Cookie- og Privatlivspolitik
Ny film i Harry Potter-universet

Ny film i Harry Potter-universet

J.K. Rowling skriver manuskriptet

Stem op!
43
Stem ned!
-1
(reset)

Hvis man gik og troede, at Harry Potter og Dødsregalierne - del 2 er det sidste, vi kommer til at se til universet omkring den bebrillede teenage-troldmand, tager man fejl.

Dagens ubetinget største nyhed fra filmverdenen er nemlig, at forfatteren bag bestsellerserien, J.K. Rowling, kommer til at skrive manuskriptet til en film baseret på bogen 'Fantastic Beasts And Where To Find Them'.
 
Bogen (og filmen) tager udgangspunkt i Potter-universet og indeholder magiske karakterer og væsner, nogle velkendte og nogle nye. Rowling udtaler, at der hverken vil være tale om en regulær prequel eller efterfølger, men en udvidelse af den magiske verden i Harry Potter-serien.

Bogen er skrevet af den fiktive Potter-karakter Newt Scamander i Harry Potter-universet og i 2001 udgivet af Rowling som fysiske eksemplarer. Om bogen fortæller forfatteren:

- Lovene og skikkene omkring det magiske samfund vil være kendte for alle, der har læst Harry Potter-bøgerne eller set filmene, men Newts historie vil begynde i New York, 70 år før Harry Potters eventyr starter.

'Fantastic Beasts And Where To Find Them' har ikke fået en premieredato endnu, men der spekuleres i, om den bliver den første af flere film baseret på Rowlings bøger om universet omkring Harry Potter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rose

YES!YES!YES!
som kæmpe harry potter fan kan jeg selvfølgelig ikke vente med at få mere fra det univers. Tusinde tak J.K.Rowling.

Rasmususer/729947

Yes yes yes
Kan ikke vente

Karen Karlsen

Jeg glæder mig helt sindssygt meget!!!

Kaj

Hold kæft, hvor bliver man forkælet. Først hobbitten - ikke mindre end tre monster Blockbusters, og nu vender Harry Potter tilbage til folks hjerter. Jeg kan sgu ikke vente. Tak Tak Tak Tak!!! Særlig tak til J.K. Rowling og Warner bros.

Jeg er solgt...

Kathrineuser/143233

Dette er fantastisk spændende nyt! Glæder mig meget til at se hvad de kan få ud af det!

Men, hvis jeg lige må påpege noget: det har været en joke blandt fans af TVserien Sherlock at Harry Potter ville vende tilbage med nyt materiale før sæson 3 fik premierer.

Og nu er det sket. Vi sidder alle og græder lidt mens vi samtidig er meget glade.

Kjartan

Er en KÆMPE Harry Potter fan og glæder mig derfor sindssygt meget til at der kommer mere fra universet...

Olivias Mosteruser/59124

Det glæder vi os til her, en eventyrlig eventyrfilm, tak Rowling, vi kan næsten ikke vente.

Philip

Jeg glæder mig allerede til at se filmen.
Alt hvad er der på nogen måde har noget at gøre med Harry Potter-universet, så er jeg interesseret i at læse, se eller høre mere om det :)

mikkel knudsen

wow hvor lyder det bare godt at der kommer mere harry potter

Jeannie

Jeg er helt oppe at køre over dette :) Med J.K. Rowling kan jeg ikke blive skuffet :) Det er SÅ spændende! Havde aldrig set den komme, og synes det var SÅ svært at erkende der ikke kom mere... så nu.... fuck yeah :) Det er bare godt!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 time siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 time siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

1 time siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

2 timer siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

5 timer siden

Aktive debatter