Sonja Richter og David Dencik i Hollywood-film

- med Tommy Lee Jones, Meryl Streep og Hilary Swank
Billede
(© Zentropa / StudioCanal)

David Dencik (Dame, konge, es, spion) og Sonja Richter (Elsker dig for evigt) har begge fået roller i den stjernespækkede film, der handler om tre vanvittige kvinder, der skal transporteres fra Nabraska til Iowa.

De to danskere kommer i fornemt selskab. Meryl Streep, Hilary Swank, Hailee Steinfeld (True Grit) og James Spader (Lincoln) er med i filmen, der instrueres og hvis hovedrolle spilles af Tommy Lee Jones.

- Det er en western, der foregår i omkring 1850, og jeg har det, de kalder en 'lead-rolle', jeg ved ikke hvad det hedder på dansk. Men jeg havde det simpelthen så godt. Det var en kæmpe oplevelse, og det var meget tungt at komme hjem igen, fortæller Sonja Richter til BT og fortsætter:

- Jeg overvejede seriøst at flytte derover. Særligt fordi jeg fik en ny veninde, nemlig en af de andre 'sindssyge' piger, Grace Gummer, som jeg kom meget tæt på, og stadig har kontakt med.

The Homesman er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Inden da kan Richter opleves i Kvinden i buret, som får premiere den 3. oktober. David Dencik kan ses i Susanne Biers Serena til næste år.