Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'RoboCop'

Første trailer til 'RoboCop'

- samt en række billeder

Stem op!
7
Stem ned!
-3
(reset)

Remaket af Paul Verhoevens actionklassiker RoboCop fra 1987 er blevet mødt med en del skepsis. Ikke mindst den sorte panserdragt, som fans af den oprindelige film har kritiseret for at ligne Batmans klædedragt.

Der er dog masser af godt nyt at hente fra den første trailer, der netop er lagt online. For det første kan vi se, at den klassiske metalliske dragt er inkluderet i filmen. Og for det andet ser det ud til, at actionscenerne bliver virkelig veludførte.

Handlingen er flyttet til 2028, hvor det multinationale selskab OmniCorp i årevis har brugt robotter til militære aktioner i udlandet. Nu vil de bringe deres kontroversielle, dyrebare teknologi til USA.

Politibetjenten og familiefaren Alex Murphy gør sit bedste for at komme den stigende kriminalitet i Detroit til livs, men bliver hårdt såret og bragt til OmniCorp, der gør ham til halvt menneske, halv maskine.
 
Selskabet sætter en RoboCop i samtlige byer, men har ikke overvejet, at der stadig er en mand inde i maskinen, som søger retfærdighed.

Traileren, som kan ses nedenunder billederne, viser et tilsyneladende mindre brutalt univers, end den anarkistiske dystopi, Verhoeven skabte i 1987, men instruktøren José Padilha lader til at bruge al sin actionerfaring fra Tropa de Elite-filmene til at skabe sin egen version i stedet for at imitere originalen.
 
RoboCop har Joel Kinnaman (Snabba Cash), Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Gary Oldman, Jay Baruchel og Abbie Cornish på rollelisten, og filmen får dansk premiere den 6. februar næste år.

RoboCop

RoboCop

RoboCop

RoboCop

RoboCop

RoboCop

RoboCop

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Der er nice potentiale her :-)

Mads Frederik

i felten i Iran i begyndelsen af filmen så skal det nok blive fedt.

Wayne

Sjovt at se Michael Keaton igen, det er længe siden.

Traileren ser rimelig ud - men det gør de jo som regel. Effekterne bør være en del bedre nu, end dengang så den skal have en chance. Jeg er stadig tvivlende over om den vil være i stand til at overgå den gamle udgave.

S. Rico

skal den ses. Den bliver sikkert flot men hurtig glemt. Lidt ligesom med sidste års Total Recall. Vi kan nok ikke forvente os en ultra voldelig version, som den Verhoeven gav os. Desværre!

Jonasuser/387539

På iphone eller ipad...

Kim

Jeg kunne OGSÅ rigtig godt lide de første to RoboCop film, som da også finder vej til DVD'en med jævne mellemrum (tre'eren var en forfærdelig fejltagelse), og jeg forstår godt folks kritik af de mange reboots vi bliver bombarderet med i disse år...

...men come on - dét til trods, den ser sgu da UD til at blive et BRAG af en fed action sci-fi !!!! Den fortjener da en chance !Ingen tvivl om at JEG i hvert fald skal i biffen og se den ! ;-)

Robin

ja jeg er nok en softy :-) men kan godt lide at hans familie ved besked. Og ikke lige som i originalen tror han er død :-)

gustav

bedre grafik osv

Carsten Gottliebuser/133896

Kan godt se at dragten er lidt andersledes end i de gamle film

Carsten Gottliebuser/133896

Ja Ja den er god med dig Wattson

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marathon Max

Jeg skal personligt ikke se nogen af disse film.

12 timer siden
Alexuser/910996
Alexuser/910996

Nej !!

Total inkompetence.
En serie fra Ryan der ødelagde hele sequal serien og slog hodepersonen ihjel . Nej tak.

16 timer siden
TheDayDreamer

Er det stadig planen at danske fans skal vente helt til 20 maj med at se "Godzilla Vs. Kong"?

1 dag siden
Thomasuser/117955
Thomasuser/117955

Holy testical tuesday !!! Er kong ikke anelse større end vi plejer at se ham i ???

1 dag siden
Joachim

for alllelelelelelele pengene!!!!

2 dage siden

Aktive debatter