Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinson i James Dean-film

Robert Pattinson i James Dean-film

- sammen med Dane DeHaan i 'Life'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Venskabet mellem den legendariske skuespiller, James Dean, og Life Magazine-fotografen, Dennis Stock, kommer til live i Anton Cobijns film 'Life'.

Robert Pattinson fra Twilight-filmene skal spille Stock, mens ikonet Dean skal spilles af Dane DeHaan (Chronicle).

Det er anden gang, at DeHann skal overtage en rolle fra James Franco. Franco gav nemlig også liv til Dean i TV-filmen 'James Dean' fra 2001, og snart er DeHaan aktuel i The Amazing Spider-Man 2 som Harry Osborne, der som bekendt blev spillet af Franco i den originale trilogi.

Anton Cobijn har tidligere instrueret 'Control' om den ligeledes mystiske og afdøde Joy Division-forsanger, Ian Curtis.

Det vides endnu ikke, hvornår 'Life' får biografpremiere.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pil

Da jeg læste nyheden, var jeg lige ved at blive nervøs for, at de havde givet rollen til Pattinson.
Heldigvis er den gået til Dane Dehaan. Han er et af de nye stjerneskud. Så ham i Lawless og The Place Beyond the Pines. Og som det ser ud i denne trailer, kommer han til at naile rollen som Lucien Carr i "Kill Your Darlings". Den nye trailer udkom i sidste uge:
http://www.youtube.com/watch?v=u5xlsAZ2u6s
http://www.youtube.com/watch?v=222jZ2hXRuM

Jeg tror han kan blive rigtig, rigtig dygtig.

Mikkel

James Franco gjorde det sgu godt i rollen som Dean i Mark Rydells ’James Dean’. Han lignede ham på en prik. Håret sad perfekt, han havde den rette kropsbygning, den rette mimik. Derudover var dialekten spot on. Vil ikke have noget imod at se Franco i endnu en James Dean-rolle. Men man kan jo ikke få alt, hvad man ønsker sig.

Har ikke det store kendskab til Dane DeHaan, kender ham blot fra ’The Place Beyond …’, så det skal nok blive spændende. Anton Cobijn gjorde et flot stykke arbejde med at skildre Ian Curtis i ’Control’, så lidt høje forventninger det har jeg. Ved ikke hvorfor, men stod det til mig, kunne det være interessant at se Ryan Gosling i rollen som Dean. Han har nemlig også det her lidt mystiske over sig, den lidt famlende måde (ment på den gode måde) at sige sine replikker på osv. Derudover har de en del fysiske lighedstræk :)

S. Rico

Pattinson som James Dean? Det mente du selvfølgelig ironisk!

Maria

Personligt havde jeg helst set Pattinson i rollen som James Dean, men Dane Dehaan er også et fint bud, han spillede rigtig godt i Chronicles. :)

Vi må se hvad filmen kan levere. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

2 dage siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

4 dage siden

Aktive debatter