Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede af Evangeline Lilly i 'Hobbitten'

Første billede af Evangeline Lilly i 'Hobbitten'

Mød Tauriel

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

For et par uger siden kunne vi skrive, at Peter Jackson var gået i gang med de sidste optagelser til de to kommende Hobbitten-film, 'Dragen Smaugs ødemark' og Ud og hjem igen. Nu er der kommet et nyt billede fra filmen.

På det seneste billede fra 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark' bliver en helt ny karakter introduceret i Tolkiens univers. På billedet ses elveren Tauriel (Evangeline Lily fra TV-serien 'Lost') klar med bue og pil.

Tauriel er ikke en af de originale karakterer fra Tolkiens bøger, men en nyskabelse fra instruktøren Peter Jacksons side.

Den 600 år gamle Tauriel er if. skuespilleren Evangeline Lily en mere atypisk og krigerisk elver. Måske er der endda udsigt til en kærlighedshistorie mellem Tauriel og Legolas (Orlando Bloom)?

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark har Bilbo Baggins (Martin Freeman) fundet Ringen, og han fortsætter sin færd med 13 dværge mod dragen Smaugs bjerg.

Filmen får premiere den 11. december.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Renè

til at se de film, fin idé at Peter putter lidt personligt ind i sine film, han gør det satme godt lige meget hvor han er, hehe er helt enig med Joanna at det også irriterer mine øjne at en krigerisk elver-pige ikke kan holde ordenligt på sin bue! :D

Katja

Jeg kommer nok aldrig til at se Hobbitten. Ringenes Herre var rigelig kedsomhed til mig og bogen er jo r*vsyg, så jeg springer over. Men med en karakter som hende, er det da lige før man kunne overveje det. Uagtet at hun ikke findes i bogen og skabe rod i den originale historie, så er hun da en flot karakter. Og kunne måske give lidt ny spænding til historien. :)

S. Rico

Så det er helt naturligt, at Jackson putter diverse ekstra lækkerier ind i historien. Kate fra Lost som elverpige synes jeg er et rigtig godt match.

Jeg savnede faktisk i bogen at få mere at vide om disse sky skovelvere. Tolkien gør generelt ikke ret meget ud af skovelvere og andre af arten "avari" (de uvillige), da de er de lavest rangerede blandt elverfolk. Husk i denne sammenhæng, at Galadriel godt nok er dronning over et skovelverfolk, men hun er selv af højelver slægten.

Joannauser/380710

...men det irriterer virkelig mine øjne, at hun ikke kan finde ud af at holde buen rigtigt!! Hvis hun virkelig sigtede med buen, skulle pilen helt op til kinden. Det er selvfølgelig en mindre detalje, men ikke desto mindre en vigtig en, hvis hun portræteres som en krigerisk elver. 600 år gamle elvere er bad-ass jo. They know their sh*t :-)... Ah, well...

Mikkel Poulsen

Spændende. at vi ser en ny skabelse af en figur vi ikke kender noget til. Hun kunne være noget for Legolas aka Orlando Bloom, men glæder mig til og se hende om hun gøre det godt som elveren. Tauriel jeg har læst at Fredag d.14 Juni i forbindelse med Man of Steel premieren kommer. The Desolation Of Smaug traileren, så hold skarpt øje med den :) ;) jeg glæder mig som bare fanden selv!!

Aleksander

Jeg synes det er interessant og se hvilken rolle og påvirkning hun vil få i filmen(e).

Rikke Nydam

Jeg må indrømme hun er smuk. Men da hun ikke er en del af den originale historie, som legolas heller ikke er, så burde hun ikke være der.

dippegalantuser/922792

Hvorfor husker jeg ham så fra bøgerne, hvorfor refereres han til som en karakter i bøgerne på diverse hjemmesider og hvorfor har Tolkien skrevet om ham i hans bøger?

http://lotr.wikia.com/wiki/Legolas

Backfirejr

Legolas er med i Ringenes Herre, det er der ingen tvivl om, men han er også blevet annonceret til at skulle medvirke i Hobitten. Legolas blev aldrig nævnt i Hobitten. :)

dippegalantuser/922792

Åh, my bad. Jeg misforstod "den originale historie" som værende Ringenes Herre og ikke Hobitten...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

1 dag siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

1 dag siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

2 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter