Cookie- og Privatlivspolitik
En kongelig affære-stjerne i 'Fifty Shades of Grey'?

En kongelig affære-stjerne i 'Fifty Shades of Grey'?

Alicia Vikander i søgelyset til hovedrollen

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Selvom rygterne længe har svirret, er vi ikke kommet meget tættere på en egentlig afklaring af hovedrollerne i filmatiseringen af E. L. James' erotiske bestseller 'Fifty Shades of Grey'. Nu forlyder det dog, at Alicia Vikander måske skal spille den 21-årige studerende Anastasia Steele.

Svenskeren, der blev danmarkskendt for sin medvirken i En kongelig affære sidste år, er dog ikke den eneste på listen over mulige skuespillerkandidater. Ifølge Variety er også Imogen Poots (Fright Night), Shailene Woodley (The Descendants) og Dakota Johnson (21 Jump Street) på tale til rollen.

Charlie Hunnam (Pacific Rim) har et stykke tid været instruktør Sam Taylor-Johnsons førstevalg til at spille den mandlige hovedrolle som forretningsmanden Christian Grey, der introducerer Anastasia til en erotisk verden med bondage og sadomasochisme.

Siden har Hunnam afslået filmselskabet Focus Features' tilbud, men hans navn florerer igen i medierne og er vist kommet på andre tanker. Hunnam skal mødes med filmselskabet igen i dag, og så må vi se, hvad der kommer ud af det.
 
Fifty Shades of Grey forventes at få premiere den 31. juli 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille K

Godt valg, men jeg håber nu stadig på Felicity Jones :)

michelle

Så længe manden bliver lækker og kan bære rollen, er jeg næsten ligeglad med, hvem der spiller ham, men han skal sku se godt ud og være en erfaren skuespiller

Men kan ikke se andre end Alexis Bledel i den kvindlige hovedrolle, især, hvis man kender hendes måde at spille på og udseende. Men vil se den, uanset hvem der får rollerne og håber de får det hele med.

Katja

Men ærlig talt. Denne her film er én af dem hvor jeg vil se det før jeg tror det. Alene det at ingen er castet endnu, synes jeg siger meget. Og selv med castingen på plads kan de ryge ud i de sande orkaner og naturkatastrofer fra fans der mener at de ved nøjagtig hvordan det skal gøres.

Jeg er stadig skeptisk overfor om de når det til 31. juli 2014 - Eller nogensinde.

Maria

Jeg tror den bliver til noget - det er der for mange fans der ønsker. Men den kommer helt sikkert til at få nogle knubs undervejs, især i forhold til hvem der skal spille Christian. Ana er ikke det største problem filmen får. ;)

Vi må se om valget af Christian skaber ligeså meget røre som Ben Affleck som kommende Batman, men jeg tror det nu ikke. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

5 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

17 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden

Aktive debatter