Cookie- og Privatlivspolitik
Sidste trailer til 'Fast & Furious 6'

Sidste trailer til 'Fast & Furious 6'

Masseødelæggelse!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Dwayne Johnson er mere pumpet end nogensinde, Vin Diesels stemme har aldrig været dybere og mængden af ødelæggelse og stunts er minimum på James Bond-niveau.

Med andre ord er der tilsyneladende skruet op for stort set ALT i den sjette film om kriminelle i hurtige biler. Særligt hvis man skal tro den tredje og sidste trailer til ’Fast & Furious 6’.

Actionfilmen er instrueret af Justin Lin, der således instruerer sin fjerde film i den populære serie, og Fast & Furious 6 får dansk biografpremiere den 23. maj. Dagen før filmens amerikanske premiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

super fed trailer og vi skal lige huske på at hvis Fast & Furious
filmene stopper her som det dog ikke tyder på så håber jeg og tror at når racer spiller Need for Speed bliver filmatiseret efter hvad jag har læst bliver det meget samme model plus de skal konkurrere om billetterne i biograferne så ville jeg da håbe det bliver godt

Ida

Jeg glæder mig sygt meget til at se den men jeg synes også at det er træls at Letty pludselig ikke er død! Dom har jo fundet en anden og er kommet videre :D

Thor

kan ikke vente til den kommer i biografen!

Tina

Ej jeg glæder mig så meget, jeg kan ikke vente med at se den, jeg ville bare ønske jeg kunne se den nu

Jokezuser/426720

Det bliver spændende at se hvor stor Thure Lindhardts rolle er i filmen

Mikkel

Kenneth, Thure Lindhardt har eftersigende en meget lille rolle i filmen – beklagevis. Han er desværre heller ikke at finde på listen over credited cast på filmens IMDB-side. Han har vist også selv nævnt det i et interview for noget tid siden, såfremt jeg husker rigtigt.

Det ser dog ud til, at Kim Kold nok skal få spilletid. Det bliver spændende at se ham i en anden end den vante rolle som følsom bodybuilder. Han har jo vist, at han sagtens kan spille skuespil, og så passer hans fysik jo bare perfekt ind i en actionfilm som denne.

gyldenløve

den ser da mega fed ud tror det bliver en fantastisk afslutning på en fantastisk serie a film

Bjerg

Jeg vil gerne ha' at de stopper med de her film mens legen er god, men f*ck hvor vil jeg savne den mængde action, biler og babes som kun F&F-serien kan levere!

Endnu engang ser det ud til at blive det ultimative adrenalin-kick og jeg må nok desværre bukke mig i støvet og sige at jeg ser frem til 7'eren og hvor end den her serie går hen!

Andreas

Slap af den ser fed ud! Kan snart ikke vente, og ud fra den her trailer (og de forrige) ser den nye Fast and Furious ud til at blive et MEGA actionbrag, og så kan man vidst heller ikke forlange mere!
Det bliver virkelig svært at overgå 5'eren, som jeg synes var rockerfed, men ud fra traileren at bedømme ser det lovende ud!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 time siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

1 dag siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

1 dag siden
Wayne

Trist at det som altid bare skal være et københavner anliggende med disse gratis forestillinger.

1 dag siden
Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

3 dage siden