Cookie- og Privatlivspolitik
Batman & Superman i ny storfilm!

Batman & Superman i ny storfilm!

Opdateret: Nu med mulig titel

Stem op!
12
Stem ned!
-2
(reset)

Opdateret: David S. Goyer har netop ved en Superman-konference udtalt, at de arbejder med to mulige titler: 'Superman versus Batman' eller 'Batman versus Superman'.

-----------------------------------------------------------------

Weekendens mest spektakulære nyhed kom fra Zack Snyder, der på Comic Con afslørede et nyt ambitiøst superhelte-projekt med DC's bedste.

Man of Steel-instruktøren gik på scenen i San Diego og takkede for de flotte internationale modtagelser af Superman anno 2013, men han standsede ikke der…

Skuespilleren Harry Lennix blev bedt om at komme på podiet, og med sig havde han et tekststykke fra Frank Millers klassiske tegneserie 'The Dark Knight Returns':
- I want you to remember, Clark. In all the years to come, in all your most private moments, I want you to remember my hand at your throat. I want you to remember the one man who beat you.

Derefter kom et logo på skærmen, der viste en sammensmeltning af DC's mest kendte superheltelogoer - Batmans mørke flagermus med Supermans ikoniske S i midten.

For de ikke indviede kan vi afsløre, at 'The Dark Knight Returns' (1986) handler om den 55-årige Bruce Wayne, der efter flere års pension vender tilbage som kappeklædt helt i en modstridig verden, der også indeholder rivalen Superman.

Ud fra Snyders præsentation må man formode, at Warners store satsning skal inspireres af Frank Millers univers og indeholde både Batman og Superman. Der er ikke tale om en fjerde film til Christopher Nolans trilogi, men på en eller anden måde skal filmen fungere som en fortsættelse til 'Man of Steel'.

Manuskriptet skal skrives af Zack Snyder (der formentlig også skal instruere) i samarbejde med den garvede superhelte-skribent David S. Goyer, og vi skal ikke regne med, at Christian Bale vender tilbage som den mørke ridder.

Batman-Superman-filmen stiler efter en premieredato i 2015.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Det er noget altid har villet have, men aldrig troet man ville få det. Epic Battle!!!

Stefan

spændende!

Jeg har set de to nye tegnefilm i spillefilmslængde, som har Superman med i part to. Det fungerede faktisk ret godt her. Ofte synes jeg, det bliver lidt tamt med de her superheltefilm, hvor der er flere af de store "good guys" med. Men hvis stemningen kan blive mørk som i Tim Burtons og Christopher Nolans Batman-film kunne det blive interessant.

Jeg har aldrig været stor fan af Superman dog, så jeg håber, Batmans hule, bil og dragt bliver belagt med kryptonit, så Superman kan komme ned med nakken.

Nuff said. Den skal da ses! ;)

Anna Cæcilie

Jeg er lidt nervøs. Det er svært at finde en Batman efter Christian Bales præstation som den ultimative Dark Knight. Han er den ultimative Batman og slår klart benene væk under George Clooney, Val Kilmer og Michael Keaton's version af Batman. (Det samme gælder for Christopher Nolan ifht. instruktion)

Superman er også svær. Det virker generelt som om det er lidt svært at lave Superman-film. Jeg kunne faktisk godt til Man of Steel - måske kunne de godt have undladt så mange overdrevne eksplosioner - men Henry Cavill gør det faktisk virkelig godt som Superman. Respekt for det.

Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvem de caster!

Anonymuser/0

Jeg synes også han gjorde det super, men langtfra den ultimative. Så meget som jeg elsker The Dark Knight trilogien, den Batman vi gav os, var ikke den definitive Batman. For flere grunde.
1. Batman er detektiv før alt andet, og i TDK trilogien, var han ikke noget detektiv.
2. Hans stemme, det er ikke sådan Batman taler.
3. Batman kender 127 kampstile, i Christian Bales version, kan han kun slå folk, med boksning eller Keysi fighting Style.
4. Batman skal ligne det mest fysiske monster på jorden.

Det er svært at være den ultimative Batman.

Anna Cæcilie

Christian Bale er den dygtigste de de skuespillere der har spillet Batman. Og gør derfor - efter min mening - Christopher Nolans til de bedste. (indtil videre).

De er MEGET svært at skulle lave Batman-film. Bl.a. fordi at den rigtige Batman - for mig - altid vil være ham i tegneserierne.

Og filmene bliver aldrig lige så gode og flotte som tegneserierne. Punktum.

Mini-Muzz<'3user/928100

Jeg syntes selv, at John Caviezel er den eneste rette mand til jobbet. Jeg syntes George Clooney er for kendt. Jim Caviezel er også meget kendt, men jeg syntes personligt, at George Clooney er ret kedelig. De kan IKKE lave en ny film med batman uden Jim Caviezel. Han er den rette mand til titlen som The Dark Knight!

Frostbitez

Lige siden jeg første gang læste Frank Miller's The Dark Returns har jeg håbet den ville blive filmatiseret.

Christian Bale er udelukket som Batman da Batman i historien er 55 år. Mit bud på Batman er Mel Gibson eller måske George Clooney

Clinten havde for 20-25 år siden været perfekte bud på en ældre Batman, men desværre er tiden løbet fra ham

Jeg kunne godt forstille mig Henry Cavill gentage rollen som Superman, da Superman i historien ikke er ældet synderligt meget.

Chloë Grace Moretz er det perfekte valg som Robin

Mads

Wow.. Batman og Superman i en film... Mine to favorit superhelte i en film.... Men jeg tvivler om det bliver godt..

Jeg tror at det uden tvivl bliver en kæmpe blockbuster, men jeg må ærlig talt sige at jeg virkelig tvivler om den bliver god. Som en efterfølger til Man Of Steel så har jeg virkelig ingen ide om hvad denne film vil handle om. Bruce Wayne flytter til Metropolis og møder Clark Kent? Ej den holder ikke!

Så om det bliver godt, tvivler jeg på. Vi må se..

Jeff

The headline sounds great. I love Batman and I like Superman. They’ve had some great team-ups in the comics and I think they could work really well on screen. My problem is that I didn’t enjoy Man of Steel at all and I don’t trust Goyer and Snyder with it. Man of Steel just confirmed to me what I already knew about Snyder; he is great taking a comic book from the page and putting it on the screen (300, Watchmen), but when it comes to coming up with an original story, his movies suck (Sucker Punch, Man of Steel).
I can’t imagine that this Batman will have anything to do with Nolan’s Batman, apart from his reputation: Saving Gotham from destruction 3 times has to count for something ;o) And when it comes to The Dark Knight Returns, I think the only thing they’ll take from that is the battle between them.
Obviously, I hope I’m wrong and that Snyder can pull it off. I was wrong about The Avengers, but let’s face it, Snyder is no Whedon…

Martin

Selvom jeg godt kan forstå de flestes skepsis, er jeg dog ikke blandt dem. Superman og Batman i samme film? What a time to be alive!

Tiltrods for et horribelt screenplay fra David Goyer, har jeg haft et par gode oplevelser med Man of Steel. Men det er nok ikke her debatten om Man of Steel skal tages op.

-

De brugte et citat fra "The Dark Knight Returns", men du kan være helt 100% på, at filmen kommer til at handle om en ung batman, på alder med Superman. Ellers ville der ikke være særlig meget springbræt til Justice League.

Jeg har faktisk intet imod, at de finder en ny batman. På én betingelse. Lav ham anderledes. Nolans Batman var en soldat med kappe og lange øre, og tog bund i det realistiske. Jeg håber virkelig den her batman bevæger sig væk fra dét. Misforstå mig ikke, jeg elskede Dark Knight Trilogien, men det her er bare en genial mulighed, for at se en anden slags Batman - og der er jo nok at tage fra.

Det første der kommer i tankerne er designet fra Arkham City-spillende. Det bibeholder det grå/sorte suit, men har gjort det meget mere armeret, og bad-ass.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Man kan kun føre det nuværende universe, med de samme skuespillere videre troværdigt - hvis Bond fortsat er død.

2 timer siden
Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden