Cookie- og Privatlivspolitik
To yderligere Spider-Man-film får premieredatoer

To yderligere Spider-Man-film får premieredatoer

Sæt kryds i kalenderen i 2016 og 2018

Stem op!
8
Stem ned!
-3
(reset)

Andrew Garfield kan se frem til endnu flere optrædener som Peter Parker, alias den netsvingende superhelt Spider-Man. Sony Pictures har nemlig meldt ud, at de ønsker at holde ham i rollen i ikke bare to, heller ikke tre, men hele fire film.

Som vi allerede ved, kommer efterfølgeren til The Amazing Spider-Man til maj næste år, men det nye er, at et tredje kapitel er planlagt til premiere den 10. juni 2016, og at nr. fire efter planen skal have premiere den 4. maj 2018.

Dette sker på trods af, at reaktionerne på den første film fra sidste år ikke var, hvad de involverede parter havde håbet på. Sonys marketingchef, Jeff Blake, er dog sikker i sin sag:

- Spider-Man er vores vigtigste, mest succesrige og mest elskede franchise, så vi er glade for, at vi er i en position til at låse os fast på disse førsteklasses datoer over de næste fem år.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 1. maj 2014 og har udover Garfield også Emma Stone, Jamie Foxx, Shailene Woodley, Sally Field og Chris Cooper på rollelisten.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Om Sam Raimi's trilogi er bedre end de nye The Amazing Spider-Man er vel lidt det samme, som om man bedst kan lide den første Superman kontra den nye Man of Steel. Okay, der er nok lidt forskel. Men uanset hvad, så er Spider-Man Sony's største mulighed inden for superhelte-universet. Så jeg tager selvfølgelig ind og ser dem med det i tankerne. Netop at det er deres eneste mulighed for at blive bemærket.

Mads

Jeg er stor fan af Spider-Man og jeg kan rigtig godt lide filmene med Tobey Maguire (undtagen 3'eren). Men jeg er nok en af de få personer som faktisk var skuffet over The Amazing Spider-Man. Jeg havde ret store forventninger til den, men jeg må sige at den slet ikke levede op til mine forventninger. Den var skam okay, men skuffet var jeg.

Jeg håber at The Amazing Spider-Man 2 bliver bedre end den første. Men at Sony allerede har lavet en aftale om en 3'er og en 4'er det er for meget. Så må vi håbe at de bliver gode. Personligt synes jeg at de godt kunne havde ventet med at lave den aftale til 2'eren havde fået premiere (altså næste år).

Aleksander

Fed nyhed, synes at Andrew gjorde et god tog overbevisende arbejde i den sidste film, og det faktisk var en meget god film, selvom man på trods måske havde håbet lidt mere!

Anna Cæcilie

Spider-man har altid været min yndlings superhelt så jeg glæder mig helt vildt til at se 2'eren. Jeg håber at det er
Marc Webb der skal instruere 3'eren og 4'eren. Han har trods alt formået at redde Spider-man efter den absurd dårlige 3'er med Tobey Maguire som emo-dude men alt for kække dansetrin. Spider-man er endeligt blevet sej igen, så JEG glæder mig!

PernilleSolouser/16711

Er jeg den eneste, som synes, at de snart har malket lidt for meget på spider-man?
Og så god, synes jeg heller ikke den nye var. En film jeg blev lidt skuffet over.
Kunne godt lide den aller første med Toby!:)

Men det havde acceptable med 3, men ikke 4!
Og så fed, er spider-man heller ikke!
Den kommer nok desværre til at stå i skyggen af Avengers!

-Peace out:)

Maria

Dejlige nyheder på en lækker solskinstirsdag! :)

Kan ikke få nok af superheltefilm og det havde da også været underligt hvis The Amazing Spider-Man skulle have været en enlig svale, så mange penge som den tjente. ;)

Sune

Virkelig gode nyheder, superhelte film er det nye sort!! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden
Jetteuser/370563
Jetteuser/370563

Snatch

1 dag siden
Thomas

Så kunne de da have kaldt den Where`s Waldo. (Find Holger)

2 dage siden

Aktive debatter