Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til Disneys 'Frost'

Første trailer til Disneys 'Frost'

Snemand og rensdyr på glat is

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

Disneys kommende animationsfilm hedder 'Frost', og den første trailer har netop debuteret online.

'Frost' handler om pigen Anna, en frygtløs optimist, som slår sig sammen med en mand fra bjergene og hans loyale rensdyr Sven på en rejse.

Her møder de mystiske trolde, forcerer Everest-lignende højder og støder på en fjollet snemand i et forsøg på at finde Annas søster Elsa og redde kongeriget.

I traileren sendes en kærlig hilsen til Disneys udødelige klassiker Bambi, når snemanden Olaf og rensdyret Sven mødes på glat is.

Frost får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tanjauser/957045

Seriøst der er sygt mange af jer der er gode til at dømme film på omslag!!! frozen er den fedeste film om to søskende hvor den ene er forbandet med at leve hele sit liv i frygt for at kunne gøre folk og ikke mindst sin søster fortræd pga hendes hænder som fryser alting til is.. tilsidst stikker hun af og det ender med at hele kongeriget ligger i is og hendes søster følger efter hende, som ender med at blive et stort eventyr hvor hun møder krstoff, svend og den søde snemand olaf.. og den er alt andet end barnlig... hvis i er til alvorlige ting... så er det altså ikke disney i skal se!!!!!! Siger pigen på 15 år

skal ind og se den den 8. og tæller ned til dagene... der er ikke noget bedre end disney.. og frozen bliver helt klart FANTASTISK

ps det er fra skaberne af to på flugt.. så hvis i ikke kan lide den så lad vær med at se den...

Jimmy

Har læst de andres mening om Frost, og Ja jeg har tidligere skrevet at jeg ikke forstår hvorfor Disney ændrede titlen fra Snedronningen, men efter jeg har studeret filmen nærmere, så forstår jeg det!.. Løst baseret på Snedronningen, så er det okay at ændre titlen.. så der ikke

Jeg glæder mig SÅ meget til at se den, at jeg har planer om at se den i 3D... Normalt synes jeg 3D er plat, men i det her tilfælde, (og som i Tangled i 3D) så skal det være 3D..

Katja

Mor er ikke sur, mor er skuffet. Den er alt for puttenuttet lader det til, og minder mest om en tegneserie fra Disney Junior kanalen. ;(

Halberg

Animationen er helt sikkert noget at bide mærke i, men ellers ligner det ikke lige noget for mig..plejer ellers at elske disney, men det ser en anelse for pusse-nusset ud. Håber "Snedronning"plottet kan give den lidt kant og hive den hjem!

Wayne

Snedronningen er absolut ikke et sødt eventyr - jeg kommer mere til at tænke på Lorax, når jeg ser dette.

Man kan bare håbe på at det ikke er et udtryk for hvordan resten af filmen kommer til at blive.

Tina Stig

Hvorfor får den ikke premiere op til jul - når den først får premiere til vinterferien, så har den een kort levetid.

dha

Synes lige det er værd at bemærke af Frozen er løst baseret på H.C.Andersens "Snedronningen"..

Signe

Disney har ellers gjort det så godt de sidste par gange, med engagerende og flotte film.
Og så tager de så hul på den næste film, en film mange animationsinteresserede nok har holdt øje med siden de første koncept tegninger blev vist frem, ved at vise to karakterer der nok kommer til at være comic relief, og så ignorere al anden relation til filmen. Men det er da godt vi kan få to tosser til at holde os med selskab, men er de fleste ikke mere interesserede i at se noget, der faktisk er relevant for filmen?

Jojo, den ser da flot ud. Ikke fænomenal, faktiske lidt plastik-agtig at se på, hvilket man skulle tro man var ovre efterhånden. Kedeligt design, og rensdyrets pels står i horribel stor kontrast til den flade overflade af sneen, snemanden og faktisk hele baggrunden, der virker alt for stationær og kedelig.

Nåh, det var nu ikke for at skrive en hel kritik, men som det er nu, tror jeg at jeg vil vente på de rigtige trailere, for at se om det der er hvad vi kan forvente, når filmen kommer ud engang til vinter.

Line FS

Den der tendens til at lave alle dyr om til hunde.. altså give dem personlighed og kendetegn som hunde har... jeg fatter det ikke..
Det irriterer mig stadig hvor sindssyg meget det ser ud som om de slet ikke har arbejdet ordentligt på karaktererne - hende pigen, som vi har set tidligere billeder af, ligner Rapunzel fra Tangled på en PRIK! Synes det virkelig latterligt.. og sørgerligt... men ja, Disney kan jo ikke gøre det godt hver gang.. Bare det ikke er en tendens. .. Men altså, havde derfor håbet på at se hende i en trailer, så man kunne se hvor slemt det var. Men så må vi vente lidt længere ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter