Cookie- og Privatlivspolitik
Nye talenter på Afdeling Q

Nye talenter på Afdeling Q

Kvindelige roller til 'Fasandræberne'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Mikkel Nørgaard og co. i øjeblikket kan nyde godt af Kvinden i burets strålende succes, ligger filmholdet bag filmen ikke på den lade side. Alt imens krimi-filmatiseringen vises i de danske biografer, indledes optagelserne allerede til det næste afsnit i Afdeling Q-serien.
 
Film nr. to, med titlen 'Fasandræberne', har igen Nikolaj Lie KaasFares Fares og Søren Pilmark på rollelisten. Herudover er Pilou Asbæk og David Dencik blevet castet som to finansmænd med en svær interesse for jagt.

I dag er endnu en skuespiller så blevet tilføjet. Den 30-årige Johanne Louise Schmidt skal spille den excentriske sekretær Rose, der, som politikommisæren Carl Mørck og assistenten Assad, er en gennemgående karakterer i alle tre kommende film.

Schmidt er uddannet fra Statens Teaterskole i 2009 og har indtil nu primært gjort karriere på de skrå brædder. Hvis man ser bort fra animationsfilmen Rio, som hun lagde stemme til, bliver 'Fasandræberne' skuespillerindens spillefilmsdebut.
 
Også en anden bærende kvindelig rolle blev for nyligt afsløret. Den 28-årige Danica Curcic får, trods roller på både teater, TV og i film, sit store gennembrud med filmen. Skuespillerinden skal inkarnere den hjemløse pige, Kimmie, som spiller en central rolle i endnu en mystisk gammel sag, der havner på Carl Mørcks skrivebord.

Noget tyder på, at sagen, der involverer et brutalt mord på et tvillingepar, er blevet lukket førend den rigtige gerningsmand er blevet fundet. Det er nu op til den lille politi-afdeling fra kælderen, at finde frem til, hvad der i virkeligheden hændte dengang for 20 år siden, hvor forbrydelsen fandt sted.

Fasandræberne forventes at få premiere den 30. oktober 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Jeg er glad for at man har valgt nogen nye ansigter til disse roller, og ikke bare hende dér fra den dér! Rose er en af mine favorit personer i bøgerne, og er spændt på hvordan hun kommer til at fungere i filmene. Specielt i Flaskepost fra P. Derud over synes jeg at det er lidt vildt at de begyndte at filme 2´eren en måned før 1´eren fik premiere.

FilmFyr

Nu har jeg ingen idé om hvor lang tid det tager at lave en film, men jeg hørte da noget om, at Jagten var blevet skudt færdigt over et år før den kom i biografen?
Så jeg vil da sige, hvis den allerede kommer om et års tid, er det da ret hurtigt :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

19 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

23 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter