Cookie- og Privatlivspolitik
'Taken 3' på vej

'Taken 3' på vej

Liam Neeson vender alligevel tilbage

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

"I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills; skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you."

Monologen fra Taken (2008) forvandlede den Oscar-nominerede karakterskuespiller Liam Neeson til hævntørstig actionstjerne iført tung læderjakke og med speciale i Europa-baserede thrillers.

Da Neeson besøgte Danmark i anledning af den succesfulde efterfølger Taken 2, fortalte skuespilleren kino.dk, at han ikke kunne visualisere endnu en historie, hvor endnu et familiemedlem blev taget.

- 'Taken 2' er nok slutningen på det her, lød udmeldingen.

Alligevel er Neeson nu i forhandlinger om et tredje kapitel i den Luc Besson-producerede hævnsaga. En lønning på ca. 20 millioner dollars har fået stjernen til at overveje en ny kidnapningssituation skrevet af Robert Mark Kamen, der også skrev de forrige film.

Der er endnu ingen instruktør tilknyttet, men vi skal nok holde jer opdateret.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JB007

Kunne man forstille sig at det måske er vennerne han skal redde? Lige meget hvad glæder jeg mig vildt, da Liam Neeson er fantastisk

Vigiluser/9028

Er 100% enig med jer, at 1`eren var den bedste. Men synes personligt selv, at 2`eren ikke er så ringe endda;)!!!!!! Har begge film på Blu-ray

Petrescu

Liam Neesons kommentar om en eventuel Taken 3 er ganske sigende: "Det kan jeg ikke. Jeg kan ikke forestille mig et scenarie, der ville fungere... Hvor ofte kan du blive kidnappet?"

Den første var gedigen action og effektivt fortalt, men nummer to var ret ordinær og faktisk lidt til den kedelige side.

Liam Neeson er en fantastisk skuespiller og hans talent fortjener bedre film end "Taken 2".

Marlon Campbell

Først var det datteren og så var det konen, tror sikkert den næste bliver hans børnebørn, så kan der idet mindste gå lidt senior sjov som filmen RED i den :P

S. Rico

fik desværre nogle ridser i hans ellers udmærkede image med Taken 2. Jeg tror desværre ikke chancen for at Taken 3 bliver bedre er ret stor. Tværtimod. Det er meget sjældent at denne type film rejser sig til nye højder i en 3'er.

Andreas

Synes de skal stoppe mens legen er god.. 1'eren var et kæmpe hit, og en super fantastisk film! Så kom 2'eren, som faldt noget i niveau, men alligevel synes jeg den var god nok. Men som Liam Neeson har sagt, så holder en 3. kidnapning bare ikke i længden! That's bad parenthood!

Så skal de finde på noget andet, men det vil ligesom ødelægge det hele synes jeg, da kidnapningen og rednings missionen ligesom er det Taken handler om..!

Men nu må vi jo se hvad det bliver til. Det er i hvert fald sikkert, at der skal meget til før jeg gider ind og se den. Ikke engang 2'eren var jeg inde og se i biffen..

Anonymuser/0

..de kan lave en treer med samme kvalitet som etteren og ikke som den skuffende toer !!

Taken 3 : F*ck it, just keep her !!

Wayne

Det kræver en hel anden tilgang til det, hvis der skal laves en 3. film i serien.

Jeg har sjældent været så skuffet, som jeg var til den sødsuppefilm, de havde lavet som 2'er.

Jeg nægter at gå i biffen for at se den, med mindre anmeldelserne fra brugerne fortæller noget andet.

Michael

Den første var da klart den bedste, nummer 2 var jeg ikke så vild med. Så hvad skal man ikke synes om nummer 3? Stop nu!!

Christina Schou Willumsen

Hvorfor kan man ikke stoppe mens legen er god? Jeg er ret stor fan af 1'eren, en gedigen aktionfilm, med en sej helt med super fede replikker og lynhurtige reflekser. Neeson gør det godt.

Men 2'eren var en værre omgang. En undskyldning for at fortsætte successen og forhåbentlig scorer en masse penge på det. Øv øv, for kan nu ikke lade være med at tænke på 2'eren når 1'eren nævnes. Og hvis der oveni det, kommer en ringe 3'er.
Man kan bare håbe de genfinder magien fra den første velfungerende film - jeg krydser fingre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

1 dag siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

2 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

5 dage siden

Aktive debatter