Lav et biografspot, der skal vises foran 'Hobbitten 2'

Kræftens bekæmpelse-konkurrence for alle landets skoleelever
Billede
(© UIP)

Experimentarium, Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne inviterer alle landets skolelever (mellem 12 og 16 år) til at deltage i konkurrencen DM i sol 2013.
 
Konkurrencen er for alle elever mellem 12 og 16 år og løber fra den 19. august til den 4. oktober. Vinderen er den, der kan lave den bedste film på mobiltelefonen, der advarer om risikoen for at udvikle kræft i huden, når man bruger solarium.

Den klasse der uploader den bedste video, vinder 20.000 kr.

Vinderfilm bliver til biografspot
I lommefilmkonkurrencen kommer vinderfilmen ikke bare til at florere på nettet, men vil blive vist i biografen. Vinderfilmen bliver i samarbejde med professionelle krafter omsat til et biografspot med rigtige skuespillere, og vises som forfilm til Hobitten: Dragen Smaugs ødemark i Nordisk Film Biografer fra 11. december. 

Filmene bliver bedømt af en professionel jury bestående af skuespiller Lene Maria Christensen, filmproducent Kamilla Hancke Rosado samt projektleder hos Kræftens Bekæmpelse og Trygfondens Solkampagne, Anne Bach Waagstein. Sidste år blev der indsendt 175 film fra flere end 500 elever.

Læs mere om hvordan du deltager i Lommefilmkonkurrencen