/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer-battle: Elysium vs. Pacific Rim

Trailer-battle: Elysium vs. Pacific Rim

To kommende science fiction-film dyster

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

August måned byder på to science fiction-film fra nyskabende instruktører. Først Guillermo del Toro (Pans labyrint) med 'Pacific Rim' og senere Neill Blomkamp (District 9) med 'Elysium'.

Begge film har haft en række trailers, men har nu fået nye og ret episke af slagsen.

'Pacific Rim's nye trailer gør opmærksom på, at der er andet end dystende robotter og monstre i filmen. Her er nemlig også personlige relationer og kontroverser mellem de piloter, der styrer robotterne i kampen for Jordens overlevelse.

'Elysium' ligner og føles som en åndelig efterfølger til 'District 9', hvor omgivelserne ligeledes er nedslidte og stemningen apokalypisk. Matt Damon har hovedrollen i filmen, mens Jodie Foster spiller en strid varetager af det utopiske Elysium.

Men hvilken af de to films trailers ser fedest ud? Og hvilken film glæder du dig mest til?

Pacific Rim får premiere den 1. august, og Elysium kan ses i biograferne fra den 15. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

Elysium looks a lot more interesting to me, but I’m hoping Pacific Rim will surprise pleasantly. This PR trailer is better than the previous.

JegELSKERFilm

Kæmpe robotter der skal redde jorden fra gigantiske uhyrer, det bliver da monster fedt. (klap, klap) :-)

Elysium traileren har da ikke en chance ? Det er jo bare nogle små mennesker med sølle skydevåben ? (ha, ha) Pacific Rim tramper jo dem til støv.

Men Elysium skal nu nok blive ret god alligevel. Det er jo trods alt cool science fiktion. :-)

Eric Poulsen

Godzilla, Cloverfield og flyvende monstre mod Transformers der også indeholder Power Rangers, GLaDOS, Hellboy/Fallout 3-dude (War. War never changes.), Neon Genesis Evangelion, The Kraken ("Clash of the Titans" 2010), Real Steel og en instruktør som Guillermo del Toro der instruere og skriver manuskriptet til en gigantisk monster/sci-fi-film med store slåskampe, død og ødelæggelse på et højt niveau?! Det er fandme i orden! Glæder mig voldsomt!

Denne trailer er ret cool, men denne jeg sender et link til er klart bedre og siger simpelt nok det hele om hvorfor "Pacific Rim" bliver bedre end "Elysium" selvom den ser god ud: http://www.youtube.com/watch?v=5guMumPFBag

Jacob

Pacific Rim virker mere mainstream, og musikken minder mig meget om Transformers. Spændt på en evt. oprindelseshistorie angående monstrene. Elsker virkelig når der bliver sagt, at i dag aflyser vi dommedag. Frygter lidt en tam kærlighedshistorie mellem de to der styrer robotten.
Elysium virker lidt mere lavbudget-agtig på den gode måde. Virker lidt som om den har lidt mere dybde, men lad os nu se. Det hele kan sagtens ende i rene effekter og eksplosioner.
Helt ærlig, Pacific Rim vinder trailer-battlen. Men ved ikke med selve filmene.

Simon

Men skal jeg vælge er Elysium den der fanger mig mest, på grund af District 9 og at roboter ikke lige er mig.

dippegalantuser/922792

Guillermo del Toros fornemmelse for monstre

vs.

Neill Blomkamps fornemmelse for håbløshed og social uretfærdighed

Svær battle. Som trailer er Pacific Rim bedre, men jeg forventer klart at Elysium er den bedre film! Men selvfølgelig skal begge ses i biografen, jeg håber bare at Elysium kommer i First Class her i Århus, så jeg virkeligt kan nyde den! Ellers må jeg "nøjes" med en almindelig billet.

Så svedig en sommer/efterårssæson vi filmmæssigt går ind i nu! Glem ikke at der kommer virkeligt mange andre gode film i resten af året også...

Ania

Jeg skal helt sikkert ind og se dem begge to! Men jeg må indrømme, at jeg nok har flest forventninger til Elysium, fordi Neil Blomkamp og Sharlto Copley begge gjorde et fremragende stykke arbejde i District 9!

Men Pacifim Rim bliver sikkert også utroligt fed for ikke at glemme, at det endda er danskere, der har lavet nogle af de visuelle effekter! http://ghost.dk/?p=2403

Det bliver en god august måned :)

Casperuser/136002

Fik kuldegysninger op af armene af Pacific Rim traileren, så sidder med meget høje forventninger ;)

Sune

Hvor mange fede film der kommer i år :D Ser virkelig frem til de 2 film her..!

Anonymuser/0

Synes begge ser fede ud på hver deres måde, men drengerøven i mig ser mest frem til et overflødighedshorn af monstre og robotter, så det må næsten være Pacific der løber med prisen.
Elysium bliver også ret vildt og det bliver sweet at se Sharlto Copley i endnu en Neil Blomkamp- film :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

3 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

5 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

6 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter