Cookie- og Privatlivspolitik
Kommende stjerne - Natalie Dormer

Kommende stjerne - Natalie Dormer

En klassisk skønhed

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Hun er smuk, men på en besynderlig måde. Øjnene er som et dådyrs, munden forfinet og spids, og så mestrer hun en kæk attitude, der formår at være både mild og sensuel på samme tid.
 
Natalie Dormers navn er endnu ikke kendt af enhver, men de fleste føler nok, at de har set hende et sted før.

Den 31-årige skuespillerinde har da heller ikke ligget på den lade side, siden hun i 2005 debuterede i Lasse Hallströms Casanova overfor Heath Ledgers Don Juan-figur. Dormers rolle var oprindelig meget lille, men hun imponerede eftersigende instruktøren i en sådan grad, at han straks opgraderede hendes tid på lærredet og gav hende plads til at udfolde sit komiske talent. 

'Casanova' blev en fiasko, men gav den dengang 22-årige brite en aftale med Disney/Touchstone om tre film.

Gennembruddet kom i 2007 med den historiske serie, 'The Tudors' (2007-10), der også lancerede Henry "Superman" Cavills karriere. Her spillede hun en forførisk udgave af selveste Anne Boleyn og dermed moderen til Dronning Elizabeth I. Senere i karrieren skulle hun spille Dronning Elizabeth II i Madonnas Wallis & Edward (2011), der handlede om affæren mellem Wallis Simpson og Kong Edward VIII.

De historiske roller har også sidenhen domineret Dormers karriere, der efter Tudors-successen bød på to bemærkelsesværdige roller. Den ene som blond, sexet soldat i superheltefilmen Captain America: The First Avenger, der foregår i 1940erne. Den anden som Kong Joffreys ambitiøse dronning i fantasy-serien 'Game of Thrones'.

Om er det hendes klassiske skønhed, der konstant drager Dormer mod de historiske projekter, vides ikke, men skuespillerinden valgte sjovt nok kun at læse drama, fordi hun ikke kom ind på historiestudiet.

Månedens aktuelle film Rush foregår også tilbage i tiden, nemlig på 70ernes Formel 1-baner verden over, men de to kommende film på Dormers CV er mere samtidige. Først som del af Ridley Scotts A-hold i The Counselor, derefter som en af de bærende roller i Lone Scherfigs Posh - en moderne fortælling om status og omdømme blandt studerende på det prestigefyldte universitet i Oxford.

Aktuel i 'Rush'

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

Jeg er helt chokeret og imponeret over at hun kan spille en på så ung en alder i Game of Thrones :-)

Line FS

Ah, jeg har elsket denne skønhed siden jeg så hende i Casanova! Hendes rolle som Anne Boleyn i the Tudors var helt overvældende, jeg tror hun fangede alle med sit talent og sin skønhed. Hun portrættere hendes så fantastisk!
Jeg synes hun er dejlig, dygtig, unik og ualmindelig smuk!

Oliviauser/963649

... Og så er der også lige det at hun skal være med i tredje del af The Hunger Games serien, Mockingjay. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Tom
Tom

Spiderman forsvinder heldigvis ikke men er bare ikke længere i Marvel's univers. Giver Stig ret.

0 sek. siden
Jacob

Det ser både superfedt og gennemført ud, og de omkring fem år efter Imperiets fald er en spændende tid serien udspringer fra, hvor lov og orden er

1 time siden
Stig

Det var nu en lidt sært med den kraftige binding mellem Tony Stark og Peter Parker.

3 timer siden
Mickey

Hvis man ser på de bedste film i den her franchise, Spider-Man, Spider-Man 2, Spiderverse & Amazing Spider-Man 1, så har de alle én ting til fæ

4 timer siden
Benjamin

Nu har jeg læst denne nyhed flere steder end blot her på kino.dk.

18 timer siden

Aktive debatter