Cookie- og Privatlivspolitik
Masser af billeder fra to nye superheltefilm

Masser af billeder fra to nye superheltefilm

Nyt fra Spider-Man og X-Men

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Indtil videre har vi ikke set regulære billeder fra Bryan Singers kommende X-Men-film, 'X-Men: Days of Future Past'. Nu er det første billede ude, og det viser velkendte omgivelser: kælderen i Xaviers (James McAvoy) store hus, hvor Cerebro befinder sig bag en massiv dør.

Personerne på billedet er iført 70er-tøj og insinuerer, at handlingen tager sin begyndelse efter X-Men: First Class. På billedet ser vi fra venstre mod højre: Beast (Nicholas Hoult), der i førnævnte film ellers fik blå pels fra top til tå, Charles Xavier i kørestolen og endelig Wolverine (Hugh Jackman), der ikke havde meget tid på skærmen i 'First Class'.

Billedet leder tankerne hen på Bryan Singers første X-Men-film fra 2000, hvor holdet er samlet præcist det samme sted, en del år senere.

X-Men: Days of Future Past får dansk premiere den 17. juli 2014.

The Amazing Spider-Man 2 har også fået en række nye billeder, der bl.a. viser Electro (Jamie Foxx) i fuld makeup samt et billede af Peter Parkers bedste ven, Harry Osborn (Dane DeHaan).

Andrew GarfieldEmma Stone og Paul Giamatti er også med i filmen, der får premiere den 17. april næste år.

X-Men: Days of Future PastX-Men: Days of Future Past

X-Men
X-Men (2000)

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Unge Xavier er i sin rullestol, så på daværende tidspunkt er unge Hank også blevet til den blå Beast (som vist i First Class filmen). Så hvorfor fanden er han nu pludselig menneske igen, når de gik så meget op i og understrege hvordan hans selvudviklet serum i X-Men First Class fremhævede mutagenet, og ikke fortrængte det som tiltænkt!? Virkelig ringe, og jeg håber satme de har en meget god forklaring på det!

Ud over det, så glæder jeg mig mest til Spidey 2 næste år!

amalieuser/33258

Grunden til han tager sig til hovedet hver gang, ser jeg som, fordi han ikke har den største rutine indenfor telepatering, og derfor skal have "hjælp" .

Jacob

I X-Men: The Last Stand tilintetgøre Jean Grey Professor X til atomer, men han får sit sind teleporteret over i en komaramt krop. Men hvordan han har fået (spoiler alarm) sin egen krop tilbage, som man ser efter rulleteksterne i The Wolverine er jeg spændt på at få forklaret i fortsættelsen til First Class, Days of Future Past. I hvert fald er det sjovt, at se Professor X i en flippet 70'er udgave.

Ved ikke hvad jeg skal mene om den for tidlige reboot af Spider-Man, men undrer mig stadig over Max Dillon/Elektro er sort.

Runeuser/753311

Jeg mener, at Professor X har en tvillingbror, som har lagt i koma i mange år og det er hans krop, han har fået teleporteret sig over til.

Maria

På samme måde som at Perry White blev spillet af Lawrence Fishbourne i Man of Steel og at Kingpin (Wilson Fisk) blev spillet af Michael Duncan Clarke i Daredevil. ;)

Kim

Ja, på samme måde som... men hvorfor ? Hvis det "bare" er fordi de skal være politisk korrekte, at der absolut SKAL være en sort person med, så er den grund ikke godtaget...! Det vil jo svare til, at man af samme grund følte sig nødsaget til at gøre fx. Frodo, Aragorn eller Legolas sort i Ringenes Herre.. Dét var da i hvert fald ALDRIG sket !

Maria

Jeg ser bare ikke et problem med at de gør det - så længe skuespilleren yder karakteren retfærdighed, så er det vel det vigtigste.

Jeg tror bare ikke man automatisk tænkte superhelte/skurke som sorte, dengang de fleste Marvel og DC tegneserier kom til, så personligt synes jeg det er fint at filmene afspejler det land de foregår i's demografi.

Lars

Er også ret spændt på hvordan den nye x-men bliver.
Kan godt lide billederne, og tidsrejse tankerne.
Men har lagt mærke til flere ting.
1. Hvis Singer prøver at få samtlige x-men film, til at hænge sammen, forstår jeg ikke Wolverine. Noget af det jeg var mest irriteret over ved den nye film, var at Wolverines klør skulle hugges af, og der så kom de der knogletingester ud.
Er jeg den eneste der bemærkede at Wolverines knogleklør, blev knækket af Sabretooth i den første Origins, hvorfor er de tilbage? Og går meget af det fede ikke af Wolverine, når han ikke har sine adamantium klør?
2. I den første X-men first class, blev beast da blå, og den foregik i 1960´erne, hvorfor er der nu et billede hvor han står uden hår?
Jeg er spændt på om det hele ikke ender i et kæmpe rod for den gode Hr. Singer.

Johan

Da Wolverines knogleklør er organiske, regenererer de på samme måde som rasten af hans krop, derfor vokser de hele tiden ud igen.

Lars

Men er stadig spændt på hvordan de får givet ham de rigtige klør igen, lidt fesent hvis han skal løbe rundt med knogleklør, der knækker ligeså let som, ja knogler.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Fedt at I er begyndt at komme med disse gode tilbud.

20 timer siden
Trine

Hold op hvor jeg glæder mig helt vildt til at se den her!

1 dag siden
Trine

Hold op hvor er der mange sjove stunder...

1 dag siden
Geek

Hvis historien kan bære det er det fint nok med en lang film, men kan vi ikke PLEASE få en pause midtvejs.

2 dage siden
Simon

Det var simplethen bare for klamt og pinligt...

3 dage siden

Aktive debatter