Cookie- og Privatlivspolitik
Ben Affleck er Batman!

Ben Affleck er Batman!

- i efterfølgeren til 'Man of Steel'

Stem op!
12
Stem ned!
-15
(reset)

Ganske som forventet holdt Christian Bale fast i sin beslutning om ikke at vende tilbage som nattens mørke ridder i den kommende fortsættelse til 'Man of Steel'.

Batmans kappe går i stedet videre til ingen ringere end Ben Affleck!

Skuespilleren, der de sidste par år har nydt stor succes som instruktør for Warner Bros. har skrevet under hos selvsamme selskab om at give Superman (og alle de andre store franchise-titler i 2015) kamp til stregen.

Instruktør Zack Snyder udtaler i den anledning:
- Ben giver en interessant modvægt til Henrys Superman. Han har talentet til at skabe et flerdimensionelt portræt af en mand, der er ældre og klogere end Clark Kent, arret af sin fortid som bekæmper af kriminalitet, men samtidig charmerende som millionæren Bruce Wayne. Jeg kan ikke vente til at arbejde sammen med ham.

Affleck er bestemt ikke en fremmed overfor superhelteroller. Han spillede titelkarakteren i den knap så populære Daredevil og selveste George "Superman" Reeves i Hollywoodland fra 2006.

Det er dog et par ret store sko, Affleck nu skal udfylde. Bales portræt af Gothams redningsmand er muligvis den mest elskede superhelt nogensinde - om ikke andet den mest hyldede Batman gennem tiderne.

Hvad mener I om valget? 

Batman vs. Superman får amerikansk premiere den 17. juli, 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Det er ikke fordi jeg ikke kunne lide Nolans film, men det er forfærdeligt at høre på folk der ikke kan se andet end det de allerede har haft.

Anonymuser/0

Ben Affleck er allerede den største Batman vi har haft, og han skal nok blive endnu større. Batman skal ikke bare have en vis fysik, Batman skal have en fysik af menneskelig perfektion.

THOMASuser/854027

Jeg var skuffet over man of steel , men lige inden jeg går rigtigt i gang så fede action scener og glimrende skuespil !!! Men men men en skod film af en film i et superman univers !!! Hvad fanden er meningen hvor var lex Luthor og alle de sjove og hyggelige ting som der hører hjemme i en rigtig superman film , når det så er sagt synes jeg ikke at zack skal lave flere super helte film overhovedet !!! The Dark knight var toooootaaaal fed !!! Så kommer nedtur et the Dark knight rises og nedtur 2 the man of steel !!!! Nej nej nej jeg håber inderligt at der kommer 50 procent mere humor i 2'eren , men lad os nu se og loooooool op i den med at nu skal batman og superman imen film !!! Jeg synes det er løbet helt af sporet !!! Zack snyder nej tak !!! Nyt blod ja tak :-)

Anonymuser/0

Er Superman ikke blevet skrevet de sidste 30 år.

Mikkel

Ja, Ben Affleck spillede titelkarakteren i Daredevil, men vi ved jo alle, hvordan det forløb. Jeg var hvert fald langt fra imponeret. Men når det så er sagt, så er jeg egentlig blevet ret begejstret for Ben Affleck taget hans seneste præstationer i betragtning, både som skuespiller såvel som instruktør; The Town, Operation Argo og så fremdeles. Jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at han nok skal ’naile’ den i rollen som Batman. Han får det svært i forsøget på at overbevise de mange skeptikere, ingen tvivl om det. Men lad os nu se, lad os nu se … :)

Som Christian også fremhæver i nedenstående post, så bliver Ben Affleck næppe problemet, men Zack Snyder derimod, selvom jeg intet negativt har at sige om hverken 300 eller Watchmen. Hvorom alting er, så bevarer jeg positiviteten, det skal nok gå hen og blive en god film.

Christian

Ben Affleck er ikke problemet. Zack fucking Snyder er problemet! Manden er simpelthen så elendig en historiefortæller! Garanterer at hvis Ben Affleck, som er en glimrende instruktør OG skuespiller, havde han instrueret Man of Steel så var Vi endt op med en langt stærkere film.

Affleck var ikke mit første valg, men jeg tror at han vil klare det overraskende godt. Så jeg bibeholder et åbent sind.

Anna Cæcilie

Jeg kan godt lide Ben Affleck men nogen Batman er han altså ikke. Han er virkelig dygtig - både foran og bag kameraet. Respekt for Ben. Men jeg har det altså lidt svært med at han skal spille Batman. Jeg kan se ham som playboy Bruce Wayne, men han er altså ikke lige så rå som Batman skal være. Jeg har også lidt svært ved at se Henry Cavill og Ben Affleck overfor hinanden som superhelte. Men altså jeg har stor tillid til at Zack Snyder laver en god film.

Al

Man of Steel var pubetær prut af en film. Så det er fuldstændig ligegyldigt hvem de putter i kostymerne, den kommer garanteret også til at ligne en 11 årigs computeranimere våde drøm. Håber bare Lex Luther snart får spist sin kryptonit morgenmad, så han kan vise hvordan man giver en olfert til fyrene med de sure løg i pyjamas og superhelte underbukser
;->

THOMASuser/854027

Man of steel er lige til at smide i skraldespanden :-)

jonuser/927757

Lige da jeg hørte nyheden må jeg indrømme mine tanker var noget i nærheden af, "WTF, BEN AFFLECK SOM BATMAN, HVAD FANDEN TÆNKER DE PÅ"...
Men jo mere jeg tænker over det, jo mere optimistisk må jeg indrømme jeg bliver... For det første er alle altid ligemeget hvem og hvad utilfredse med en casting til en superhelt/skurk i starten... inklusiv mig i en del tilfælde må jeg nok indrømme... for eksempel heath ledger som jokeren! Alle syntes det lød som en forfærdelig ide, og jeg tror ikke jeg har hørt en eneste sige, "aarhhg... filmen var sgu god, men heath ledger som jokeren... den gik sgu ik" eller noget andet negativt...

Min pointe er at det plejer ikke at være så slemt som folk forventer, og selvom jeg kunne finde på en masse andre jeg hellere ville have haft som batman (Josh Brolin, Jon hamm, Ray stevenson bare for at nævne et par stykker), er Affleck laaaaangt fra den værste de kunne have valgt!
Når alt det er sagt må jeg dog stadig indrømme at jeg er rimelig usikker... For hvis de går efter Milllers "the dark knight returs" batman, er Affleck ikke gammel nok... Det er selvfølgelig ikke det største problem, men noget helt andet er at han bare ikke virker som om han kan være batman... Han ser ikke så hærget, erfaren og slidt ud som batman er i den alder... Han ser heller ikke ud som om der gemmer sig en meget farligere og vredere side af ham indeni...

Jeg ved det ikke... Måske dur det måske gør det ikk... Vi må jo bare vente og se! En ting er jeg dog rimelig sikker på, og det er at jeg tror ikke det bliver så slemt som mange forventer!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

21 timer siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

2 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

3 dage siden