Cookie- og Privatlivspolitik
Sidste nye Hunger Games-billede

Sidste nye Hunger Games-billede

Katniss og lillesøster Primrose

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Den næste film i Hunger Games-sagaen, 'The Hunger Games: Catching Fire', er mere end mord i manegen og fremtids-haute couture… filmen kommer, som det nyeste billede afslører, selvfølgelig også til at handle om følelser.

Billedet viser Katniss (Jennifer Lawrence) i kærlig omfavnelse med Primrose (Willow Shields). Det nære søskendeforhold har stor betydning for historien, da det jo netop var Primrose, der fik Katniss til at melde sig i første omgang.

Efterfølgeren byder på endnu et dødsspil, hvor Katniss og Peeta (Josh Hutcherson) må kæmpe side om side, så billedet må være fra et besøg i Distrikt 12… Katniss ser i hvert fald ud til at have været i nærkamp.

The Hunger Games: Catching Fire får dansk premiere den 14. november.

Læs mere på The Hunger Games-temasiden. Klik på ikonet til højre.

The Hunger Games: Catching Fire

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Den 15. April 2013 Kl.03.00-06.00 på MTV (den danske) er der MTV Movie Awards og jeg har hørt rygter om at de vil vise traileren til filmen!
- Glæder mig i hvert fald!!!

http://www.thehungergamesexplorer.com/dk/

Anna

Er det rigtigt, at den får premiere d. 14? Den får jo først premiere d. 22 i USA..

Kongstad

Bemærket her da jeg så på billederne at Katniss har fået mørkere hår i 2eren? Hvordan kan det være at man har gjordt det?

Maria

Altså, hendes naturlige hårfarve er blond, så hendes hår skal farves i filmene - og som vi ved falmer hårfarve med tiden, så det varierer sikkert fra scene til scene hvor brunt hendes hår er, alt efter hvor lang tid siden de sidst blev farvet under optagelserne. :)

Man må bare accepterer at den kan skifte lidt i forhold til den første film, fordi hendes naturlige hårfarve ikke er brun. :)

Katja

Altså, hun KAN vel have farvet det af en eller anden årsag, i mellemtiden? Som så mange andre mennesker, ændrer hun sig vel. ;)

Men derudover kan det sagtens bare være lyset der gør det. Hendes hårfarve varierede også ekstremt i visse scener i filmen, an på hvilket lys der var. De første stykker, hvor hun er udenfor, eller indendørs med lys tændt, var hun mere lyshåret. I de mørkere scener var hendes hår mørkere. Der er billeder fra 1eren, hvor hendes hårfarver ligner rimelig meget den på billedet her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

7 timer siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

2 uger siden

Aktive debatter