Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til 'Hobbitten - del 2'

Trailer til 'Hobbitten - del 2'

Nu med masser af Legolas!

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Som lovet er her den første trailer til 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark'.
 
Smagsprøven byder som forventet på dværge, hobbitter og troldmænd. Ikke så meget drage, men istedet en god del Legolas (Orlando Bloom) - alt dette i et sammensurium af mageløs action, storslåede landskaber og en eventyrlig stemning.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark får dansk premiere den 11. december.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathias

Lad os bare sige at efter denne trailer, steg mine forventninger, og min lyst til filmen.

Hanne Dalgaard

Det må jeg nok sige...virkelig god trailer..kan næsten ikke vente med at se filmen ..har læst bogen så det bliver spænende og se om Peter Jackson igen kan gøre det..jeg mener gøre bogen og historien ære...men det tror jeg nu for hvem kan ellers lave tre film over en lille bog i forhold til de tre tykke bøger over Ringenes Herre som jo kun blev til tre ekstra lange og spænende film...tja for at sige det kort...Jeg glæder mig.

Jakob

jeg syndet at at thiler ser super Ud og jeg glæder mig til kommer ud i biografen

Lea

Jeg kan ikke vente til december!
Legolas is back!! Jaaaaaa!!! :-)
Men ville dog ønske man havde set mere til smaug:-)

Martine

Jeg synes nu godt man kan se at Orlando Bloom er ældet en smule. Men uf, hvor er det bare fantastisk at se ham som Legolas igen! Det bliver top-top awesome at se ham og fortsættelsen. Jeg er så spændt på Beorn og turen gennem Dunkelskov.

Mikkel

Kan nesten ikke vente med at se den!!!!!!!!!!!!!

Bond

nu glæder man sig jo bare endnu mere!!!!

irma

Jeg glæder mig til den kommer i bio 13. december det er en flot film og lidt uhyggeligt , men jeg skal helt bestemt se den.

nick

Jeg glæder mig vældigt, men jeg håber Smaug ser bedre ud i filmen end i traileren

Henriette69

Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at se fortsættelsen på endnu et fantastisk Jackson-eventyr :D
Lad os bare springe sommeren over og gå direkte til december ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

2 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

3 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

4 dage siden