Cookie- og Privatlivspolitik
Vinderen af Mortal Instruments-konkurrencen er fundet!

Vinderen af Mortal Instruments-konkurrencen er fundet!

Hvem vandt billetter og mini-cruise til gallapremieren i Norge?

Stem op!
12
Stem ned!
-1
(reset)

Vinderen er fundet!

Det var svært at vælge imellem de mange flotte svar, men der er desværre kun én heldig fan, der kan komme på mini-cruise til Norge for at deltage i gallaen på The Mortal Instruments: Dæmonernes by.

Vi valgte et svar, der foruden at være enormt passioneret også var lidt anderledes, da det var filmen, der startede interessen og ikke bøgerne:

- Min interesse startede ikke ved, at jeg sad med bøgerne og gravede mig ind i det fantastiske univers, som så mange andres har. Den startede ved at jeg så traileren til filmen ude på IMDb. Faktisk ved jeg ikke hvorfor den startede dér, da jeg ellers er mere til bøger end film, men det gjorde den nu en gang, og jeg faldt pladask for den. Jeg tror, at jeg så den en million gange, elskede den mere end nogle andre trailere jeg har set.

Stort tillykke til Zille Baumbach!

Også stort tillykke til de 9 andre vindere, der alle modtager modtager 1 x T-Shirt, 1 x bog og 2 x fribilletter

Line Schulz Andersen
Astrid Lund

Pernille Kjærsgaard
Iman Ahrar
Ida Vendelø Jørgensen
Camilla Lillelund
Michelle Kjærulff
Stine Tollundgaard
Melissa Kjærulff

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Er du fan af Cassandra Clares bogserie 'The Mortal Instruments', eller glæder du dig bare helt vildt til filmatiseringen af den første bog, 'Dæmonernes by'?

Så deltag i kino.dk og SF Films store konkurrence!

Vinderen og én ledsager sendes på et mini-cruise fra København til Oslo i Seaways Class kahyt med havudsigt. Derefter går turen med tog fra Oslo til Frederiksstad, hvor vinderen med ledsager deltager i gallapremieren på 'The Mortal Instruments: Dæmonernes by'.

Skuespillerne Lily Collins og Jamie Campbell Bower vil også være til stede ved gallaen.

Sådan deltager du:
Skriv dit svar på følgende spørgsmål nede i kommentarfeltet:

Hvorfor glæder du dig til at se filmen ’The Mortal Instruments’?

Det bedste svar vinder! Sidste deltagelsesfrist tirsdag den 13. august kl. 23.59.

2. til 9. præmien er 1 x T-shirt fra filmen, 2 x fribilletter og 1 x bogen The Mortal Instruments: Dæmonernes by.

The Mortal Instruments: Dæmonernes by  får dansk premiere den 22. august.

 Nærmere information:
Afrejse fra København: torsdag den 22. august 2013. Hjemrejse fra Oslo: lørdag den 24. august 2013.
Hvis vinderen er under 18 år på tidspunktet for rejsen, skal han eller hun ledsages til Norge af en forælder eller værge, der påtager sig det fulde ansvar for vinderen under hele turen og opholdet.

OBS: man skal ifølge censurvejledningen være fyldt 15 år for at se filmen

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lyauser/891194

Jeg har ventet på filmatiseringen af Cassandra Clares bestseller bogserie i mere end et år. Jeg har fulgt castings (og ja, jeg er tilfreds med Jamie og Lily, omend Kevin Zegers' hår er forkert!) helt fra starten. Det vigtigste er dog, hvordan skuespillerne agerer på det store lærred frem for deres udseende - hvis ikke de fanger deres personligheder er det sgu synd og skam! Men under alle omstændigheder glæder jeg mig helt vildt til at skulle se filmen - i Norge eller ej!

Nicolai

Hvorfor jeg glæder mig til at se filmene? Jamen klart pga. bøgerne. En række fantastiske bøger i et fantastisk univers som jeg ikke kan vente med at se hvordan de har adapteret.
Jeg har læst alle fem bøger, og ved derfor egentlig godt hvad jeg synes der skal og bør ske i filmen, men jeg er alligevel nysgerrig omkring hvilke ting DE har valgt at medtage i filmen.
Det skader selvfølgelig heller ikke at de har castet filmen med en række gode skuespillere, hvilket altid giver gode og store forhåbninger.

Dr. Evil

fordi..
#1 Lena Headey OG Jamie Campbell Bower er SYGT lækre
#2 Og det er jo en film om dæmoner OG young-love

- kaaaan det blive meget bedre? I DON'T THINK SO

johnlennonuser/928233

Hvorfor glæder du dig til mortal instruments? Det var spørgsmålet. Det ramte mig på det tidspunkt at jeg slet ikke havde tænkt på det. Jeg syntes bare at bøgerne var mega gode, så jeg tænkte, det er vel derfor. Men når man stiller spørgsmålet som det er der, så er spørgsmålet: Hvorfor glæder du dig til mortal instruments filmen? Og der begyndte jeg så at tænke, jeg er stor filmelsker, og jeg begyndte at tænke og tvivle lidt på hele ideen. Ser i, jeg var ikke særligt glad for at Jamie Campbell Bower skulle portrættere Jace, fordi at man på en eller anden måde opdigter et nøjagtigt billede af hvem man gerne vil have til at spille Jace, og jeg syntes bare ikke han var det jeg have forstillet mig, også efter hans rolle i Twilight. Men jo mere jeg lærte om ham og jo mere jeg så interviews desto mere blev jeg glad for ham og nu kan jeg ikke se andre i den rolle. Lily collins syntes jeg dog var det helt rigtige valg, hun er rimelig meget det nøjagtige billede på det jeg havde forstillet mig. Det samme med Magnus(Godfrey Gao) og Simon (Robert Sheehan). Så efter det tænkte jeg, hvad med sammenspillet. Hvordan ville det være, denne gang ikke så meget Lily og Jamie, nej, mere Godfrey og Kevin. Malec (Magnus og Alec) er en kæmpe fandom, og den kræver ret meget. Og da ingen af dem er specielt bøsset, så bliver sjovt at se hvordan de for følelserne til at se ægte ud. Den næste ting er en af de vigtigste ting i det univers. Nemlig omgivelserne, da er så vigtige i hendes bog og de skal lige pludselig bringes til live det er en kæmpe udfordring som jeg glæder næsten mest til. Der er dog to ting mere som jeg glæder mig til. Instruktøren præg og reaktion. Lad os starte med reaktion, jeg kunne godt tænke mig at se folks umiddelbare reaktion, under galla premieren og efter. Jeg elsker folks reaktioner på ting, de gør mig glad, sur eller forelsket endnu mere end før. Den sidste er mere en langtids glædelse hvis man kan sige det sådan. Jeg kan godt lide at man kan se på en film, hvem der har instrueret den. F.eks. slow motion våben scener i James McTeigue’s film (v for vandetta, matrix, raven osv) eller lettere lyserødt blod i Tarantino’s film (Kill Bill, The man with the iron fist, Django Unchained osv). Alle instruktører har i min verden et præg på filmen og det glæder jeg mig, som film elsker, rigtigt meget til. Jeg ville tage min veninde med for hun elsker også bøgerne. Det kan godt være at svaret lyder meget lidt entusiastisk men det er det slet ikke, der er ikke noget jeg hellere ville end at tage til den galla premiere. Jeg er bare lidt mere interesseret i at se hvad filmen i sig selv har at byde på, end plottet, da det jo allerede er kendt! :D

Cecillie

Hvorfor glæder man sig? Første gang jeg blev introduceret til Cassandra Clares fantastiske og mørke univers, var da jeg sidste år, så den første trailer til filmen. Jeg har lige side være draget af den verden og glædet mig til at se filmen. Efter at have set traileren læste jeg den første bog The Mortal Instruments: City of Bones, i håb om at det kunne lægge en dæmper på den lange ventetid, og den spænding der voksede sig større og større. Men jeg havde ingen ide om hvor meget fejl jeg tog, som et lille barn juleaften, ventede jeg spændt på den næste trailer til filmen. Den sidste tid har dog nok været den værste, for nu er man så tæt på, men alligevel bare så langt fra. For mig, tror jeg at det jeg glæder mig mest til, er at se det univers jeg set gennem bogen, blive til virkelighed. Se de væsner der får hårene i nakken på en, til at rejse sig, de forskellige karakterer og deres udvikling. Cassandra Clare, har en fantastisk måde at skrive på og en af de ting jeg syntes er fedt er, at hendes univers måske ser ud som mange andre, men er det langt fra. Gennem hele fortællingen fanger historien og forlanger af læseren at de selv tænker sig om, den er fuld af overraskelser. Jeg glæder mig til at blive fanget i det mørke og fortryllende univers.

movielikeruser/929173

Den største grund er helt sikkert, at bøgerne er vildt gode!!
Men det er ikke den eneste grund.

læser man en bog efter man har set filmatiseringen af bogen, har filmen allerede lagt ansigt til de forskellige karakter.. Men når man læser bogen før filmen begynder man, ud fra de beskrivelser forfatteren giver, at bygge sine egene ansigter til de forskellige karakter. Og når der så kommer en film efterfølgerne, er det ikke sikkert at casterne er enig i ens forestilling af karaktererne.

Jeg læste bøgerne for en del tid siden og havde en klar forestilling om hvordan jeg så karaktererne i bøgerne. Da jeg så skuespiller listen for første gang (hvor der kun var tre carstet) blev jeg meget skuffet for det var slet ikke sådan jeg havde forstillet mig de karakter. men jo mere nyt der kom om filmen jo mere så jeg at skuespillerne passede perfekt til de karakter, undtagen en. Jeg er stadig ikke helt tilfreds med Jamie Campbell Bower som Jace. Det var slet ikke sådan jeg forestillede mig Jace (selvom han egentligt passer meget godt til beskrivelsen) det er sket før at nogle skuespiller slet ikke passede ind efter min menig, men når jeg så, så hele filmen så begyndte jeg at se hvad carsterne så fra begyndelsen og gik nogle gang ud af biograffen fuldstændig enig med carsternes valg af skuespillere.
Jeg har siden, jeg så skuespillerlisten af The Mortal Instruments, været vildt nysgerrig for at finde ud af om Jamie Campbell Bower er en af de skuespiller, jeg ender med at blive enig med carsterne.

Men det er helt sikkert en lille grund ved siden af, at bøgerne er helt igennem fantastiske. Det er en film der bare skal ses!!!

Pernille K

Jeg skal være ærlig. Jeg havde aldrig hørt om The Mortal Instruments, før jeg hørte, at Lily Collins var blevet castet som hovedrollen i 2010. Hun er et af mine store filmidoler, så filmen fangede straks min opmærksomhed - og har holdt den lige siden.

I en filmverden, der stadig lever i efterskælvet af Twilight-franchisen, glæder jeg mig til at se The Mortal Instruments, fordi jeg fornemmer, at dette er starten på en ny og bedre franchise. Jeg tror, The Mortal Instruments har mere at byde på både karaktermæssigt og plotmæssigt. Jeg hader at skulle sammenligne denne film med Twilight, men det virker, som om Clary Fray er den person, jeg håbede, Bella Swan ville blive, da jeg første gang så Twilight; stærk, uafhængig og ikke mindst målrettet. Alt andet end endimensionel. Det har jeg til gode at finde ud af, men mit hjerte siger mig, at jeg ikke bliver skuffet.

Jeg er stor fan af film og bøger med stærke kvindelige hovedroller, hvorfor The Hunger Games er iblandt mine favoritter. Men hvor The Hunger Games nærmest er politiske bøger, glæder jeg mig til at nyde en film for selve universets skyld, hvor jeg ikke skal tænke for alvorligt over tingene. Og ikke mindst glæder jeg mig til at se en sej tøs sparke røv.

Men det, jeg allermest glæder mig til ved at se filmen, er, at se Lily Collins som Clary og Jamie Campbell Bower som Jace forelske sig på det store lærreder. Hvad end de stadig er sammen eller ej, så er det sjældent, man får lov til at overvære det, og det syn vil jeg nyde.

Rogue

Første gang jeg hørte om The Mortal Instruments var i en joke på Facebook for to-tre måneder siden. Jeg ved faktisk ikke hvordan den formåede at kunne fange min opmærksomhed, for den var hverken sjov eller særlig reklamerende, men mine tanker ville ikke give mig fred, før jeg havde tjekket den ud – så det gjorde jeg.

Min interesse startede ikke ved, at jeg sad med bøgerne og gravede mig ind i det fantastiske univers, som så mange andres har. Den startede ved at jeg så traileren til filmen ude på IMDb. Faktisk ved jeg ikke hvorfor den startede dér, da jeg ellers er mere til bøger end film, men det gjorde den nu en gang, og jeg faldt pladask for den. Jeg tror, at jeg så den en million gange, elskede den mere end nogle andre trailere jeg har set, og jeg havde kun ét problem.

Jeg troede, at den allerede havde været i biografen.

For i min iver og kærlighed til denne trailer, havde jeg overset, at der oppe i hjørnet stod: ’In cinemas August 22, 2013’, så jeg var skuffet – skuffet over at jeg havde ladet en sådan film gå forbi min næse, at jeg ikke engang havde lagt mærke til den, og at jeg ikke havde fået muligheden for at se lækre Jamie Campbell Bower oppe på storskærmen, og jeg var lige ved at slå mig selv ned med en havenisse i ren ærgrelse – dog slap jeg for den hovedpine, da mine øjne så op i hjørnet.

Pludselig var alt godt igen, og to sekunder efter var min besættelse af både film og bøger påbegyndt.

En af de ting jeg elsker allermest omkring denne serie er Cassandra Clares måde at beskrive personer, steder og stemninger på. Hun har et stort talent, som hun har kombineret med god humor og velovervejede synsvinkel skift, der gør at historien ikke dør, trods det lidt bizarre plot twist i slutningen af City of Bones. Det er lykkedes hende at skabe et univers, hvor alt man ønsker er at udforske denne anden verden indeni vores egen. Et univers med både velkendte væsner, som vampyrer, varulve og feer, og nye, ukendte og uudforskede halvengle kaldet Skyggejægere, og oven i det er det endda lykkedes hende at drage elementer af hverdagen ind, så den forbliver troværdig.

Så hvorfor glæder jeg mig til The Mortal Instruments: City of Bones? Jo, det skal jeg fortælle jer. Jeg glæder mig til at se De Tavse Brødre, grine over Simons platte humor, føle stemningen i drivhuset og mærke Valentines ondskab på storskærmen. Jeg glæder mig til at se de flyvende dæmonmotorcykler, Hotel Dumort og de sexede skyggejægere i aktion. Men mest af alt glæder jeg mig til at se den efter min mening perfekte cast med Kevin Zegers, som jeg har kendt siden ”It’s a boy girl thing”, og Robert Sheehan, der stjal mit hjerte, da han til Comic Con 2013 kom ind i studiet med sit kamera rundt om halsen, men over dem alle kommer Jamie Campbell Bower.

Første gang jeg så Jamie, var for tre-fire år siden, da jeg købte The Twilight Saga: New Moon på DVD. Først… kunne jeg ikke lide ham, eller rettere sagt hans karakter – jeg tror det var på grund af håret, der heldigvis viste sig så ikke at være hans eget – men da jeg så ham i traileren til TMI, faldt jeg fuldstændig for ham. Lige for tiden er han virkelig en af mine yndlings skuespillere, og at han dukker op til gallapremieren i Norge er bare så mærkeligt at tænke på. Jeg har lyttet til hans sangstemme, ikke kun i Sweeney Todd, men også på YouTube, hvor han enten er alene eller sammen The Darling Buds. Jeg har købt næsten alle hans film, set ham spille prins, jarl, vampyr og snart også skyggejæger. Men vigtigst af alt ser jeg op til ham, og det er derfor at jeg har deltaget i denne konkurrence, da det ville være mit livs lykke bare at få et glimt af ham i virkeligheden og ikke bare på en skærm.
Så hvad glæder jeg mig mest til ved denne film? Jeg glæder mig til DET HELE!

jesper

Det kunne være fantastisk overraskelse til Pigen i mit liv på, at komme afsted på et cruise, og ind og se den film hun har pint og plaget mig om at ta med ind og se, og hva gør man ikke for hende... Så det kunne være mega fedt at sparke benene væk under hende så det ikke kun var at ta ind at se filmen, med sodavand og popcorn, men et cruise med oven i....
Let there be Magic ! :D

Mathilde

Jeg har ikke været så meget af en læsehest før i tiden, men da jeg stødte på "The Mortal Instruments" serien, kunne jeg slet ikke lægger bøgerne væk. Jeg blev besat.

Og ellers fordi forfatteren, Cassandra Clare, har gjordt sig meget umagen med at skabe et fantastisk univers, som var en fornøjelse at læse, og som jeg håber bliver ligeså fornøjelig at læse! Jeg er blevet en kæmpe fan af Clare, og er igang med at læse den sidste af "Clockwork"-bøgerne, som handler om det samme univers.
Så til alle jer der elskede "The Mortal Instruments"-bøger, kan jeg kun anbefale Clockwork serien!

Desunden er Magnus Bane en helt igennem velskreven og fantastisk karakter!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter