Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede af 'Cinderella'

Første billede af 'Cinderella'

Kenneth Branaghs eventyrprinsesse i fuld galop

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til Disneys live action-eventyrfilm 'Cinderella' er startet i Pinewood Studios i London.

I dag er det første billede fra filmen landet online, og her kan man se selveste Askepot i fuld galop over en mark. Det er Downton Abbey-skuespillerinden Lily James, der portrætterer Charles Perraults eventyrprinsesse - en rolle der også blev tilbudt Emma Watson fra Harry Potter-sagaen.

Som prinsen, der skal finde glasskoens ejermand, ses Richard Madden fra 'Game of Thrones', og Kenneth Branagh, der snart er aktuel med action-thrilleren Jack Ryan, instruerer.

Cate Blanchett skal spille den onde stedmor, Lady Tremaine, mens Helena Bonham Carter er feen, der hjælper Askepot nærmere sine drømme.

Manuskriptet er skrevet af Chris Weitz, der tidligere har skrevet og instrueret About a Boy og Det gyldne kompas, og filmen bliver den første seriøse filmatisering af det klassiske eventyr siden Disneys tegnefilm fra 1950.

Cinderella får dansk premiere den 12. marts 2015 (dagen før den amerikanske).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Synes Helena Bonham Carter som den gode feen er rimelig oplagt og ret genialt. Tror hun kan gøre det ret fedt - kan godt se hvor de vil hen med det... Med sådan en lidt skæv karakter.. Men synes måske det er lidt tæt på kliché.
Men det lyder interessant med filmen. Skal se mere før det kan dømmes. Elsker eventyr, håber bare ikke det bliver for rosenrødt hollywood happiness.

Philip

Smukt ser det ud på billedet og når nu det er Disney, som står bag, så forventer man jo det helt store magiske eventyr.

Jeg kan dog ikke placere Helena Bonham Carter som den god fe.
Har I på Kino.dk skrevet forkert på siden?
Fordi jeg kan ikke huske at have set en film, hvor Helene Bonham Carteri kke på en eller anden måde spiller, ond, grusom eller djævelsk, men spændende skal det nok blive :)

Louise

Du har ret i, at hun ofte spiller de "onde" roller, men hun klarede da at spille mere sympatiske personer i både Kongens Store Tale samt i Charlie og Chokoladefabrikken. Bliver spændende at se hvad hun kan gøre med denne rolle.

Ann-Britt

Helena kom jo frem i helt andre roller i sin tid, som fx i filmen Værelse med udsigt (skøn film der kan anbefales) med flere, så selv om hun i længere tid har udvist sine mørke sider, så er hun en langt mere nuanceret personlighed.
Den film skal jeg se :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.