Cookie- og Privatlivspolitik
Kommende stjerne - Charlie Hunnam

Kommende stjerne - Charlie Hunnam

Fra albinoskurk til blond helt

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Charlie Hunnams karriere startede i en skobutik, da han som 18-årig klovnede rundt overfor kunderne og blev opdaget af producenten på børneprogrammet 'Byker Grove' (1998). Hunnam medvirkede i tre episoder, og søgte derefter målrettet en skuespilkarriere.

Som 19-årig fik han rollen som den 15-årige skoledreng Nathan i serien 'Queer as Folk' (1999-2000), og efterfølgende lod han sig uddanne ved Cumbria College of Art and Design, for derefter at kaste sig ud i en masse auditions - bl.a. til rollen som Anakin "Darth Vader" Skywalker i Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002), som han som bekendt ikke fik.

Den første større filmrolle kom i 2001 som titelrollen i 'Nicholas Nickleby' (2002) overfor bl.a. Anne Hathaway, og to år senere spillede han den onde albino-soldat Bosie i Cold Mountain (2003). Sidstnævnte karakter var den første af tre skurkagtige roller. De andre to var i 'Hooligans' (2005) overfor Elijah Wood og Children of Men (2006) overfor Clive Owen, hvorefter Hunnam udtalte, at han var færdig med at spille psykotisk. Han ønskede ikke at blive typecastet som skurk.

Alligevel kom det store gennembrud med rollen som endnu en ubehagelig fætter, nemlig som rockeren Jackson "Jax" Teller i TV-serien 'Sons of Anarchy' (2008- ). Hollywood har dog fået øjnene op for Hunnams mere sympatiske side, og i denne måned er skuespilleren aktuel som vaskeægte helt i Pacific Rim instrueret af Guillermo del Toro, der også står bag Hunnams næste film 'Crimson Peak' (2015).

Om skiftet fra ond albino til førsteelsker har Hunnam fortalt kino.dk:
- I starten tog jeg de roller, jeg kunne få. Men jeg følte ikke, at det var den mest sande repræsentation af, hvem jeg var, eller hvad jeg var interesseret i. Jeg fik altid de her uskyldige roller. Så tog jeg et valg om at gå efter nogle skurkekarakterer, men jeg har altid drømt om at komme til det sted, som jeg er tættere på nu end nogensinde før. Altså være hovedrolle, helt og redde verden.

Aktuel i: Pacific Rim

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tanjasl

Han er allerede en favorit i mine øjne! (at han er enhver kvindes badboy i Sons of Anarchy hjælper nok lidt på det også :-))

Daniel

Charlie Hunnam har mange ting kørende for sig.

Han er nemlig sådan en skuespiller som både fyre og tøser kan lide. Flere og flere piger og kvinder får øjnene op for hans fantastiske karisma og charmerende smil (og nok også hans veltunede krop), mens mange fyre (og nogle kvinder) kender og respekterer ham for hans bad-ass performance fra Sons of Anarchy, hvor vi ser at han er "en af gutterne", samtidigt med at have et hjerte.

Han er ikke en pretty-boy som Matthew Mcconaughey eller Bradley Cooper, og byder på mere end blot en flot ansigt.

Disse ting skinner igennem i hans nyeste film Pacific Rim, hvor han gør det helt fint i, hvad jeg tror, bliver hans store gennembruds film i biografen.

Instruktør Guillermo Del Toro begår faktisk en genistreg i Pacific Rim ved at inkludere en enkelt six-pack scene som får pigerne til at hvine og juble SAMTIDIGT med at gøre denne scene humoristisk så selv fyrene klukker i stedet for at rulle med øjnene, *host*Taylor Lautner*host*.

Jeg spår en lys fremtid for Charlie Hunnam og glæder mig til at se ham i biffen igen :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.