater? Er det flotte portrætter? Eller et skamløst forsøg på at skabe lidt opmærksomhed om filmen?