Cookie- og Privatlivspolitik
Første plakat til 'Hobbitten - del 2'

Første plakat til 'Hobbitten - del 2'

Bilbo fortsætter sin færd

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge kunne vi se det første billede af elveren Tauriel (Evangeline Lilly), og nu har instruktør Peter Jackson delt den første (men uomtvisteligt ikke sidste) plakat til det midterste kapitel i sin Hobbitten-trilogi på sin Facebook-profil.

Plakaten viser titelkarakteren Bilbo (Martin Freeman), som er ganske alene og givetvis overvejer, hvordan han skal komme ind i Det ensomme bjerg, hvor dragen Smaug befinder sig.

Her er intet spor af hverken Gandalf (Ian McKellen) eller de 13 dværge, der gør Bilbo følgeskab i Hobbitten: En uventet rejse fra sidste december. Men som vi ved, er hobbitter eksperter i at snige sig ubemærkede forbi selv de værste farer.

Den første trailer til filmen er i øvrigt planlagt til at udkomme i morgen, tirsdag den 11. juni.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark får premiere den 11. december og efterfølges af Hobbitten: Ud og hjem igen julen 2014.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christina

Virkelig flot plakat. :D -Og et billede siger mere end 1000 ord.

Ida

Det er sku en flot plakat! Jeg kan godt mærke at spændingen begynder at stige til i morgen! (og selvfølgelig til filmen!!!)

Mikkel Poulsen

Fra Peter Jackson i denne her måned, først en plakat som blev frigivet her i går. Også i morgen en trailer og på Fredag traileren i 3D, i næste uge kommer en videoblog fra The Desolation Of Smaug. Jamen så kan denne her måned da ikke blive bedre, i øvrigt så er plakaten ret fed temmelig dyster. Nu kender jeg jo historien og ved hvad der sker, så tror også det lover godt glæder mig. Det bliver årets mest ventede julegave og bedste!! :) ;)

Bane ;)user/726947

En plakat kan velsagtens sige mere end tusinde ord..Hobitten handler vel i bund og grund om at begive sig på færd, at rejse mod det ukendte; mod det fremmede og det farlige...Plakaten- for mig at se- rummer samtlige af de benævnte facetter...og at Bilbo står alene, forklarer vel blot, at det er ham, som skal træffe valget som appellerer til den nervøse natur i ham...;)

Vakse Viggo

Feed plakat

Jacob

Plakaten her minder en om at det nok er den mest ventet film i år, og at traileren muligvis skulle komme i morgen er bare for fedt. Spændt på om den viser at Peter Jackson havde ret i, at Hobbitten kunne tåle at blive strækt over tre film.

Kathrineuser/143233

Glæder mig så meget til at der kommer fart over historien. og plakaten lover godt!

Plus, den trailer er meget ventet!

Fandt et interview/question session med Peter Jackson i går med flere produktionsklip fra DOS. Det ser ud til at blive godt godt godt!

Line FS

Jamen altså! Ej hvor er den bare flot den plakat! De ved sgu hvad de skal gøre!
Kan sleeeet ikke vente! Der er alt for lang tid tiiil !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter