Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til Lego-filmen

Trailer til Lego-filmen

Den største film, der nogensinde er blevet bygget

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Animationsfilmen om Lego er først biografaktuel om et halvt år, men allerede nu er den første trailer online.

Filmen, der er instrueret af folkene bag Det regner med frikadeller, handler om legomanden Emmet, som bliver forvekslet med den sagnomspundne Master Builder og skal redde landet fra en ond tyran.

Som vi kan se i traileren, er der en række prominente gæsteoptrædener fra Batman, Superman og Michelangelo (både ham fra Teenage Mutant Ninja Turtles og kunstneren).

Hollywood-navne som Morgan Freeman, Chris Pratt, Will Arnett, Elizabeth Banks, Will Ferrell og Liam Neeson lægger stemme til originalversionen. Se den danske trailer øverst og den engelsk nedenunder.
 
LEGO® Filmen - Et klodset eventyr får premiere den 6. februar 2014.Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
SJOKuser/811628

Den nye Lego film ser ud til at følge i Clutch Powers' fodspor - Lego filmen fra 2010, så det skal nok blive underholdende og sjovt for børn i alle aldre. Hvis man elsker Lego og stadig ikke har set Clutch Powers filmen (findes også med dansk tale), så er det jo ikke for sent.

Hr. Prang

Jaja, hvorfor ikke? Men den skal da helt klart ses med de engelske stemmer ;)

Will Ferrell & Morgan Freeman... I rest my case c",)

Alexander

Her har alle ungerne talt - og ses det skal den. Umiddelbart ser den ud til at være en forbedring fra de "tegnede" LEGO-film der har været på markedet, i og med at her er tale om hvad der ligner stop-motion med "ægte" LEGO... Og nok endnu en film, der skal ses både på dansk (for ungernes skyld) og på originalsproget (for farmands skyld) :-)

gyldenløve

den ser da okay ud men tror det er en film der skal ses før man kan bedømme den

Jacob

LEGO stormer frem efter en nedgang i 90'erne (mener ellers jeg gjorde mit for at holde dem kørende, he he). Men nytænkning i produkter, og helt sikkert på de succesrige spil som Star Wars, Indiana Jones, Batman osv. har bragt LEGO i front. Men film er ikke nyt for LEGO, og nogle af dem er mildest talt elendige. Den nye og første rigtige seriøse film ser fantastisk ud. Elsker traileren på originalsproget.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

6 dage siden

Aktive debatter