Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: Den nye Lex Luthor?

Opdateret: Den nye Lex Luthor?

Bryan Cranston punkterer rygterne

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Det er kommet frem, at Bryan Cranston ikke har indgået en aftale med Warner Bros. om at spille Lex Luthor i den nye Superman-film. Hovedpersonen selv fortæller til Boston.com, at han slet ikke har hørt om aftalen.

-----------------------------------------------

Rygterne om Bryan Cranston som Lex Luthor i Zack Snyders Man of Steel-fortsættelse har vist sig sejlivede. Og i dag er rygterne blusset op på ny.

Ifølge Cosmic Book News er aftalen mellem Warner og Breaking Bad-skuespilleren nemlig i hus, men der mangler som sagt en bekræftelse fra Warners side.

Sitet skriver desuden, at aftalen inkluderer hele seks DC-film for Cranston, ligesom der forleden verserede rygter om, at Ben Afflecks Batman vil dukke op i hele 13 DC-film.

De omfattende kontrakter er højst sandsynligt det rene volapyk, men man kan da håbe, at den bundsolide Cranston faktisk skal spille superskurken Luthor - engang spillet til perfektion af Gene Hackman.

Batman vs. Superman byder (som titlen indikerer) på både Superman (Henry Cavil) og Batman (Affleck), og superheltefilmen får amerikansk premiere den 17. juli, 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Jeg synes Michael C. Hall fra Dexter skulle være Lex Luthor. Han kan både være rigtig charmerende, for folket har jo valgt ham som president. Men han kan også lige pludselig, i løbet af ingen tid, gå fuldstændig mørk og skræmmende.

Anonymuser/0

Jeg ved bare ikke om han er for gammel.

Peter

Det bliver ikke Bryan Cranston som Lex Luthor. Trust me!

Dennis

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555304_6164183484...

men det kunne se ret godt ud og han har the acting skills til at endelig at give os en skræmmende Lex Luther (som forhåbenligt har en anden plan end bare at skaffe ham land ...)

Tanjasl

Jeg ville bestemt være fortrøstningsfuld over sådan et valg, er sikker på at han ville gøre det godt! :-)

Mikkel

Rygter eller ej, men med Heisenberg som skurken kan de to helte godt give op på forhånd. Ingen tætsiddende latex kostumer, avanceret udstyr eller magiske superkræfter kan gøre noget ved det faktum.

Spøg til side. Bryan Cranston er en dygtig skuespiller, som allerede har prøvet kræfter med de lidt dystre roller - Breaking Bad bestemt ingen undtagelse. Håber inderligt at rygterne taler sandt.

Anonymuser/0

Vildt fed og dygtig skuespiller :)
Kan sagtens se ham som Lex !!
Har med interesse fulgt hans karriere siden Malcolm in the middle.

Jian

Synes ikke din titel til din kommentar passer så godt sammen :)
Men Luthor er absolut ikke kedelig når vi snakker om denne form for Superman. Her indgår der politisk spil og selvom han godt nok er en mand, er han Supermans ærkefjene. Det gør det meget mere spændende! Tænk hvis vi skulle se endnu en CGI-Super power fight mellem Supermand og endnu en villain som General Zod som vi jo allerede har set!
Tror Luthor på en måde kommer til at bruge Batman som sit våben ved at få de to superhelte imod hinanden, men you never know! Jeg glæder mig sindssygt mig til Affleck versionen af Batman :) !

Jacob

Kunne sagtens se Bryan Cranston i rollen som Supermans ærkefjende, Lex Luthor. Spørgsmålet er hvorfor skulle en tilbagetrukket Batman opsøge Superman i den forbindelse? Kunne det tænkes, at en plot a la The Superman/Batman Movie er planen? Hvor som bekendt Jokeren slår sig sammen med Lex Luthor? Sikke et ramaskrig der vil blive når en ny skuespiller bliver valgt som Jokeren.

Hvis det er planen, og det er nok alligevel den mest realistiske, at med Baman's intro i Man of Steel 2 er det nok begyndelsen på Justice League. Da rygtet for anden gang om JL kom ud med en premiere i 2015, var det næsten for godt til at være sandt. Men logisk modtræk mod The Avengers 2 (Age of Ultron?), men måske for ambitiøst og kampen også mod Star Wars Episode VII for stor.

Tror hellere ikke på de mange planlagte film. Ingen skuespiller vil lade sig binde til tretten film. Men der bliver nok ment i mindre cameo-roller, hvis det er. Rygter - vi ved ikke noget efter vi engang har set de egentlig film i biografen.

Thomas

Stop nu med at komme med kildeløse internet rygter. samme navneløse kilde siger også at Mark Strong kommer igen som Sinestro og Matt Damon skal være Martian Manhunter eller Aquaman.

Se nu på rygtet om Cranston, hvis han skal være med i 6 film vil han være i nærheden af 80 år når han er færdig, pånær hvis DC ændrer deres udgivelses hastighed kraftigt.

Ville elske Cranston, men han er for gammel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

1 dag siden
Hans

Interessant. Har altid elsket hans roller.

1 dag siden
Antaeus

Han er en legende.
Det er ærgerligt, at den nyeste trilogi har gjort alt de kunne for at ødelægge legenden og alle tiders helt.

1 dag siden
Antaeus

Nå, den video kunne man så ikke se herinde uden at slå alle cookies til.
Det kan i godt glemme, jeg ser den andet steds.

2 dage siden
Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

4 dage siden

Aktive debatter