Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt: 3 plakater til ny Disney-film

Eksklusivt: 3 plakater til ny Disney-film

H.C. Andersen-eventyr fortolkes i 'Frost'

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Disney har udsendt tre nye plakater fra deres kommende animationsfilm 'Frost', som vi kan vise eksklusivt på kino.dk.

På plakaterne ses hovedkaraktererne fra filmen samlet i mere eller mindre actionfyldte situationer. Og med dansk premiere den 25. december lægger filmen op til animeret julehygge med familien.

Frost er løst baseret på H.C. Andersens 'Snedronningen'.

Frost

Frost

Frost

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tullemor76

Tjekker lige et par af de gamle kommentarer omkring Frozen. Lidt sjovt at læse de lidt negative kommentarer når man nu ved, at det er den bedst sælgende disneyfilm til dato.

Jimmy

jeg ser klip fra Frost ser jeg IKKE sammenligningen med Tangled, så meget, men et FEDT eventyr, som jeg GLÆDER mig SÅ meget til at se....

Carina

Til alle jer der nu klager over at filmen ligner Tangled. Hvis I nu lagde godt mærke til det i started står der klart og tydeligt at det er de samme folk som stod bag Tangled, der har animeret filmen! Get over it for god's sake

Stine

at snemanden har samme ansigt som søløven Stefano i Madagascar 3. I andre har ret i, at figurerne ligner dem fra Tangled. Synd at Disney ikke kan finde på flere ansigter.

Tullemor76

Okay jeg kan godt forstå at nogen synes det ligner "Tangled". Synes dog det mere er figurerne fra de to animationsfilm, der minder om hinanden. Det er lidt synd at det er "forbudt" at tage noget fra en tegnefilm og tillægge det en anden. Disney har altid eller ofte puttet noget genkendeligt i deres tegnefilm. Jeg kan fx huske at Hercules (i tegnefilmen "Hercules" :-D ) har et skind af en løve. Sjovt nok ligner skindet rigtig meget Scar fra "Løvernes konge". Altså flere figurer/ting besøger hinanden i de forskellige tegnefilm. Ergo noget genkendeligt = noget man har set før. Måske er det med vilje at Disney har ladet Rapunzels hår være et reb i en anden tegnefilm/animationsfilm. Den lille snemand ligner for mig iøvrigt den lille rummand, som tager "UFO" kørekort i en af PIXELS kortfilm.(kan ikke huske hvad den hedder). Det gør ikke mig noget.

Maria

Det har Disney gjort i mange år - det med at tage noget fra de tidligere/forrige Disneyfilm og komme det ind i den nyeste. :) Derfor rører det mig ikke så meget st visse ting kan virke genkendelige heller.

Jeg har lige set den nye trailer her til morgen og synes nu den virker meget original, selvom den selvfølgelig er løst baseret på Snedronningen. :)

Tullemor76

Jeg savner dog de gode gamle 2D tegnefilm, (Sidst "Prinsessen og frøen) hvor man bryder ud i sang, som i en traditionel musical. De skulle lave flere af dem.

Maria

... så glæder jeg mig. :)

Disney har, for mit vedkommende, altid været bedst i 90'erne, men det er nok også fordi den periode tegnede min barndom.

Tangled var dog en forfriskende dejlig film, efter nogle fæle skuffelser i form af Lille Kylling, De frygtløse og Helt vildt, så jeg er spændt på hvad Frost kan levere af god historie. :)

Sara

Jeg må sige, at det ligner Tangled, lidt for meget! Det er bare et reb i stedet for hår ;-)
Men som den store disney-elsker er det da klart en film, som jeg skal se! Men jeg er bare bange for, at Disney er ved, at være tomme for nye idéer.. Når man ser tilbage, har de jo været vidt omkring, så det er ikke så underligt, at de begynder at ligne hinanden.

Jacob

Walt Disney gik ikke bare op i tegnefilm, men alt hvad der kunne underholde. Derfor er det ikke så underligt, at de i dag ejer Marvel Studios og Star Wars. Men Disney tegnefilmene må vel betragtes som deres hjerteblod, og derfor er det lidt trist at de seneste års film, med undtagelse af Prinsessen og Frøen, bare ligner en billig Pixar film. Forklaringen findes nok i at Pixar-grundlæggeren John Lasseter sidder i direktørstolen for både Disney Animation og Pixar.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

peteruser/939800
peteruser/939800

det er da vildt alt det spam der er på den her side med link til forskelig piger og deres snap :-( :-(

10 timer siden
Daniel Bentien

Tusind tak for at indrapportere det. Vi har fjernet og blokeret "Mary" og holder løbende øje med spam-brugere.

19 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Kan i ikke fjerne alle de beskeder fra Mary og andre med sex club???
De står mange steder .....

19 timer siden
jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

2 dage siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

3 dage siden

Aktive debatter