Cookie- og Privatlivspolitik
Ben Affleck frister Justin Timberlake

Ben Affleck frister Justin Timberlake

- i klip fra 'Runner Runner'

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Lige nu er Ben Affleck nok den mest omtalte skuespiller i verden. Det skyldes, at han er blevet valgt til at spille Batman i den kommende efterfølger til Man of Steel.

Men Affleck har selvfølgelig også andre projekter i horisonten, og det første er thrilleren 'Runner Runner', der får dansk premiere i næste måned.

Filmen handler om den fattige matematikstuderende Richie, spillet af Justin Timberlake. Da et poker-site frarøver alle hans uddannelsespenge, tager han sagen i egen hånd.

Snart sidder Richie på et fly på vej til Costa Rica for at opsøge manden bag sitet, milliardæren Ivan Block (Affleck). Da de endelig mødes, imponeres Ivan af den unge mands gå-på-mod og beslutter sig for at tage ham under sine vinger.

Det første klip fra filmen er ude, og her ser vi mødet mellem Richie og Ivan, hvor sidstnævnte frister sin unge protegé med et imponerede millionbeløb for sine pokerkompetencer.

Runner Runner får premiere den 26. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Ben Affleck: Shut up!
Justin Timberlake: Why?
Ben Affleck: Because i'm Batman!

Antaeus

Ben Affleck er en god skuespiller, det er dog lidt underligt at han kan være både Daredevil og Batman. Men sådan skal man vel ikke tænke, skuespillerne har så mange forskellige roller. Daredevil er i øvrigt den ringeste superheltefilm af alle dem jeg har set så en smule skeptisk er jeg vel.

Timberlake var i mine øjne godkendt i "In Time" så det kan han gøre igen.

Anonymuser/0

Lad os fortælle det til Captain America, undskyld jeg mener The Human Torch.
Eller hvad med Ryan Reynolds som var i Blade 3, X-Men Origins, og Green Lantern(hvad end problemerne var med den film, var han ikke en af dem), Mark Strong var i Kick-Ass og Green Lantern, Halle Berry var i X-Men og Catwoman(okay den anden var måske elendig, men den ville have været elendig selv uden hende), Hugo Weaving var i Captain America og V for Vendetta, Idris Elba i Ghost Rider 2 og Thor, John Favreau som er i DareDevil og Iron Man, Karl Urban som er i Priest og Dredd, så en skuespiller der spiller to tegneserie-karakterer kan virke. Er DareDevil virkelig den værste superhelte-film du har set? Værre end Batman & Robin, eller hvad med Catwoman? Var det virkelig Affleck der var problemet i den film?

Antaeus

Når man har hovedrollen i to store superheltefilm kan det være et problem, jeg mener dog ikke det er det her. Bl.a. pga. af tiden imellem og vi er efterhånden også så vant til skuespillernes mange roller, som du selv påpeger. Affleck var bare ikke en jeg lige forestillede mig som Batman, men man kan blive positivt overrasket.

Ja DareDevil er den værste superheltefilm jeg har set. Jeg har ikke set Batman & Robin samt Catwoman, men rigtig mange andre. Affleck er en god skuespiller, men det gør ikke nødvendigvis en god film.

Sara

Jeg har ellers altid ment, at Justin Timberlake var lidt af en joke som skuespiller - men jeg tror at han måske er ved at få et gennembrud (i mine øjne) - Jeg er vild med Ben Affleck, så mon ikke det den film bliver en succes. :-)

Christian

Affleck er en Nice skuespiller. Og Timberlake er slet ikke så ringe en skuespiller endda :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Heine

Tak for deling!

32 minutter siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

2 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

6 dage siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

6 dage siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

6 dage siden

Aktive debatter