Cookie- og Privatlivspolitik
Penélope Cruz er ny Bond-babe!

Penélope Cruz er ny Bond-babe!

'Bond 24' har hyret et blikfang

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Allerede før man har offentliggjort den kommende 007-instruktør, har man eftersigende fundet franchisens nye kvindelige hovedrolle. Og dette er ingen ringere end Penélope Cruz.

Nyheden om Daniel Craigs nye modspil er blevet spredt af Yahoo.com og ligger i direkte forlængelse af rygterne om Skyfall-instruktøren Sam Mendes' tilbagevenden.

Producenterne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson har været ude efter den spanske skønhed til de sidste par film, men først nu har den 39-årige diva et hul i kalenderen. Cruz er sjovt nok gift med Bond-skurk Javier Bardem, så måske husbondens gode erfaring også har haft noget at sige? 

Ikke siden Halle Berrys rolle i Die Another Day har en etableret Oscar-vindende stjerne spillet Bond-babe. Men det er da heller ikke bekræftet, at Cruz skal spille en letpåklædt flirt... hun kunne i realiteten være agent-seriens nye skurk!
 
Optagelserne til 'Bond 24' starter om et års tid, og premieren bliver engang i 2016. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aleksander

Jeg synes helt klart at Penelope Cruz er et godt match til bond bade 24. Ser man på de sidste par film med bond babes, så synes jeg Penelope Cruz er en rigtig fed person og have med, hun gjorde et godt og overbevissende arbejde i Pirates of the Carribean IV. En anden person som jeg godt kunne se som en mulig bond babe, måske i bond 25 er Rosie Huntington Whiteley, udover hun helt klart har udsendet så er hun også en skuespiller med et stort potentialt talent, som jeg synes man så lidt af i Transformers 3.

dippegalantuser/922792

...for mange smukke kvinder i verden til at de alle kan være Bondbabes.

Penelope Cruz er godkendt herfra - håber bare at vi får lidt mere at se til den nye Moneypenny!

Palasse

Valget af Penélope Cruz er godkendt herfra. Om det bliver den ene eller anden skuespiller har jo nok også lidt at gøre med, i hvilken retning, historien går. Og selvom der ikke foreligger et manuskript endnu, kan man være stensikker på, at der på indledende møder har været snak om, i hvilken retning, historien skulle gå.

Mon ikke der er brug for en smuk kvinde med sydeuropæiske eller sydamerikanske træk, hvorfor man har skrevet kontrakt med Penélope Cruz?

Havde man haft brug for en kvinde med skandinaviske eller amerikanske træk eller accent, ville præferencerne nok have trukket i en anden retning.

Cathrine

Som ny, smuk, ung bond babe, synes jeg det burde være Rosie Huntington-Whiteley. Det har ikke været en blondine i et stykke tid.

Johan Klint

Jeg vil bare gerne vide hvem, der skal synge temasangen ...

Anonymuser/0

Penélope er et dårligt valg og mener hun er lige så ligegyldig, som Teri Hatcher var i Tomorrow never Dies- karisma som en pose hår !!
Leslie Ann Brandt eller intet :)

S. Rico

Hun er nok lidt for gammel - og talentfuld - til blot at skulle spille en af Bonds hurtige erobringer. Hvis hun ender med at komme med, så håber jeg, at hun får en farverig rolle.

Wayne

Hvorfor ikke, det virkede i Octopussy.

Og hun er absolut eyecandy.

Casper

Hun var fantastisk i Pirates of the Caribbean.
Kunne godt have set (og håbet) Anne Hathaway fik rollen men perfekt valgt.

Pil

Penelope Cruz er én af de smukkeste kvinder i verden, så jeg havde forventet hun ville blive bond-babe før eller siden.
Jeg håbede dog at Marion Cotillard også kunne få en rolle i en Bond film. Engang.

Men.. Godt valg. Penelope er gudesmuk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

3 timer siden
Frankuser/1079312
Frankuser/1079312

Sådan ødelægger man en vittighed:

5 timer siden
Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

20 timer siden
Stephenuser/117126
Stephenuser/117126

Mon ikke at han nærmere refererer til de mutanter vi rent faktisk er løbet ind i (Scarlet witch og quicksilver), frem for at antage at der snakkes

21 timer siden
Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

1 dag siden

Aktive debatter