To yderligere Spider-Man-film får premieredatoer

Sæt kryds i kalenderen i 2016 og 2018
Billede
(© Sony Pictures)

Andrew Garfield kan se frem til endnu flere optrædener som Peter Parker, alias den netsvingende superhelt Spider-Man. Sony Pictures har nemlig meldt ud, at de ønsker at holde ham i rollen i ikke bare to, heller ikke tre, men hele fire film.

Som vi allerede ved, kommer efterfølgeren til The Amazing Spider-Man til maj næste år, men det nye er, at et tredje kapitel er planlagt til premiere den 10. juni 2016, og at nr. fire efter planen skal have premiere den 4. maj 2018.

Dette sker på trods af, at reaktionerne på den første film fra sidste år ikke var, hvad de involverede parter havde håbet på. Sonys marketingchef, Jeff Blake, er dog sikker i sin sag:

- Spider-Man er vores vigtigste, mest succesrige og mest elskede franchise, så vi er glade for, at vi er i en position til at låse os fast på disse førsteklasses datoer over de næste fem år.

The Amazing Spider-Man 2 får premiere den 1. maj 2014 og har udover Garfield også Emma Stone, Jamie Foxx, Shailene Woodley, Sally Field og Chris Cooper på rollelisten.