Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Woody Allen-trailer

Ny Woody Allen-trailer

Cate Blanchett er Blue Jasmine

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den nyeste Woody Allen-film 'Blue Jasmine' byder som sædvanlig på neuroser, komik og masser af stjerner - nu er den første trailer ankommet.

Cate Blanchett spiller overklassekvinden Jasmine, der oplever sit livs deroute, da en charmerende svindler (Alec Baldwin) snupper hendes formue. Omstændighederne tvinger Jasmine til at forlade sin luksus-tilværelse, flytte ind hos sin søster (Sally Hawkins fra Happy-Go-Lucky) i New York og langsomt lære at værdsætte livets ikke-materielle glæder.

Yderligere navne på rollelisten er Peter Sarsgaard (An Education), Louis C.K. (TV-serien 'Louie'), Bobby Cannavale (The Station Agent), MIchael Stuhlbarg (A Serious Man) og Alden Ehrenreich (Beautiful Creatures).

Blue Jasmine får dansk premiere den 8. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Glæder mig til at se Cate Blanchett og Sally Hawkins sammen. Blanchett er tidens nok bedste skuespillerinde, og Hawkins er så undervurderet, at det gør ondt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter