Cookie- og Privatlivspolitik
'Jagten' er Danmarks Oscar-kandidat

'Jagten' er Danmarks Oscar-kandidat

Vinterberg repræsenterer dansk film

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Som ventet bliver det Thomas Vinterbergs 'Jagten', der skal forsøge at opnå en nominering i kategorien Bedste udenlandske film til Oscar-uddelingen den 2. marts 2014.

- Det er mig en stor ære, at komitéen, der indstiller den danske deltager, har valgt at 'Jagten' skal repræsentere Dannebrog i konkurrencen om en Oscar-nominering. Holdet og jeg er i det hele taget utroligt stolte af den fantastiske modtagelse filmen har fået både i Danmark og ude i hele verden. Krydser mine fingrer for resten af forløbet, lyder det fra Thomas Vinterberg oven på udtagelsen.

Og filmen bør have gode chancer.

Med fortjent opmærksomhed i Cannes 2012 (hvor Mads Mikkelsen vandt prisen for Bedste mandlige skuespiller), og en generel international anerkendelse af filmen, ser det umiddelbart godt ud for det danske drama, selvom vejen endnu er lang.

Jagten er årets hidtil største film i de danske biografer med ca. 673.000 solgte billetter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rafael rix

Jeg havde også gerne set Nordvest som kandidat, da den film var helt igennem fantastisk, men jeg tror alligevel at Jagten har de største chancer for at vinde.

satisfythecrave

Alt andet ville have været forkert. Jagten er en fænomenal film, at have været inde og se den har været en af mit livs filmiske højdepunkter. Glemmer aldrig den sigende tavshed i biografen (som var Cinemaxx i Københavns største sal der var næsten helt fyldt op) da filmen var slut. Man kunne tydeligvis mærke at folk var berørte af filmen, og at den havde givet alle noget at tænke over.

Krydser også stadig fingre for, at Mads bliver nomineret til Bedste Mandlige Hovedrolle.

Signe Lilja

Hvis den bliver nomineret så bliver det det vildeste Oscar år ever.
SÅ ER DET PÅ MED TUXEDOEN OG FREM MED CHAMPAGNEN!

"GERW€/EHT#&€Y€#R€F !(!()!!!
Jeg glæder mig

Jacob

En stærk kandidat i kategorien Bedste Ikke-engelsksproget film. Den altid forrygende Mads Mikkelsen vandt jo som bekendt ikke sidste gang med En kongelige affære. Tror Jagten har en langt større chance. Den passer meget bedre til den stokkonservative komite i akademiet som nominere og kårer vinderen. Held og lykke til Oscar-festen.

Line FS

Det eneste rigtige valg! Og jeg tror bestemt den har en chance! Nøj, hvor kunne det være fedt hvis den vandt! Wuhu!

Philip

Jeg er helt enig med dig Stine. Jeg tror virkelig at Jagten har en stor chance for at vinde en Oscar.

Desuden så spytter Zentropa jo en film i Jussi Adler-Olsen serien ud hvert år de næste 4 år, som jeg tror at på baggrund af Kvinden i Buret vil filmene være perfekt som Oscar kandidater for Danmark

Shah Bazidas

Det var det bedste valg fra Oscar Komiteens side.

Lad "Jagten" begynde på Oscar Statuetten...

Tihihi...

Mads

Jeg er glad for at det blev Jagten. Det er et stærkt drama med fantastisk skuespil og en af de bedste danske film som jeg har set. Det er en af Mads Mikkelsens bedste roller og ja måske hans bedste?

Jagten har udentvivl en stor chance for at blive nomineret til en oscar, og lad os håbe på at det sker.

Laura

Jeg syntes faktisk det er en rigtig fin film og ganske velfortjent at den bliver nomineret. Men jeg tror det bliver rigtig svært. Det er efterhånden rigtig lang tid siden den havde international præmiere og mange steder vil den være glemt. Jeg hepper på den, men det bliver spændende!

Mikkel

Glemt og glemt? Arh, Laura, tror næppe en BAFTA-nominerede, tre gange Cannes film festival-vinder og nu kandidat til Oscar-showet 2014 vil være glemt til den tid. Oven i det kan du så lægge al den anden hæder, filmen har fået, herunder en Palme d’or-nominering samt en European film award for bedste manuskript.

Om Jagten vinder, det er selvfølgelig svært at spå om. Men glemt, det tvivler jeg stærkt på :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

5 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter