Cookie- og Privatlivspolitik
Gættede du åbningsweekenden?

Gættede du åbningsweekenden?

Hvor succesfuld var Stallone og Schwarzeneggers flugt?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sly og Arnolds fængselsfilm Escape Plan indtjente 9,885,732 mio. dollars i den amerikanske åbningsweekend. Men hvem af jer forudså dette resultat?

Stort tillykke til Thomas Ross og Simon Kristiansen, der kom tættest på med henholdsvis 9,8 og 9,7 mio. dollars.

Fribilletter er på vej til begge vindere.

----------------------------------------------------------------

Er du typen, der kan gætte en films åbningsweekend i USA? Så deltag i vores konkurrence med både fribilletter og ære på højkant.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller 'Escape Plan' i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 18. oktober til og med søndag den 20. oktober?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder hver især to fribilletter.

(Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er torsdag den 17. oktober kl. 23.59.) 
 
Escape Plan får premiere i 2.750 amerikanske biografer og har allerede dansk premiere på torsdag den 17. oktober. Til sammenligning åbnede muskelhundenes sidste samarbejde, The Expendables 2, sidste år med 28,6 millioner dollars i 3.300 biografer. 
  
Weekendens endelige åbningsresultat kan ses her på siden om formiddagen tirsdag den 22. oktober, når weekendens nøjagtige tal er offentliggjort.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg kan så til gengæld glædes over at være den ene af de to der ramte tættest på resultatet denne gang, efter at have været tæt på flere gange.

Jeg ser frem til billetterne og kan i øvrigt oplyse at jeg kiggede på hvad Bullet To The Head og The Last Stand var åbnet til, da jeg skulle lave mit gæt, og jeg lagde lidt til, da Stallone og Schwarzenegger begge var med i The Escape Plan.

S. Rico

Aaj, surt at blive nummer tre, når der kun er 2 vindere.

S. Rico

10,5 mio. dollars.

Dude

15 mio. $

Ibjohauser/319830

22,678,417 $

Jeanette

21,7 $

Dennisuser/185973

24.876.345 $

Kamajouser/409710

$ 24,518,211

Søgaarden

7,32 mio dollars

MrsSøfortuser/202217

18 mill. tror ikke den slår Expendables

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Modsat de andre, har Steven Segal vel aldrig haft en seriøs karriere - og har befundet sig fint med at lave den type film som han har gjort.

1 time siden
rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

1 time siden
rene

mener også sådan en som steven seagal bør stå der, men listen er jo også præget af komedie skuespiller da disse tit ikke få så højt agtelse blandt

2 timer siden
Wayne

John Travolta, Bruce Willis og især Nicolas Cage må styre direkte efter at entre den liste.

1 dag siden
Jesperuser/368287
Jesperuser/368287

..jeg har immervæk aldrig før lukket mine øjne til en QT film. Jeg kan se de fleste professionelle anmeldere, roser filmen.

1 dag siden

Aktive debatter