Cookie- og Privatlivspolitik
Nøgenmodel i ny Fincher-film

Nøgenmodel i ny Fincher-film

Se7en-instruktørens nye krimi har fået et cast

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Gillian Flynns krimi 'Gone Girl' (2012) er allerede en verdensomspændende succes og nu snart en film af mesterinstruktøren, David Fincher.

Med film som Se7en, Zodiac og The Girl with the Dragon Tattoo er Fincher på hjemmebane med fortællingen om Nick og Amy Dunne, der efter fem års ægteskab er på randen af skilsmisse… indtil Amy på deres bryllupsdag forsvinder, og alt peger på Nick som den oplagte morder.

Ben "Batman" Affleck skal spille Nick, en falleret filmanmelder med et fjæs, der i bogen beskrives som alt for glat, mens Rosamund Pike skal spille hans smukke, men kølige hustru.

Filmens øvrige store roller besiddes af Neil Patrick Harris (Smølferne), Tyler Perry (Madea Goes to Jail) og Emily Ratajkowski - bedre kendt som nøgenmodellen fra musikvideoen til Robin Thickes sommerplage 'Blurred Lines'.

Fincher har selv haft stor succes som instruktør af musikvideoer - bl.a. for Madonna, Michael Jackson og George Michael - så det er ikke så underligt, at han har fundet inspiration i netop dette medie.

'Gone Girl' forventes at få premiere engang sent i 2014.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Charmerende titel. Emily Ratajkowski skal spille Andie, som Nick har en affære med og (jeg gætter på at) NPH skal spille Desi, Amy's ex-kæreste.

Anyway, jeg har det lidt ambivalent med Finchers casting. Batffleck har en fysisk lighed med Nick og en ligeså røvhulsagtig attitude, men jeg føler ham ikke rigtig i rollen (desuden er han en smadder-dårlig skuespiller). Carrie Coon er slet ikke hvad jeg havde forventet som Go (hun ligner jo overhovedet ikke!!1!). Er rigtig glad for at Rosamund Pike er castet som Amy, havde dog forventet noget i stil med Naomi Watts/Goop (Gwyneth Paltrow)/Rachel McAdams, men tvivler ikke på, at Rosamund kommer til at være en fænomenal Amy. Jeg tror også, at Jessica Chastain kunne have været god i rollen.

Desuden har Ratajkowski INTET på Pike. Der findes få der er mere sexede end Rosamund Pike. There, I said it.

Mikkel

Ben ’Batman’ Affleck? Batman simpelthen? Så Ben Affleck kan fremover kendes ved pseudonymet Batman? Jeg afventer lige og ser, hvordan han klarer den i Batman vs. Superman. Lever han op til forventningerne, kan vi da godt kalde ham det :)

Hvorom alting er, lyder som et spændende projekt. Og hold da op, hvor er mrs. Ratajkowski en pæn kvinde - flere af hendes slag, tak!

PernilleSolouser/16711

Kunne i ikke komme på en mere opfindsom overskrift end 'Nøgenmodel i ny Fincher-film´.. ?

Meen Ben "Batman" Affleck? ;) Hehe, der kunne jeg ikke lade være med at grine lidt af. måske også græde lidt;) haha

Anonymuser/0

En virkelig smuk kvinde, spændt på at se om hun rent faktisk også kan levere varen som skuespiller :)

Simon

Hun har angiveligt optrådt som skuespiller i Disney-serien iCarly. Om hun var god i den skal jeg ikke kunne sige. (Men en serie på Disney Channel kræver næppe så meget som en Fincher-film)

gyldenløve

Icarly er ikke en disney men en nickelodeon serie

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

12 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

20 timer siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

2 dage siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

3 dage siden

Aktive debatter