Cookie- og Privatlivspolitik
En kongelig affære-stjerne i 'Fifty Shades of Grey'?

En kongelig affære-stjerne i 'Fifty Shades of Grey'?

Alicia Vikander i søgelyset til hovedrollen

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Selvom rygterne længe har svirret, er vi ikke kommet meget tættere på en egentlig afklaring af hovedrollerne i filmatiseringen af E. L. James' erotiske bestseller 'Fifty Shades of Grey'. Nu forlyder det dog, at Alicia Vikander måske skal spille den 21-årige studerende Anastasia Steele.

Svenskeren, der blev danmarkskendt for sin medvirken i En kongelig affære sidste år, er dog ikke den eneste på listen over mulige skuespillerkandidater. Ifølge Variety er også Imogen Poots (Fright Night), Shailene Woodley (The Descendants) og Dakota Johnson (21 Jump Street) på tale til rollen.

Charlie Hunnam (Pacific Rim) har et stykke tid været instruktør Sam Taylor-Johnsons førstevalg til at spille den mandlige hovedrolle som forretningsmanden Christian Grey, der introducerer Anastasia til en erotisk verden med bondage og sadomasochisme.

Siden har Hunnam afslået filmselskabet Focus Features' tilbud, men hans navn florerer igen i medierne og er vist kommet på andre tanker. Hunnam skal mødes med filmselskabet igen i dag, og så må vi se, hvad der kommer ud af det.
 
Fifty Shades of Grey forventes at få premiere den 31. juli 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille K

Godt valg, men jeg håber nu stadig på Felicity Jones :)

michelle

Så længe manden bliver lækker og kan bære rollen, er jeg næsten ligeglad med, hvem der spiller ham, men han skal sku se godt ud og være en erfaren skuespiller

Men kan ikke se andre end Alexis Bledel i den kvindlige hovedrolle, især, hvis man kender hendes måde at spille på og udseende. Men vil se den, uanset hvem der får rollerne og håber de får det hele med.

Katja

Men ærlig talt. Denne her film er én af dem hvor jeg vil se det før jeg tror det. Alene det at ingen er castet endnu, synes jeg siger meget. Og selv med castingen på plads kan de ryge ud i de sande orkaner og naturkatastrofer fra fans der mener at de ved nøjagtig hvordan det skal gøres.

Jeg er stadig skeptisk overfor om de når det til 31. juli 2014 - Eller nogensinde.

Maria

Jeg tror den bliver til noget - det er der for mange fans der ønsker. Men den kommer helt sikkert til at få nogle knubs undervejs, især i forhold til hvem der skal spille Christian. Ana er ikke det største problem filmen får. ;)

Vi må se om valget af Christian skaber ligeså meget røre som Ben Affleck som kommende Batman, men jeg tror det nu ikke. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

xtooms

Den grønne mil, Matrix, Fight Club er alle virkelig gode film, Den Eneste Ene er klart den sjoveste men jeg har alligevel valgt American Beauty som

6 minutter siden
Jeppe

For en original, veludført og bare decideret ikonisk film, som stadig lever i populær-film-kanonen som vaskeægte klassikker og fascinerer med de sp

15 minutter siden
IM STEPH

Green Mile og Fight Club er 2 mesterværker. Matix var også rigtig god. Men jeg vælger Green Mile

48 minutter siden
Julie

En fantastisk film og historie!

52 minutter siden
VIPER

Fordi den film bare var forud for sin tid!
Et mesterværk jeg med glæde stadig ser idag!

1 time siden

Aktive debatter