Cookie- og Privatlivspolitik
Første plakat til 'Nymphomaniac'

Første plakat til 'Nymphomaniac'

Forget about love!

Stem op!
2
Stem ned!
-4
(reset)

Julen 2013 er meget mere end hobbitter, dværge og en kæmpestor drage...

Højtiden byder nemlig også på Lars von Triers 'Nymphomaniac' - en erotiske fabel om en nymfomans bedrifter på godt og (højst sandsynligt) ondt. Og på rigtig storfilms-maner er der indtil videre planlagt hele to film om Charlotte Gainsbourgs seksuelle eskapader.

I dag er den første teaser-plakat ankommet… og ja, den er fræk, provokerende og øhh... inspireret af skandinavisk minimalisme.

Plakaten taler for sig selv, og Nymphomaniac får dansk premiere den 25. december.

The Nymphomaniac

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
christian

Jeg synes, at plakaten er rigtig god, fordi den, på en meget enkel måde, viser hvad, filmen handler og drejer sig om.

Maria

Tak for denne skønne vagina, hr. Trier, yderst dejlig plakat at kigge på *fornem min stærke sarkasme*.

Jeg tog mig endelig sammen og så min første von Trier film sidste år - Melancholia. Jeg har fortrudt det lige siden, og kommer absolut IKKE til at se en film hvor sex er omdrejningspunktet. SUK!

Fun Nun

En vagina er noget af det mest naturlige i verden...

Maria

Jeg har selv en. ;)

Men derfor synes jeg ikke at det er lækkert at se på også selvom det ikke ligner en rigtig skede 100 %, og jeg håber ikke den kommer til at hænge i biograferne. ;)

Fun Nun

Du synes, at det er decideret ulækkert at se på to streger, der indikerer omridset af en skede?

Fair nok. :) Det er jo din sag.

Jeg håber imidlertid, at den - eller en plakat i samme minimalistiske stil - kommer til at hænge i diverse biografer. Men sådan er vi så forskellige.

Der skal være plads til forskelle, og jeg respekterer skam, at du ikke har et lige så afslappet forhold til kønsdele, som jeg selv har.

Maria

Helt enig, og derfor forstår jeg ikke behovet for at kommentere på min kommentar, hvis du respekterer min holdning som er anderledes end din egen?

Vi har alle sammen en grænse hvor hvad vi gider kigge på i det offentlige rum. Synes f.eks. heller ikke om "brystreklamerne" på busserne for tiden - men igen, det er jo en smagssag. :)

Fun Nun

Der var blot en vis klang af bornerthed i dit indlæg, som gav mig lyst til at indlede en samtale med dig.
Hvis der skal så lidt til, før du bliver frastødt, så er jeg svært bange for, at der vil vente dig en god portion ubehagelige momenter fremover.

Jeg har skam ikke et direkte behov for at kommentere dit indlæg. Misforstå mig nu ikke. :) Der er ikke tale om et behov, men derimod om en oprigtig nysgerrighed; ja, en lyst til at blive klogere på andre mennesker – også dem med holdninger ulig mine!

I øvrigt er jeg helt enig med dig i, at folk har forskellige grænser og har ret til dem (især på dette punkt). Nu ved jeg ikke, hvilke brystreklamer du tænker på, men jeg synes ikke, det er det samme som Nymphomaniac-plakaten. Overhovedet.

Brystreklamer hører efter min mening slet ikke til på busser. Jeg synes ikke, at det er en velegnet reklameplads. Det ville give mere mening at have den slags reklamer hos landets læger. Med brystreklamer tænker jeg på reklamer for brystimplantater – i bund og grund en reklame, der trivialiserer et stort kirurgisk angreb. Måske tænkte du på reklamer fra Kræftens Bekæmpelse/andet?

Jeg respekterer dig da; du er mit medmenneske! Der skal være plads til forskellighed. :) Alt andet er kedeligt… (Jeg er ikke bedre end dig og vice versa.)

Maria

Jeg undskylder mit sure opstød - det har været en lang dag.

Jeg bliver faktisk ikke særlig nemt frastødt over seksuelle billeder og kan accepterer en hel del, jeg synes bare ikke der er behov for at være så grafisk, på en skjult måde, på plakaten. Men man kan vel ikke forlange særlig meget af hr. von Trier. ;)

Jeg har ikke nærstuderet reklamerne på busserne, så ved ikke hvad der reklameres for - har aldrig forstået meningen med at skulle bruge dem som blikfang, men måske fordi de ikke er tiltrækkende for lige mig. ;)

noononuser/936299

Ålen har aldeles fundet sig de rette designere - genialt!
For mig, frydes jeg over folk som Lars Von Trier der tør at provokere og "skide" på de filmnormer og "regler" der har overtaget filmindustien - Glæder mig!

Anonymuser/0

Manden laver afskyelige film og kan slet ikke måle sig med Refn , Vinterberg mm !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

1 dag siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

1 dag siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

2 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter