Michael Bay som Ghost Recon-instruktør?

Fra bilrobotter til elitesoldater
Billede
(© Ubisoft)

Transformers-instruktøren Michael Bay er i dialog om et samarbejde med Warner Bros. om at instruere en filmatisering af det populære, taktiske skydespil 'Tom Clancy’s Ghost Recon'. Samarbejdet med spilgiganten Ubisoft blev udmeldt allerede i januar og kommer til at følge i fodsporerne på bl.a. 'Assassin’s Creed', der også er planlagt til det store lærred.

Bay synes at være et oplagt valg, særligt pga. sit samarbejde med legetøjsfirmaet Hasbro om skabelsen af Transformers-filmene. 

Spillet handler om en enhed af Army Special Forces, der fungerer som den amerikanske præsidents private bodyguards. De er klar til at beskytte ham med seje gadgets og veludviklede våben, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Disse specialsoldater tilhører ikke nogen specifik afdeling, men befinder sig i stedet, hvor andre tropper ikke er. På trods af deres hemmeligt producerede supervåben er der dog ikke tale om science fiction.

Om Bay tager tjansen, vides endnu ikke, så indtil videre må man nøjes med at se frem til hans reboot af 'Teenage Mutant Ninja Turtles' til næste år.

Teenage Mutant Ninja Turtles har dansk premiere den 29. maj 2014.