Cookie- og Privatlivspolitik
Al magt til bikini-babes!

Al magt til bikini-babes!

'Spring Breakers' får alligevel dansk premiere

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Yes! Danmark snydes ikke for en af årets mest omdiskuterede, afklædte og provokerende film, 'Spring Breakers' (se trailer forneden).

Harmony Korines film handler om fire bikini-klædte college-piger, der havner i fængsel efter et røveri og derefter kommer i hænderne på en klam narko- og våbenhandlende fætter (en eftersigende veloplagt James Franco). De fire piger spilles bl.a. af Selena Gomez og Vanessa Hudgens, der normalt associeres med sunde Disney-projekter.

Filmen er allerede på tale til at blive kult, og den var da oprindelig også planlagt til de danske biografer, men røg så ud af premierekalenderen. Nu har SF Film meddelt, at de afklædte piger alligevel lander i de danske biografer. Film- og distributionschef Sune Lind Thomsen udtaler:

- Jeg må nok erkende, at vi har set helt forkert, da vi besluttede ikke at give ’Spring Breakers’ en dansk biografpremiere. Filmen blev vist på filmfestivalen CPH:PIX i april og blev deres ubetinget største succes på programmet i år. Faktisk blev ’Spring Breakers’ filmfestivalens største succes nogensinde med 1.586 solgte billetter - det er rekord for CPH:PIX. Så det var en fejl ikke at sende den ud, og det retter vi op på nu ved at lade ’Spring Breakers’ få biografpremiere.

Spring Breakers får dansk premiere den 23. maj i København, Lyngby, Århus, Odense og Aalborg. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kirsten

Jeg elsker James Franco synes han er for cool. Har lige set traileren og skal da have fundet den film. Det ser ud til at de giver den max gas. Løber de piger rundt i deres flotte bikinier i hele filmen?

Går ud fra at man kan leje den et sted på nettet. Nogen der ved hvor?

michael

HVORFOR vil sådan en film blive vist i biografen NÅR jack the giant Killer bliver aflyst?

FilmFyr

Det er alt sammen noget med penge at gøre.
Spring Breakers blev den største succes på CPH PIX nogensinde (billetsalg) så de valgte at kører den alligevel.

Jeg har dog ikke noget imod at Spring Breakers får dansk biograf premiere, men forstår godt din frustration.
Er også frustreret over Evil Dead.

Men den danske biograf industri, tør ikke satse, hvilket er synd.

Mathiasuser/574298

Så den på CPH PIX, og kan godt finde på at gå ind og se den igen.

Mikkel

God nyhed, aldeles god nyhed. Bliver interessant at se, hvad Harmony Korine kan levere i en film som denne, hvor han har haft med skuespillere og produktionsmæssige forhold at gøre der langt overstiger hans forrige og mere ukonventionelle film, herunder Gummo, Kids etc. Har altid været glad for Harmony Korine, også hans mere skæve film, og er derfor heller ikke i tvivl om, at han nok skal levere noget spektakulært og opsigtsvækkende, der deler vandene mellem både publikum og kritikere.

Jeg ved ikke, hvad jeg mere præcis skal forvente af en film som denne - det kan gå begge veje. Taget Korines forrige arbejde og så det meget unge og populære cast i betragtning, har jeg lidt på fornemmelsen, at det bliver en skæv film med et noget usædvanligt plot. Filmen kommer under alle omstændigheder til at ose af Korines stilistiske genialiteter og skævheder.

Maria

Gik nemlig glip af den til CPH PIX, så jeg er glad for at kunne se den alligevel. :)

Katja

Dét var endelig den rigtige beslutning med denne film. Bliver rart at se den på det store lærred. :D

FilmFyr

Gik glip af den på CPH PIX, men nu skal den da helt klart ses!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marathon Max

Jeg skal personligt ikke se nogen af disse film.

16 timer siden
Alexuser/910996
Alexuser/910996

Nej !!

Total inkompetence.
En serie fra Ryan der ødelagde hele sequal serien og slog hodepersonen ihjel . Nej tak.

21 timer siden
TheDayDreamer

Er det stadig planen at danske fans skal vente helt til 20 maj med at se "Godzilla Vs. Kong"?

1 dag siden
Thomasuser/117955
Thomasuser/117955

Holy testical tuesday !!! Er kong ikke anelse større end vi plejer at se ham i ???

1 dag siden
Joachim

for alllelelelelelele pengene!!!!

2 dage siden

Aktive debatter