Cookie- og Privatlivspolitik
'Warcraft' er ude efter Colin Farrell

'Warcraft' er ude efter Colin Farrell

Duncan Jones har måske fundet sin hovedrolle

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Paul Dano og Anton Yelchin er også på tale til større roller.

--------------------------------------------------------------------------

Moon og Source Code-instruktøren Duncan Jones er i fuld gang med at finde skuespillere til sin filmatisering af computerspillet 'World of Warcraft'.

Filmen, der blot kommer til at hedde 'Warcraft', skal bruge en mandlig og en kvindelig hovedrolle, og her er to navne kommet i spil.

Colin Farrell er på instruktørens ønskeliste, men eftersigende skal den irske skuespiller lige tænke over sagen, før han kan give sit endelige samtykke.

Paula Patton, der bl.a. medvirkede i Mission: Impossible - Ghost Protocol, skulle være ombord med sikkerhed.

Der er store forventninger til adventure-filmen, der allerede har millioner af etablerede fans, som venter på at se universets episke middelalder-kampe med dertilhørende drager, orker, elvere, troldmænd og krigere tage skridtet fra cyberspace til det store lærred.

Warcraft begynder optagelser til januar, og filmen er premieresat til 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Jeg håber at du formår at adoptere de gode ting fra spillene, får den gode historie, som gerne må være tro mod noget af den i spiluniverset og dens udvikling, og så ellers formår at lave nogle brag af nogle speciel effects!

Jeg kunne især godt tænke mig, at de tager spilhistorien op, helt til de to seneste udvidelser, hvor der jo skete en hel del med den verden man som spiller kendte ret godt efterhånden. :)

Noobcake

Håber virkelig den bliver god, men tør ikke sætte forventningerne for højt, elsker Warcraft universet!

Ber til allah, buddad og the blood god hver dag om at det må blive en succesfuld film.

Viggo1111

Med de penge Blizzard smider i filmen, kan den kun blive utrolig smuk og godt lavet. Men så igen, det var John Carter også, og den var ikke så heldig igen ;)

Jacob

... er John Carter jo en filmatisering af en bogserie ved navn Barsoom, helt præcis den første i serien, A Princess of Mars. Men ja, god var den ikke ligefrem. Ligesom vi hellere ikke hørte mere til Prince of Percia eller danske Hitman.

Mikkel Poulsen

Jeg har hørt en masse om denne World of Warcraft, men jeg har aldrig nogensinde spillet dem men derimod synes jeg det er spændende at de går over til big screen produktion. Monster blandet med mennesker det skal nok gå hen og blive en fed sag, det kunne også være spændende hvis de lavede Gears Of War til film da spillene er ret awesome! :)

Jacob

Har så absolut ingen forstand på World of Warcraft, men det altid spændende om de laver en succesfuld film af et succesfuldt spil, eller om det bare bliver en kom-og-gik-film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Hvorfor laver man en fantasiløs kopi, som ligger så tæt op af den gode gamle film? Og hvilken film-konsulent har du set det som en god idé?

15 minutter siden
Birgitteuser/682140
Birgitteuser/682140

Har I ikke glemt at tage kortfilm med?

3 timer siden
VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

10 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 dage siden

Aktive debatter