Cookie- og Privatlivspolitik
Titelskurken fundet til 'The Avengers 2'

Titelskurken fundet til 'The Avengers 2'

Ultron er på plads

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Den seneste uge er det DC Comics og deres kommende efterfølger til Man of Steel, der trækker en del opmærksomhed i pressen. Men nu er konkurrenterne fra Marvel kommet på banen.

James Spader (Lincoln) er blevet castet som den onde, onde robot, Ultron, i 'The Avengers 2', som har undertitlen 'Age of Ultron'.

Dermed kommer vores helte til at stå over for en fjende, der vil udslette menneskeheden ved hjælp af superstyrke, usårlighed og mageløs intelligens.

Ultron er i tegneserieforlægget skabt af videnskabsmanden Dr. Henry Pym, men om han kommer til at være med i filmen, er endnu ukendt. Og hvorvidt Spader kommer til at iføre sig en dragt eller skal bringe Ultron til live via performance caputre, vides ikke.
 
The Avengers 2 får premiere den 30. april 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

De har større planer for Thanos. Mit gæt er at vi kommer til at se Thanos i en end credits scene i Guardians of the Galaxy. Så i Avengers 3, vil vi måske se Thanos og i mange andre film fremover. De vil have ham til at være en stor fjende i det her univers, større en Loki og Ultron. Stol på Marvel, de ved hvad de gør. De er meget længere fremme i planen, end vi tror. Desuden er Ultron en super god fjende til the Avengers. Han har superstyrke, superspeed, kan reparere sig selv, skyde med kæmpe energy blast, er super intelligent og er en fremragende strateg. Ligesom en ultra-Iron Man. Siden Hank Pim(Ant man) ikke kommer til at være med i filmen bliver det nok Tony Stark der laver Ultron, som en erstatning for Iron Man. Måske er Ultron en korrupt version af Jarvis.

Peteruser/243152

Den nyhed (udover castingen) har da været ude i en del tid...?

Jacob

Mener at kampen mod Thanos først skal stå i The Avengers 3. Og at han skulle være så mægtig, at The Avengers må slå sig sammen med Guardians of the Galaxy. Nick Fury skulle jo have en cameo-rolle i den. Og hvem ved - måske får vi noget at se til Thanos igen efter rulleteksterne i Age of Ultron.

Robin

jeg har også samme tanke, forstår ikke hvorfor de vælger Ultron når man ser Thanos i den sidste scene i Avengers ?????

Noobcake

Forstår ikke hvorfor de vælger Ultron når man ser Kranos i den sidste scene i Avengers.

Jian

Du mener Thanos :) ?

Jacob

Tror det er ret sikkert de går Jarvis vejen, og det er jo sådan set ikke en uinteressant vej. Har hørt at en film, nok i Fase 3, om Dr. Pym er på vej, men det ville det ikke være lidt anmassende at proppe ham ind i The Avengers 2?Titlen Age of Ultron er hentet fra tegneserieverden, men at filmens plot er nyt og ikke læner sig op af noget helt bestemt. Mon Ultron i hvert fald slår mindst en Avenger ihjel for det er han jo tidligere kendt for.

Anonymuser/0

At Henry Pym (Antman) ikke vil være at finde i Avengers 2, så mon ikke de går Stark/Jarvis vejen i plottet ??

Carsten Gottliebuser/133896

Så får vi nok også Vision at se i Avengers 2?

- og vidste godt at det var ultron der var skurk i Avengers 2.

Thomas

Jeg kan finde nyheden på IMDB, men mine sædvanlige kilder har intet meldt endnu. jeg tror denne nyhed er ægte, men syntes hellere at Jarvis(Paul Bettany) skulle have været stemmen på Ultron, især hvis de holder sig til rygtet om at Ultron er en korrupt version af Jarvis.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

9 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

9 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter