Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: Den nye Lex Luthor?

Opdateret: Den nye Lex Luthor?

Bryan Cranston punkterer rygterne

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Det er kommet frem, at Bryan Cranston ikke har indgået en aftale med Warner Bros. om at spille Lex Luthor i den nye Superman-film. Hovedpersonen selv fortæller til Boston.com, at han slet ikke har hørt om aftalen.

-----------------------------------------------

Rygterne om Bryan Cranston som Lex Luthor i Zack Snyders Man of Steel-fortsættelse har vist sig sejlivede. Og i dag er rygterne blusset op på ny.

Ifølge Cosmic Book News er aftalen mellem Warner og Breaking Bad-skuespilleren nemlig i hus, men der mangler som sagt en bekræftelse fra Warners side.

Sitet skriver desuden, at aftalen inkluderer hele seks DC-film for Cranston, ligesom der forleden verserede rygter om, at Ben Afflecks Batman vil dukke op i hele 13 DC-film.

De omfattende kontrakter er højst sandsynligt det rene volapyk, men man kan da håbe, at den bundsolide Cranston faktisk skal spille superskurken Luthor - engang spillet til perfektion af Gene Hackman.

Batman vs. Superman byder (som titlen indikerer) på både Superman (Henry Cavil) og Batman (Affleck), og superheltefilmen får amerikansk premiere den 17. juli, 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Jeg synes Michael C. Hall fra Dexter skulle være Lex Luthor. Han kan både være rigtig charmerende, for folket har jo valgt ham som president. Men han kan også lige pludselig, i løbet af ingen tid, gå fuldstændig mørk og skræmmende.

Anonymuser/0

Jeg ved bare ikke om han er for gammel.

Peter

Det bliver ikke Bryan Cranston som Lex Luthor. Trust me!

Dennis

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555304_6164183484...

men det kunne se ret godt ud og han har the acting skills til at endelig at give os en skræmmende Lex Luther (som forhåbenligt har en anden plan end bare at skaffe ham land ...)

Tanjasl

Jeg ville bestemt være fortrøstningsfuld over sådan et valg, er sikker på at han ville gøre det godt! :-)

Mikkel

Rygter eller ej, men med Heisenberg som skurken kan de to helte godt give op på forhånd. Ingen tætsiddende latex kostumer, avanceret udstyr eller magiske superkræfter kan gøre noget ved det faktum.

Spøg til side. Bryan Cranston er en dygtig skuespiller, som allerede har prøvet kræfter med de lidt dystre roller - Breaking Bad bestemt ingen undtagelse. Håber inderligt at rygterne taler sandt.

Anonymuser/0

Vildt fed og dygtig skuespiller :)
Kan sagtens se ham som Lex !!
Har med interesse fulgt hans karriere siden Malcolm in the middle.

Jian

Synes ikke din titel til din kommentar passer så godt sammen :)
Men Luthor er absolut ikke kedelig når vi snakker om denne form for Superman. Her indgår der politisk spil og selvom han godt nok er en mand, er han Supermans ærkefjene. Det gør det meget mere spændende! Tænk hvis vi skulle se endnu en CGI-Super power fight mellem Supermand og endnu en villain som General Zod som vi jo allerede har set!
Tror Luthor på en måde kommer til at bruge Batman som sit våben ved at få de to superhelte imod hinanden, men you never know! Jeg glæder mig sindssygt mig til Affleck versionen af Batman :) !

Jacob

Kunne sagtens se Bryan Cranston i rollen som Supermans ærkefjende, Lex Luthor. Spørgsmålet er hvorfor skulle en tilbagetrukket Batman opsøge Superman i den forbindelse? Kunne det tænkes, at en plot a la The Superman/Batman Movie er planen? Hvor som bekendt Jokeren slår sig sammen med Lex Luthor? Sikke et ramaskrig der vil blive når en ny skuespiller bliver valgt som Jokeren.

Hvis det er planen, og det er nok alligevel den mest realistiske, at med Baman's intro i Man of Steel 2 er det nok begyndelsen på Justice League. Da rygtet for anden gang om JL kom ud med en premiere i 2015, var det næsten for godt til at være sandt. Men logisk modtræk mod The Avengers 2 (Age of Ultron?), men måske for ambitiøst og kampen også mod Star Wars Episode VII for stor.

Tror hellere ikke på de mange planlagte film. Ingen skuespiller vil lade sig binde til tretten film. Men der bliver nok ment i mindre cameo-roller, hvis det er. Rygter - vi ved ikke noget efter vi engang har set de egentlig film i biografen.

Thomas

Stop nu med at komme med kildeløse internet rygter. samme navneløse kilde siger også at Mark Strong kommer igen som Sinestro og Matt Damon skal være Martian Manhunter eller Aquaman.

Se nu på rygtet om Cranston, hvis han skal være med i 6 film vil han være i nærheden af 80 år når han er færdig, pånær hvis DC ændrer deres udgivelses hastighed kraftigt.

Ville elske Cranston, men han er for gammel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

7 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

15 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

16 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter