Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvem er Schwarzeneggers arvtager?

Afstemning: Hvem er Schwarzeneggers arvtager?

På jagt efter nutidens største actionstjerne

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Actionstjerner som Arnold Schwarzenegger, Sylvester StalloneJean-Claude Van Damme og Chuck Norris er ved at være oppe i årene, og indtil videre er det ikke helt entydigt, hvem der har taget over som arvtager.

Fast & Furious 6 finder vi to bud på den nye generations klassiske actionhelt: Vin Diesel og Dwayne "The Rock" Johnson, men andre skuespillere som Jason Statham (The Expendables), Jason Mamoa (Conan the Babarian) og Thomas Jane (The Punisher) har også forsøgt at overtage fra 80erne og 90ernes ikoner.

En af grundende til, at der ikke længere er så mange regulære actionhelte, skal nok findes i superheltegenren, som på flere måder har overtaget actionfilmens rolle. Det betyder, at det nu er folk som Christian Bale, Chris Hemsworth og Robert Downey Jr., der er med i de største actionblockbusters.

Men disse er ikke klassiske actionbøffer i stil med Schwarzenegger, Stallone og Lundgren. Så hvem er "den nye Arnold"? Hvem er klar til at tage over fra den gamle garde?

Stem på din favorit og giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet forneden.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jensuser/942969

Der er ingen arvtagere til 80'ernes actionhelt, for tiden er løbet fra genren. Jeg håber og tror publikum er blevet for kræsent til tynde plots og muskelbundter der kravler rundt og skyder og slås. Der skal mere til nu, eller i det mindste noget andet. Og det er fint nok, tiderne skifter og publikum flytter sig.

Rebekka

Vin Diesel er den skuespiller, hvis jeg skulle vælge, jeg gider at kigge på. Action er ikke lige min kop te, når det ikke er inden for superhelte genren. Men Vin har været med i nogle film, som jeg stadig kan lide at se som f.eks. xXx og fast and the furious. Desuden er han super sexet, sjovt og den ultimative bad ass. Total antihelt

Rikke Nydam

Jeg ved godt at Vin ikke er en helt så stor en bøf som schwarznegger. Men han er kønnere, også ser man ham som den stærke og smarte person i de fleste af hans action film. Folk ser op til ham, på samme måde som man gjorde med schwarznegger. Nu er schwarznegger forældet og grå. Og ærlig talt har jeg aldrig brudt mig om hans skuespil.
Men vi kommer til at se mere og mere til Vin. Nu her senere i på sommeren kommer filmen Riddick, og jeg kan simpelthen ikke vente.

Wayne

som kommer tættest på.

Han er ikke så stor en bøf som Arnold, men er lige så cool.

Men der vil næppe blive en præcis som Arnie - han er unik.

Camilla Edelbo Kold

Han er da mega "cool" til titlen !!! Men af de nævnte navne hælder jeg mest til The Rock, som altid kan sætte mit blod i kog !!!

Christian

Der er ingen af dem, der når op på hvad Arnold og Sly stod for i 80'erne, men jeg vælger Jason Statham. Han er klart den sejeste af dem, selvom han jo ikke er noget muskel-bundt.

Protect you from what, Tommy? Ze Germans?

Julieuser/537415

Jeg vil umiddelbart ikke kunne finde en afløser for Schwarzenegger eller Stallone, synes fortsat de gør det godt, men er klart mere til Arnold end Sylvester, hvis det kommer dertil.
Den mand som jeg synes er den fedeste i de "nye" tider og som jeg elsker se give slam-bam på skærmen, er Christian Bale. Han er flot, sexet og har bevist hvordan hans krop kan gå fra 0-100% på få år. Her tænker jeg på The Machinist i kontrast med Batman filmene.
Han fortjener nogle stjerne i filmhistorien!

Jensuser/359943

Kim Kold. Forstil jer ham som Conan. Yup, he got it.

Tanjasl

... Så er der umiddelbart ingen til at overtage deres roller. Skuespillere som Schwarzenegger og Stallone er nærmest født til aktionroller, der kræver en del fysisk, mindre tale og ikke særlig meget medrivende skuespil.

De store filmselskaber satser ikke meget på den form for film da publikum ønsker andet og mere end blot et tåle plot fyldt med aktion scener. Så spørgsmålet er hvor meget vi kommer til, at se til de film i fremtiden.

Og hvis vi gør er det nok svært, at blive helt tilfreds med de nye skuespillere, når veteranerne er så velkendte og vellidte som de er.

Mortenuser/87753

i kan sammen ligne alle dem i vil men han er unik men ellers så er de alle sammen fed folk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

9 timer siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

9 timer siden
Mortenuser/631173
Mortenuser/631173

At en abe skal spille Robbie, er da helt klart en reference til hans "Me and my monkey" sang, som han jo har skrevet om sig selv og sit forhold til

1 dag siden
Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

2 dage siden
peter

Fint nok så længe de kommer i biografen og der ikke kommer flere film på streaming, film skal ses i biografen med fuld drøn på lyden uden at skulle

3 dage siden

Aktive debatter